Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Τζίμης Πανούσης και Καραμανλής

Σε ανοικτή ακρόαση, είχε μια επικοινωνία του σε μια τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ("Δούρειος Ήχος") ο κ. Τζίμης Πανούσης.

Βέβαια, στον ψυχολόγο συνομιλητή του δεν είπε ότι τον γράφει και τον μεταδίδει ραδιοφωνικά σε όλον τον κόσμο, ούτε βέβαια και το πραγματικό του όνομα έδωσε, για ευνόητους λόγους.

Έτσι, η συζήτηση συνεχιζόταν με τον άνθρωπο της εκπομπής (Τζίμη Πανούση, κρυπτόμενο) να εκθέτει διάφορα ψυχολογικά (σεξουαλικά) του προβλήματα του τάχα, και τον επιστήμονα στην άλλη άκρη να απαντάει και να προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το άγχος του ο… «ασθενής»!

...Ο «ασθενής», που εξομολογείτο διάφορα πράγματα (εξωσυζυγικές σχέσεις, κλπ), μέχρι που η εξομολόγηση έφτασε στο σημείο της αναφοράς μιας τάσης ενεργητικής ομοφυλοφιλίας που του προέκυψε ξαφνικά τις μέρες αυτές, λέει, (τάσης του σατυρικού καλλιτέχνη, δηλαδή του ασθενή που υποδυόταν) και που αυτή λέει δεν ήταν προς κάποιο όμορφο πρόσωπο του ιδίου φύλου αλλά φαντασιωνόταν λέει ότι έχει ομοφυλοφιλική σχέση με τον… Πρωθυπουργό της χώρας!..

Καλά, δεν υπάρχει όριο στη σάτιρα του κ. Τζίμη Πανούση;

Και να χρησιμοποιεί μάλιστα καθημερινά από τον Σεπτέμβριο (12:00 - 12:30) το ραδιόφωνο (City 99.5) της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, τις εγκαταστάσεις της οποίας μάλιστα (του Ελεύθερου Τύπου) επισκέφτηκε πρόσφατα ο κ. Καραμανλής;





Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010

panoysis in tatiana

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Ti na sou pw.
Den 3erw an uparxei orio sthn Satira. Analoga ti aformes didontai
s auton pou 8elei na saturisei...H Satira einai sunhfasmenh me thn
koultoura mas apo arxiotatwn xronwn
Meros tou graptou logou, mazi me to Drama k thn Lurikh Poihsh.
Oso k aisxrh n akougetai auth einai
h alh8eia osh pikrh k n akougetai.
Analoga pws 8a to parei kaneis...

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι το είδα κι εγώ, σαν σάτιρα, και έκανα ένα αστείο, αλλά κάποιοι το έλαβαν σοβαρά υπόψη τους, και … αμέσως διέγραφαν από την ιστοσελίδα του Ελευθέρου Τύπου τη συγκεκριμένη εκπομπή (ηχητικό ντοκουμέντο) στο οποίο έλεγε και άλλα, όπως, ο... "Άτιμος Θεσσαλονίκης"!!!..