Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2007: «Χριστιανο»-φασιστική κουτοπονηριά? Ο Παΐσιος σε «τσόντα»!!!

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
«Χριστιανο»-φασιστική κουτοπονηριά? Ο Παΐσιος σε «τσόντα»!!!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2007

10. ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

(http://www.noiazomai.net/neo21.html)


Το σχόλιο μας από το "χαίρετε":

Η Ελληνο-Κυπριακή ιστοσελιδα «Νοιάζομαι», η οποία επωφελούμενη της αναμπουμπούλας με το βιβλίο της ιστορίας, μας προτρέπει να ψηφίσουμε εναντίον του, μας πασάρει (με προφανή «Χριστιανο»-φασιστική κουτοπονηριά) στην σχετική «Διακήρυξη» διαμαρτυρίας, μια «ΤΣΟΝΤΑ»!!!

Έχει μπει σαν τσόντα στην «Διακήρυξη» η παράγραφος 10, με την οποία ζητείται από το οικουμενικό πατριαρχείο η αναγνώριση σαν αγίου του Παϊσιου (του γνωστού ανόητου και μεγάλου χουντόμουτρου, του μακαρίτη καλόγερου Παΐσιου)!!!..

Παναγιώτης



Η απαντητική μου επιστολή:

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
Προς: noiazomai@msn.com
Θέμα: Νοιάζομαι, και Παΐσιος

Ευχαρίστως θα υπέγραφα την «διακήρυξή» σας, αν δεν υπήρχε η παράγραφος 10 με την οποία δεν συμφωνώ διότι δεν θεωρώ άγιο και υποψήφιο για επίσημη αγιοποίηση τον ανόητο και γνωστό χουντόμουτρο, τον μακαρίτη καλόγερο Παΐσιο!

Παναγιώτης


(Από το - μετά από 9 μήνες ζωή - απενεργοποιημένο - το καλοκαίρι 2008 - ιστολόγιο του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, το «χαιρετίσματα», στο natapoume.pblog.gr.)

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χαίρε αγαπητή Maria Stamatiadou!

Λυπάμαι που σε στενοχώρησα. Θα περίμενες μια "τσόντα" σεξουαλικού περιεχομένου ίσως (για να μας μαλώσεις τάχα) και εδώ στην ανάρτηση με τον τίτλο αυτό, βρήκες ένα απλό λογοπαίγνιο...

Μη ξεχνάς όμως ότι εμείς είμαστε σοβαρή ιστοσελίδα. Μπορεί να ασχολούμαστε με κριτική διάθεση με κάποιες γελοιότητες του Παΐσιου και με κάποιους από τους γελοίους οπαδούς του (άντε να εξαιρέσουμε εσένα) αλλά… "τσόντες" με την πονηρή έννοια θα πρέπει να αναζητήσεις αλλού...

Ανώνυμος είπε...

Βρέ ανόητε, δεν κυττάς τα οικογενιακά σου χάλια , και ασχολίσε με τον πατέρα Παίσιο ;;;
Αγιος ήταν μαλάκα μου, κι αν τύχαινε να τον γνωρίσεις στο Αγιο Ορος, μάλλον θα συνερχόσαστε ολοι εκεί μέσα, στην οικογενιά σου !

Πάψε πιά ! Σιώπα και προσευχήσου..
Καί ρε μεγάλε, έχω μία απορία : Εσύ δεν φταίς σε τίποτα ;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ανώνυμος είπε... Αγιος ήταν μαλάκα μου...

http://xairete.blogspot.com/2010/08/blog-post_8104.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο Παΐσιος σε «τσόντα»!!! (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

http://xairete.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html