Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Μέσα Eurovision, απέξω gay parade


Με την παρέλαση των ομοφυλόφιλων θα συμπέσει ο φετινός τελικός της Eurovision στη Μόσχα.

Στις 16 Μαΐου, λίγη ώρα προτού ο δικός μας Σάκης Ρουβάς βρεθεί αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους επί σκηνής, χιλιάδες ομοφυλόφιλοι θα ξεχυθούν στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Οι Ρώσοι γκέι ακτιβιστές όχι μόνο αψήφησαν τις σχετικές απαγορεύσεις των τοπικών αρχών σχετικά με τέτοιου είδους διοργανώσεις, αλλά φρόντισαν να επωφεληθούν από τη διεθνή δημοσιότητα που θα προσελκύσει η χώρα τους εκείνη τη μέρα.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να κάνουν έκκληση στους διαγωνιζόμενους της Eurovision να στηρίξουν τα δικαιώματά τους επί σκηνής, γιατί μπορεί το ομοφυλοφιλικό σεξ να είναι νόμιμο στη Ρωσία, όμως αντιμετωπίζει την έντονη αποδοκιμασία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

www.espressonews.gr


Δηλαδή; Τι περιμένουν να πει, επί σκηνής, "ο δικός μας Σάκης Ρουβάς";



Δημοσίευση : 4 Μαρτίου 2008
(στο ιστολόγιο "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ")


«ΜΑΡΘΑ, ΜΑΡΘΑ»!

Πού
πήγες πάλι και θυμήθηκες εκείνη την αντίδραση του Αμβρόσιου για το «κουνιστό» τραγούδι του Σάκη του Ρουβά σας!

Ποιος έδωσε τότε σημασία στον Αμβρόσιο, όταν πάλι σε ανώτατο εκκλησιαστικό επίπεδο, από τον Βαρθολομαίο δηλαδή (της ανώτατης υποστάθμης, που λένε) ήρθε η δικαίωση; Ο «Παναγιώτατος» (μη χ..ω), δέχτηκε αμέσως στο «φανάρι» (με την καλή έννοια, η λέξη;) τον Σάκη του, και του ζήτησε μάλιστα και ένα φανελάκι του!!!..


Δεν υπάρχουν σχόλια: