Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Τι είναι αυτά;

Διατυμπανίζουν ότι έχει πολλούς επισκέπτες αυτή η ιστοσελίδα, του νεαρού Αιμιλίου, που διαφημίζει κυρίως άδειες μιτροφορούσες κεφαλές…

Γι αυτό, όταν καμιά φορά αναφερόμαστε σε σχετικά (πληρωμένα;) δημοσιεύματα του νεαρού, όταν το παρακάνει στο να πουλά εκδούλευση στους «έχοντες και κατέχοντες» του φαύλου εκκλησιαστικού κατεστημένου, τότε δεχόμαστε επίθεση με αισχρά σχόλια από ανώνυμους που μέσα στον οχετό που εκστομίζουν, λένε και ότι τάχα τον ζηλεύουμε τον νεαρό!

Τι να του ζηλέψουμε; Την «δόξα» άραγε, η μήπως και τίποτε άλλο που ίσως κερδίζει από αυτήν του την δραστηριότητα;

Αλλά σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών, που λένε ότι είναι μεγάλος (και πρέπει να είναι αφού όλες οι επίσημες εκκλησιαστικές σελίδες τον διαφημίζουν τον νεαρό), έχω μια απορία να διατυπώσω.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα (το έχω και εγώ) που αναφέρει πόσοι επισκέπτες μας διαβάζουν τώρα. Πριν από λίγο λοιπόν που επισκέφτηκα τη σελίδα του νεαρού, ο μετρητής του έδειχνε 114 επισκέπτες. Έκανα κλικ πάνω στο νούμερο αυτό, και άνοιξε ο χάρτης του προγράμματος στον οποίον αναβόσβηναν τα ενδεικτικά φωτάκια για τις πόλεις προέλευσης των επισκεπτών.

Μέχρι εδώ, τίποτε το περίεργο.

Όμως, οι πληροφορίες έλεγαν και για τις σελίδες του ιστολογίου που διαβάζονται τη στιγμή αυτή. Ποια θέματα δηλαδή της τάχα εκκλησιαστικής αυτής σελίδας παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους επισκέπτες. Και εδώ είναι το περίεργο: Από τις 114 επισκέψεις, μόνο… 4 (τέσσερις) έδειχναν να αφορούν στην «Ρομφαία»!

Οι υπόλοιπες, έχουν κάτι περίεργα λινκ με… κινέζικα γράμματα, με καρδούλες, με κινεζούλες, με κάτι παιχνίδια, και άλλα τέτοια ακατάληπτα για... «εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων»!!!..

Τι είναι αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: