Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Έτος Δαρβίνου

Το 2009 είναι λέει… έτος Δαρβίνου! Έτσι αποφάσισαν όσοι πιστεύουν ότι κατάγονται από τον χιμπατζή! Και με αφορμή το έτος τους αυτό, έχουν ξαμοληθεί να προπαγανδίζουν την ιδεολογία τους αυτή, παντού.


Παρένθεση: Τελείως συμπτωματικό, το ότι συγκεκριμένες εφημερίδες όπως Βήμα, Νέα, Ελευθεροτυπία και Έθνος (αλλά και η ΝΕΤ, όπως μας πληροφόρησε χτες η Σταυρούλα) βάλθηκαν (ταυτόχρονα!) να προβάλλουν τις μέρες αυτές, την… μορφή του Ιερώνυμου, προπαγανδίζοντάς την σαν... το νέο και ωραίο πρόσωπο της Εκκλησίας!..



Άλλα ας επανέλθουμε στον πρόγονο των εξελικτικών:


Λοιπόν
, «η Καθημερινή» είναι η εφημερίδα που κυριολεκτικά μας κάνει πλύση εγκεφάλου υπέρ της θεωρίας αυτής, εδώ και κάμποσα χρόνια τώρα (20 - 25, αν θυμάμαι καλά), αλλά ποτέ – τόσο καιρό - δεν είχε την «ευστοχία» που είχε ο χθεσινός (Κυριακάτικος) «Ελεύθερος Τύπος»!



Διάβασα λοιπόν τα εξής καταπληκτικά «επιχειρήματα», γραμμένα από τον γνωστό μπλόγκερ, τον «Extra Terrestrial», της πίσω όψεως της εφημερίδας:


«Αρκεί μια ματιά σε ορισμένες ομιλούσες τηλεοπτικές κεφαλές, μια προσεκτική εξέταση στη σύνθεση των πάνελ, αρκεί για να σε πείσει ότι ο άνθρωπος και ο πίθηκος έχουν κοινό πρόγονο.»

Προφανώς, κάποιους πολιτικούς θα έχει κατά νουν! Συμφωνείτε;



Ιερώνυμος

IERONYMOS-B


DARWINISMOS


Δεν υπάρχουν σχόλια: