Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Χρόνια πολλά, και πάλι, και σε σας κ. Νίτσα! :-)

Ο P. MICHALOPOULOS άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας


Χρόνια πολλά, και πάλι, και σε σας κ. Νίτσα! :-)

Απαντώ και στα νέα ερωτήματά σας:

1. Και βέβαια «δεν είπατε και τίποτα»!

Μας κάνετε άλλωστε την τιμή να μας επισκέπτεστε και να μας σχολιάζετε, και αυτό «λέει πολλά», οπότε η απάντησή μας είναι: «Ευχαριστούμε θερμά»!

2. Επίσης, δεν τίθεται θέμα αξιόποινου... «λάθους» εκ μέρους κανενός μας. Καταθέτουμε τη γνώμη μας - και μάλιστα δημόσια - και αυτό είναι – κοντά σε όλα – και ένα δείγμα θάρρους. Έτσι δεν είναι;

3. Το ανάρτησα, το δημοσίευσα, και, σαν θέμα το σχόλιό μου αυτό, διότι ήταν και το πρώτο μου ποστ το νέο έτος! Το δημοσίευσα για όλους μας! :-)


Ανάρτηση από τον P. MICHALOPOULOS στο XAIRETE τη 1 Ιανουάριος 2009 5:41 μμ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

efharisto para poli dia tin katanoisi
nitsa

P. MICHALOPOULOS είπε...

Εγώ σας ευχαριστώ! Για την μακροχρόνια φιλία σας (πάνω από πέντε χρόνια, ε;) …και για την αμείωτη (που «ουδέποτε εκπίπτει») αγάπη σας!

Με την ευκαιρία, δε, διαβιβάστε - σας παρακαλώ - τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για ένα ευλογημένο νέο έτος, και, στον αγαπητό κ. Θεόδωρο, τον - επίσης σεβαστό μου - σύζυγό σας! :-)

Ανώνυμος είπε...

PANDOTE O THEOS ENONI SE EPIKINONIA, TOUS ANTHROPOUS POU EHOUN TO IDIO HRISTIANIKO ORTHODOKSO PNEVMATIKO PNEVMA.
KE PANDOTE,
O ANTHROPOS EHI STO MIALO TOU, TOUS ANTHROPOUS, POU EHOUN TA IDIA IDANIKA.
\ TORA TOUS KAKOUS, PROSPATHI, TO MIALO, NA MIN TOUS THIMATE.
NITSA

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αυτό ακριβώς το νόημα (της ενότητας των Ορθοδόξων, μεταξύ τους) έχει και η ευχή στη θ. λειτουργία: «Υπέρ της των πάντων ενώσεως»!..

...Δεν έχει δηλαδή το (ακριβώς αντίθετο) νόημα, αυτό της ψευτο-ένωσης, της ερμαφρόδιτης «ένωσης» της αληθείας με το ψέμα, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι δικοί μας οικουμενιστές, αυτοί (γιατί να μην τους θυμηθούμε;) με το διαβολικό τους το πνεύμα!..