Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

«Πράσινο» για κονδύλια 30 εκατ. στην Εκκλησία

«Πράσινο» για κονδύλια 30 εκατ. στην Εκκλησία

Η χρηματοδότηση, σε πρώτη φάση με 30 εκατ. ευρώ, έργων της Εκκλησίας από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

http://www.imerisia.gr/
24/3/2009


Τρίτη, 24 Μάρτιος 2009

Καταλάβατε το ζόρι (δεν λέω κακά λόγια για… «αγγούρια») που τραβάει ο Αρχιεπίσκοπος;


Έγραφαν χτες (στην ιστοσελίδα τους) ΤΑ ΝΕΑ:

"Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο θα συναντηθεί στη μια μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Κύκλοι της αρχιεπισκοπής σημειώνουν ότι μεταξύ άλλων αναμένεται να συζητηθούν οι δυνατότητες εκσυγχρονισμού του νόμου περί εκκλησιαστικής δικαιοσύνης που ισχύει από το 1932, οι τρόποι καλύτερης απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων από την Εκκλησία, και η πολύκροτη υπόθεση του μητροπολίτη πρώην Αττικής Παντελεήμονα."



Καταλάβατε το ζόρι (δεν λέω κακά λόγια για… «αγγούρια») που τραβάει ο Αρχιεπίσκοπος;

Για λεφτά πήγε στον Πρωθυπουργό ο κρατικός εκπρόσωπος της εκκλησίας του Χρυσού (δεν λέω κακά λόγια όπως… «εκκλησία του κώλου»), και για συμπαράσταση σχετικά με τον δικό τους άνθρωπο (δεν λέω κακά λόγια όπως… «ενεργητικό ομοφυλόφιλο») τον Παντελεήμονα που θέλουν να τον βγάλουν σαν αθώα περιστερά από τον Κορυδαλλό και να τον ενθρονίσουν πάλι σαν δεσπότη στην Αττική!

Και γιατί πάει σαν επαίτης ο Ιερώνυμος στον Καραμανλή; Περιμένει από τον Πρωθυπουργό να ευλογήσει τα βίτσια τους; Μάλλον λάθος πόρτα χτύπησε, θέλω να ελπίζω!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: