Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

...Και για να του βγούμε με κόκκινο, αυτού του κυρίου μπλόγκερ, να πούμε, ας του απαντήσουμε, «εδώ και τώρα»:

Ο Μιχάλης άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ swell-swell.blogspot.com. Με αφορμή την υπόθεση του αρχιμανδρίτη Μακρυστάθη προτείνει κάποια φοβερά και να το σκεφτεί κανείς πράγματα.


Ανάρτηση από τον Μιχάλης στο XAIRETE τη 2 Φεβρουάριος 2009 10:21 μμ



Ο P. MICHALOPOULOS άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας


Εντάξει Μιχάλη μου, «προτείνει», λες!

Αυτά όμως, είναι λόγια (του αέρα;) εξωτερικών εχθρών της Εκκλησίας μας! Άσε τους να λένε, λοιπόν…

Ετσι, τα λόγια αυτά (πες τα και «αέρια» αν θες), δεν πρέπει να σου μυρίζουν, να σε σοκάρουν περισσότερο από τις βδελυρές πράξεις (τα… «σκατά», ή «απόσκατα», αν θες να τις πεις) των «δικών» μας, των σκανδαλοποιών παπάδων, των εσωτερικών εχθρών (που... κοπρίζουν μέσα στο χώρο) της Εκκλησίας. Δεν νομίζεις;

Είδα λοιπόν, ότι ο «φίλος» μας ο μπλόγκερ, που λες ότι σε τρόμαξε με αυτά που προτείνει, είδα (από μια ματιά που έριξα εκεί), να λέει: «Ο συγκεκριμένος πορνόπαπας, που εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι ο κανόνας.»!

Νομίζεις ότι είναι υπερβολή αυτό; Ας συμφωνήσω μαζί σου, αν το νομίζεις, και να το νομίσω, και, εγώ (ότι είναι υπερβολή)!..

...Και για να του βγούμε με κόκκινο, αυτού του κυρίου μπλόγκερ, να πούμε, ας του απαντήσουμε, «εδώ και τώρα»:
«Εντάξει, κύριε! Ας πούμε ότι είναι κανόνας! Δεν θα μαλώσουμε γι αυτό! Μη ξεχνάτε όμως ότι και ο κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του!»

Ωραία δεν του την φέραμε, Μιχάλη; Άσε τον τώρα να ψάχνει, αυτός, μόνος του (εμείς άλλη δουλειά δεν είχαμε, ε;) να βρει ΑΥΤΟΣ, αυτήν την... εξαίρεση…

Χα, χα!


Ανάρτηση από τον P. MICHALOPOULOS στο XAIRETE τη 2 Φεβρουάριος 2009 11:10 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: