Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ...

http://xairete.blogspot.com/2009/02/blog-post_03.html

Να είστε σίγουρος δε, ότι μόλις μάθω κάτι σχετικά με το ποιος (ή ποιοι από τους μητροπολίτες) εμπλέκεται στο κύκλωμα της παιδεραστίας - μαζί με τον Αρχιμανδρίτη - θα το δημοσιεύσω αμέσως.

Προς το παρόν, αυτό είναι μυστικό φαίνεται, …είναι ένας κρυμμένος άσσος στο φαρδύ μανίκι του ρασοφόρου παιδεραστή!

Άραγε τι, και ποιον εκβιάζει με αυτό;

Εκβιάζει μήπως, για να επιτύχει μια καλή διαμονή στον Κορυδαλλό;

Αυτό μάλλον το πέτυχε αφού απαίτησε (και έγινε δεκτό!) να συγκατοικήσει με τον κίναιδο Παντελεήμονα που διαμένει στη «σουίτα» του Κορυδαλλού, στα εκεί - σούπερ λουξ - διαμερίσματα των χουντικών όταν κρατούνταν εκεί!

Άραγε τι, και ποιον εκβιάζει;

Τι άλλο να φανταστώ, για την προσκόλληση του, αυτή, στον Παντελεήμονα Μπεζενίτη για τον οποίον τράβαγε πρόσφατα τις όποιες και όσες τρίχες του (που λέει ο λόγος) ο κ. Ιερώνυμος Λιάπης για να τον βγάλει από εκεί και να τον στείλει να παραθερίσει σε μοναστήρι του (άλλος πάλι και αυτός) «σεβασμιότατου» μητροπολίτη Ηλείας «κ.κ.» Γερμανού!!!..

Άραγε τι, και ποιον εκβιάζει;

Τι άλλο να φανταστώ; Ένας συνειρμός, ακόμα, είναι και το ότι τον Παντελεήμονα επισκέπτεται στον Κορυδαλλό, ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος Συνετός, ο οποίος απευθύνεται σε άλλους μητροπολίτες με αυτοσχέδιες ατάκες του, όπως: «φύγε από εδώ μωρή», και «πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες σου», …ενώ του ίδιου του προσάπτουν ( ο Αμβρόσιος, μέσα στην Ιεραρχία) ότι παίζει με τα… στρατιωτάκια του (καθαρά ομοφυλοφιλικό υπονοούμενο, δηλαδή)!!!..

Άραγε τι, και ποιον εκβιάζει;


Ανάρτηση από τον P. MICHALOPOULOS στο XAIRETE τη 3 Φεβρουάριος 2009 12:10 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: