Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Τ' ακούς, Ήρα; "Μέντιουμ επικοινωνεί με νεκρά κατοικίδια!"


Ένα μέντιουμ στην Ρουμανία υποστηρίζει πως έχει την δυνατότητα να βοηθά ιδιοκτήτες κατοικίδιων να επικοινωνούν με τα «νεκρά» τους ζωάκια!


Η κυρία Nina Petre, από την περιοχή Brasov, δηλώνει πως με το ανάλογο αντίτιμο βοηθά τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με τα κατοικίδια τους που έχουν φύγει από την ζωή!

(Από το ΕΘΝΟΣ)


Πέμπτη, 31 Ιούλιος 2008

ΑΣΧΕΤΟ: Ρε, «Ουστ»!!!..

Κυριακή με την Πανδώρα

«Ο Μακαριστός τα αγαπούσε πάρα πολύ. Ηθελε να τα προσέχουμε, να τους κάνουμε τακτικά μπάνιο για να είναι καθαρά και να τους κάνουμε όλα τα χατίρια». Η κυρία Μαρία Καβουροπούλου, οικονόμος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου Α΄ επί διετίαν, αναφερόμενη στα δύο σκυλάκια του αοιδίμου ιεράρχου.

(Σημειωτέον ότι στις φωτογραφίες τους, που δημοσίευσε η «Espresso», το κόκερ σπάνιελ, που ακούει στο όνομα Μπέρι, εικονίζεται με περιλαίμιο και φιόγκο στο χαρακτηριστικό μοτίβο τής Burberry...)

Τα «ορφανά» σκυλάκια του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου δεν μπορούσαν να μιλήσουν στην προαναφερθείσα εφημερίδα για την αγάπη που τους είχε ο κύριός τους. Μπορούν όμως οι «ορφανοί» διάκοι του: «Μας χάιδευε, μας ευλογούσε, μας κρατούσε από το χέρι και μας παρηγορούσε με το χαμόγελό του» θυμάται σήμερα ο πατήρ Ανθιμος, ανατρέχοντας στις δύσκολες ημέρες της ασθενείας του Μακαριστού...

(Το ΒΗΜΑ, 04/05/2008)


ΣΧΕΤΙΚΑ:


1.

Ο «ορφανός» διάκος του Χριστόδουλου: Με τον σταυρό στο χέρι;


2.

Επείγον: Δυο ορφανά στα σκαλιά της εκκλησίας!!!..



3.

ΑΡΧΕΙΟ: ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ


4.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ: Μετά τον Χριστόδουλο, λατρεία και στα σκυλιά του?


Παρασκευή, 8 Αύγουστος 2008

Τραγωδία: Ο Κοντομηνάς έχασε τον πιο πιστό του φίλο!

Ο Κοντομηνάς έχασε το φιλαράκι του!

Έχασε τον πιο πιστό του φίλο και μάλιστα με δραματικό τρόπο.

Δύσκολες στιγμές βιώνει από προχθές ο Δημήτρης Κοντομηνάς (ο πρόεδρος του Alpha), ο οποίος είδε τον αγαπημένο του σκύλο (ένα καφέ-μπεζ λαμπραντόρ) να ξεψυχά μπροστά στα μάτια του έχοντας βουτήξει στη θάλασσα, πανικόβλητος από τα πυροτεχνήματα που φώτιζαν τον ουρανό της Μυκόνου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρισκόταν την Κυριακή μαζί με λίγους καλούς του φίλους στη θαλαμηγό του «Quintessa» για ολιγοήμερες διακοπές, στο Νησί των Ανέμων.

Ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον τόσο άδικο χαμό του ζώου του...

Όσοι γνωρίζουν καλά τον πρόεδρο του Alpha λένε ότι ύστερα από το συμβάν ο επιχειρηματίας είναι τόσο στενοχωρημένος που από την Κυριακή κανείς δεν του παίρνει λέξη.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

www.espressonews.gr

Τρίτη, 8 Ιουλίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: