Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Γκαρσόνια

Γκαρσόνια

Δημήτρης Δανίκας
, ddanikas@dolnet.gr



ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ που το αμερικανικό Πεντάγωνο δεν βρήκε άλλο λιμάνι παρά μόνο τον Αστακό για να στείλει στο Ισραήλ πολεμικό εξοπλισμό.

Ο ντόρος πολυδιάστατος και το μήνυμα προειδοποιητικό προς το ελληνικό υπηρετικό προσωπικό.

Πρώτον, για να διασύρει την ελληνική κυβέρνηση. Δεύτερον, για να υπενθυμίσει δημοσίως πως το αφεντικό είναι πάντα αμερικανικό. Και τρίτον, για να ταπεινώσει τον ελληνικό λαό. Κάτσε καλά. Το χουνέρι που σου ετοιμάζω θα το θυμάσαι για χρόνια πολλά. Κάτσε καλά. Την επόμενη φορά η τουρκική φρεγάτα θα καταλήξει πέρα από τον Πειραιά. Κάτσε καλά. Θα χάσεις όλα τα βραχονησάκια και άλλα πολλά.

Αυτή η πραγματικότητα με τα αμερικανικά, τα τουρκικά και τα ελληνικά.

Δηλαδή αντί για εξωτερική πολιτική, αστακομακαρονάδα χωρίς τυρί. Αντί για οικονομική πολιτική, λαχανάκια Βρυξελλών. Και αντί για κοινωνική πολιτική, λουκάνικα γερμανικά.

Θα μου πείτε, τι στο καλό κάνει αυτός που κυβερνά. Απλό. Ούτε σεφ, ούτε σομελιέ, ούτε καν μάγειρας δοκιμαστικός. Απλώς Γκαρσόνι εποχικό!

(TA NEA)
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 20 Ιανουαρίου 2009

«Θα μας @#$@ουν και εμείς θα "παρακολουθούμε ψύχραιμα" τα ...τεκταινόμενα.»


Η Hera άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας



Οι Τούρκοι σε λίγο θα μπούν μέσα στο λιμάνι του Πειραιά και θα προσγειωθούν μπροστά στο Γεν. Επιτελείο μας, θα μας @#$@ουν και εμείς θα "παρακολουθούμε ψύχραιμα" τα ...τεκταινόμενα.


Ανάρτηση από την Hera στο XAIRETE τη 20 Ιανουάριος 2009 11:08 πμ



Δεν υπάρχουν σχόλια: