Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Τι αμαρτίες πληρώνει η καμένη η Αυστραλία;


Τελικά, έτσι πρέπει να είναι!

Οι φυσικές καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα (που συνοδεύονται ακόμα και με ανθρώπινες απώλειες) δικαίως αποκαλούνται και ως θεομηνίες!

Τα πρακτορεία ειδήσεων, δεν μας λένε μόνο για τη συμπεριφορά της φύσης που είναι εκτός έλεγχου, εκεί στην Αυστραλία, αλλά μας λένε και για παρόμοιες ανθρώπινες συμπεριφορές…

Παράδειγμα, η σημερινή ειδησεογραφική αναφορά (ΑΠΕ – ΜΠΕ) σύμφωνα με την οποία ένας παπικός «ιερέας» της Αυστραλίας (εφημέριος της ενορίας της Παναγίας στο Μπρίσμπαν), ο κ. Πίτερ Κένεντι, άρχισε να κάνει κηρύγματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.

Δηλαδή, τάσσεται, λένε, υπέρ της συμβίωσης (αλά Καλιφόρνια) των ομοφυλοφίλων της Αυστραλίας, μιας συμβίωσης με την ευλογία της «εκκλησίας» του, φυσικά!


Με τα «κηρύγματα» του μίστερ Κένεντι, σκανδαλίστηκαν οι κανονικοί ενορίτες του, αλλά αυτό δεν τον στενοχώρησε, καθόλου, διότι ξαφνικά (από το πουθενά) βρέθηκαν υποστηριχτές του, και έτσι… απέκτησε ένα προσωπικό (ούνα φάτσα - ούνα ράτσα) ποίμνιο!..

«Πολλαπλασιάστηκε το ποίμνιό του», λένε οι ειδήσεις!
Έγιναν (λοιπόν) πολλές…

Πολλές οι «αδελφές» ψυχές του παπικού παπά, αλλά πολλές και οι πυρκαγιές, εκεί, στην καημένη την Αυστραλία!!!..







Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2009


"Οι πάπες δεν έχουν γένια..." (Γιατί… μήπως έχουν από τα άλλα, τα «αμελέτητα»;)

! Δεν είναι σωστό ο Π. Παναγιωτόπουλος της Ν.Δ. να λέει από το βήμα της Βουλής ότι κάποιοι διοικητές δημόσιων οργανισμών «νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα από τα γένια». Αφού, ως γνωστόν, οι πάπες δεν έχουν γένια...

Γ.ΚΑΡ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/01/2009



Ελευθεροτυπία: Ομοφυλόφιλος γυναικωτός ο «πάπας» Βενέδικτος! (ΑΡΧΕΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: