Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Σάλος από βλάσφημη εκπομπή στο Ισραήλ

Το κανάλι 10 της ισραηλινής τηλεόρασης προβάλει από την περασμένη εβδομάδα, σε συνέχειες, μια αντιχριστιανική εκπομπή με βλαστήμιες κατά του Χριστού και της Παναγίας, βλαστήμιες που μόνο αυτοί, οι γνήσιοι απόγονοι των σταυρωτών του Χριστού θα μπορούσαν να εκστομίσουν!..

Αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα με δηλώσεις τους πολλοί, όπως οι παπικοί στους Αγίους Τόπους και στη Συρία. Όπως ακόμα, οι Αρμένιοι, οι Χαλδαίοι, και Μαρωνίτες. Ακόμα και η Χετζμπολάχ!

Οι διαμαρτυρηθέντες, «αποδοκιμάζουν και καταδικάζουν με απόλυτη θλίψη τις αποκρουστικές επιθέσεις κατά του Κυρίου Ιησού Χριστού και κατά της μητέρας του Παναγίας». Επισήμαναν δε ότι «το συμβάν εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών επιθέσεων εναντίον των Χριστιανών σε ολόκληρο το Ισραήλ επί σειρά ετών και ζήτησαν να διεξαχθεί επίσημη έρευνα».

Δεν ακούστηκε όμως να διαμαρτυρήθηκε καθόλου ο… «Ορθόδοξος», ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο... Θεόφιλος!!!..

Γιατί άραγε; Είναι μήπως πολύ απασχολημένος με την προετοιμασία της ατραξιόν με το Άγιο Φως; Κάνει και πρόβες μήπως, μαζί με τους ισραηλινούς ροπαλοφόρους για την προστασία του κατά την παράσταση αυτή;

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έλαβε (το μήνυμά μας από το «χαίρετε»), και, ...το άγιο φως, το πατριαρχείο Ιεροσολύμων;

http://xairete.blogspot.com/2009/02/blog-post_26.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σας διαγράφω, κ. Σταμάτιε Γ. Παπασταματάκη! Και… σας συγχωρώ! :-)

http://xairete.blogspot.com/2009/02/blog-post_9002.html