Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Πώς πάει στον Παραδεισο ενας gay κομμωτής σφαγμένος από εφήμερο εραστή του (από εκδίκηση) για το AIDS που του κόλλησε;

Αν θυμάμαι καλά, είχαμε αναφερθεί πριν από ένα μήνα περίπου σε ένα άλλο έγκλημα, παρόμοιο με το άγριο φονικό του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.

Τη φορά αυτή το θύμα ήταν ένας άλλος ομοφυλόφιλος, ο 43χρονος κομμωτής Γιώργος Ηλιόπουλους που βρέθηκε και αυτός σφαγμένος. Αυτός, στο διαμέρισμα του στην Ηλιούπολη.

Όπως μας πληροφορεί σήμερα η Εσπρέσο, συνελήφθη ο δολοφόνος του κομμωτή, και πρόκειται για έναν από τους εφήμερους εραστές του, για τον 31χρονο Στέλιο Φαρσεδάκη.

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ, μου έκανε εντύπωση η φράση που αποδίδεται σε γνωστό του θύματος, που είπε: «Τουλάχιστον τώρα η ψυχή του Γιώργου θα αναπαυτεί. Την Κυριακή που είναι και το μνημόσυνό του, θα ταξιδέψει στον παράδεισο και θα βρει γαλήνη, γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας».

Έχετε και εσείς την ίδια με μένα απορία, για το ποιος θα αναλάβει (πληρώνοντας ανάλογα τους παπάδες) να στείλει τον κομμωτή στον Παράδεισο;

Μαθαίνω από το ρεπορτάζ της κ. Γιούλη Σταρίδα, ότι:

Όπως μας αποκάλυψε μια φίλη του κομμωτή, «ίσως αναλάβουν το μνημόσυνο κάποιοι μακρινοί συγγενείς που μετά το θάνατό του εμφανίστηκαν από το πουθενά, μιας και άφησε πίσω του μια μεγάλη περιουσία: ακίνητα, τραπεζικούς λογαριασμούς, ακόμη και το αυτοκίνητό του, που παραμένει σκεπασμένο έξω από το σπίτι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: