Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Υπόθεση Παντελεήμονα: «Αγγούρι» για τους Συνοδικούς! Ποια η (νέα… πρωκτική λαμπάδα) λύση;

Γράφαμε χτες, βασισμένοι σε ρεπορτάζ από «το Βήμα», ότι ο Ιερώνυμος συσκέπτεται με τους συμβούλους του σχετικά με την επικείμενη καθαίρεση Παντελεήμονα, για το αν θα τον κάνουν λαϊκό ή μοναχό!

Σήμερα, από «το Βήμα» πάλι, μαθαίνουμε ότι όλα αυτά ανατράπηκαν! Μετά από μήνυμα (με τους συνηγόρους του) Παντελεήμονα ότι αν καθαιρεθεί θα προσφύγει στον Βαρθολομαίο, φαίνεται ότι έπεσε τηλεφώνημα από Τουρκιά μεριά, προς στην οδό Αγίας Φιλοθέης, και ο Ιερώνυμος κάνει τώρα στροφή 180ο.

Σύμφωνα με το σημερινό λοιπόν, ρεπορτάζ της κ. Μαρίας Αντωνιάδου, σε νεα συμβούλια και διαβούλια είναι τώρα ο Ιερώνυμος, με στόχο λέει, να βρεθεί λύση ώστε να αποφευχθεί η καθαίρεση του Παντελεήμονα… Ώστε να μη χρειαστεί να πάει στον Βαρθολομαίο που αυτός θα ζητήσει μετά κανονική εκκλησιαστική Δίκη (και, για τις αισχρές κασέτες;), και έτσι να αποφύγει και ο Βαρθολομαίος και η Σύνοδος τον μπελά, και να είναι όλα… ωραία και καλά;

Ποια είναι η νέα μεθόδευση;


Θα προτείνουν λέει στον Παντελεήμονα (θα τον παρακαλέσουν, για να τους λύσει λέει – νομικά - τα χέρια, και να μην τον καθαιρέσουν) να… παραιτηθεί!

Να παραιτηθεί από τι; Από μητροπολίτης; Αφού δεν είναι μητροπολίτης πια! Γι αυτούς όμως είναι λέει, διότι προχθές τον… αθώωσαν!!! Ο Παντελεήμονας όμως, λέει το ρεπορτάζ, δεν παραιτείται και… παραμένει μητροπολίτης Αττικής με έδρα τον Κορυδαλλό!!!..

Βρε αγγούρι που τους προέκυψε, στους «άγιους» Συνοδικούς, ο Παντελεήμονας (πίσω από αυτόν τα κεφάλαια του, οι ισχυροί ομοφυλοφιλικοί και πολιτικοί προστάτες του, και, ο Βαρθολομαίος;)...

«Αγγούρι» κινγκ σάιζ, που σε άλλες - υπαρκτές και όχι υποθετικές - περιπτώσεις (κανονικού πρωκτικού ξεπατώματος) εραστών του, ο ενεργητικός ομοφυλόφιλος Δεσπότης τούς συνιστούσε… «εφαρμογή» μιας λαμπάδας αναλόγου διαμετρήματος - από πίσω τους - για να καταπραΰνουν έλεγε, τον πόνο τους και να είναι γρήγορα πάλι διαθέσιμοι (νταβλαρωμένος όπως ήταν) να τους «γα..σει, βρε αδελφέ», όπως τον ακούγαμε να λέει στις κασέτες που έπαιζε ξανά και ξανά, ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης στον τηλεοπτικό σταθμό «Έξτρα»!


Χαίρετε! Με την χαρά, νικούμε την θλίψη από τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και στην τοπική μας εκκλησία και στην Εκκλησία γενικότερα! Με χαρά εργαζόμαστε, και, προς την κατεύθυνση της ομολογίας της Πίστεώς μας, της ενίσχυσης του πλησίον μας, αλλά και προς την κατεύθυνση της κάθαρσης, ώστε να απολαμβάνουμε τη χαρά της χριστιανικής ζωής μέσα σε μια καθαρή εκκλησία, και έτσι να δικαιούμαστε να ακούσουμε και το: «μακάριοι, άγιοι, είστε εσείς που αγαπάτε την ευπρέπεια του οίκου του Θεού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: