Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Θέμος Αναστασιάδης: Φυλάκιση και πρόστιμο για τις «ροζ» φωτογραφίες

Σε ποινή φυλάκισης 19 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 8.500 ευρώ έκαστος καταδικάστηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο ο Θέμος Αναστασιάδης και η συντακτική ομάδα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", πλην του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Αιτία, η δημοσίευση στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2008 φωτογραφιών από τη σχέση της Εύης Τσέκου με το Χρήστο Ζαχόπουλο.

(skai.gr. 28/1/2009)

Δημοσίευση : 17 Απριλίου 2008

«Ο Ζαχόπουλος, σαν σκύλος, και με καλτσοδέτα στο στόμα»!!!
Δημοσίευση : 12 Μαρτίου 2008

Υπάρχουν κι άλλα βίντεο!

Το «αμοντάριστο οπτικοακουστικό υλικό», το οποίο απολογούμενη η Εύη Τσέκου ισχυρίστηκε ότι έχει καταστρέψει, αναζητά επιμόνως ο 2ος ειδικός ανακριτής Δημήτρης Οικονόμου, που χειρίζεται την υπόθεση εκβιασμού του Χρήστου Ζαχόπουλου. Ο δικαστικός λειτουργός δεν φαίνεται να έχει πεισθεί από τους ισχυρισμούς της γυναίκας και ψάχνει πιεστικά για το υλικό των περίπου 50 λεπτών απ' όπου προέκυψε το περιβόητο DVD των τριών λεπτών.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Οικονόμου, μετά τις πληροφορίες που συγκέντρωσε κατά την ανακριτική διαδικασία, οδηγείται στο ενδεχόμενο της ύπαρξης και άλλου οπτικοακουστικού υλικού με τις ερωτικές συνευρέσεις της Εύης Τσέκου και του Χρήστου Ζαχόπουλου. Στο θέμα είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματά της η εφημερίδα «Αυριανή», αλλά και στην κατάθεσή του μάρτυρας δημοσιογράφος που επισκέφθηκε πριν από δύο μήνες το γραφείο του ανακριτή.

Η εφημερίδα του εκδότη Γιώργου Κουρή είχε προχωρήσει σε λεπτομερή περιγραφή οπτικοακουστικού υλικού με «ροζ» σκηνές και γαργαλιστικούς διαλόγους.

Λίγες μέρες μετά την πτώση του στενού πρωθυπουργικού φίλου από το μπαλκόνι της οδού Καρνεάδου, η εφημερίδα περιέγραφε σκηνές από υλικό ερωτικού περιεχομένου στο οποίο ο τέως γενικός γραμματέας εμφανιζόταν να περπατά στα τέσσερα μπροστά στα γυμνά πόδια της ερωμένης του, φέροντας στο στόμα γυναικεία καλτσοδέτα.

Η εφημερίδα, εκτός από τους διαλόγους ερωτικού περιεχομένου που δημοσίευε, έκανε λόγο και για ύποπτες οικονομικές δοσοληψίες στις οποίες αναφερόταν η κατηγορούμενη-πρωταγωνίστρια του «ροζ» υλικού μιλώντας στο παραδομένο από ηδονή αφεντικό της. Εκείνος με τη σειρά του γρύλιζε για πακέτα επιχορηγήσεων από το υπουργείο Πολιτισμού προς συνδικαλιστικά σωματεία. Σε άλλο πλάνο της κασέτας η Τσέκου φαίνεται να καβαλάει τον Ζαχόπουλο, να του τραβάει τα μουστάκια και να τον περιπαίζει λέγοντάς του: «Άντε, να βγάλουν και οι γάτες μουστάκια».

Για την ύπαρξη ενός βίντεο από κινητό τηλέφωνο, όπου «εικονίζεται ένας ευτραφής κύριος με μεγάλη κοιλιά, ο οποίος μάλλον κρατάει κινητό τηλέφωνο και βιντεοσκοπεί την ερωμένη του που επιδίδεται σε στοματικό έρωτα», έχει καταθέσει στον ανακριτή και ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του δημοσιογράφου, ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Τι σου κάνω με την κορμάρα μου...» Όπως κατέθεσε ο Άρης Σπίνος, το υλικό έφτασε στα χέρια του από κυρία ονόματι Δήμητρα, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι αρχαιολόγος και εργάζεται στο υπουργείο Πολιτισμού.

(Από την Εσπρέσο. Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008)


Ζαχόπουλος: Βρίζει τα θεία!
Δημοσίευση : 9 Φεβρουαρίου 2008

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά ... Ο Χρήστος Ζαχόπουλος βρίσκεται εκτός εαυτού ... Έτσι και δει άνθρωπο μπροστά του (γιατρούς ή νοσοκόμες) ξιφουλκεί κατά πάντων. Βρίζει, κυρίως τα θεία, με μεγάλη γκάμα χαρακτηρισμών μάλιστα ... Απαιτεί ουρλιάζοντας να φύγει ... «Τι με έχετε εδώ, αφήστε με να βγω έξω». Και δεν φωνάζει από πόνους ... Οι πόνοι, όπως μας διαβεβαίωσαν, έχουν εξουδετερωθεί με τις ενέσεις και τα φάρμακα ... Απλώς μοιάζει οργισμένος με τους πάντες και τα πάντα, ειδικά όταν βρίσκεται σε παραλήρημα και είναι αρκετές οι φορές που το παθαίνει.

(Στο Καρφί. Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2008)


Α. Kαρκαγιάννης:
Δημοσίευση : 27 Ιανουαρίου 2008

http://www.yupi.gr/data/photos/zaxopoulos_medium.jpg
Αντώνης Kαρκαγιάννης:

«Φαίνεται ότι η κ. Τσέκου επένδυσε στην ερωτική σχέση με τον κ. Ζαχόπουλο το φτωχό της όνειρο, να μονιμοποιηθεί ως υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού!

Τόσο ανήθικο αντάλλαγμα για τη χαρά που προσέφερε! Και φαίνεται ακόμη ότι ο πανίσχυρος άνδρας των ερωτικών περιπτύξεων και του υπουργείου Πολιτισμού έδωσε σαφείς υποσχέσεις για την εκπλήρωση του φτωχού ονείρου. Τις οποίες, όμως, για κάποιο λόγο αθέτησε.
Από δω, μάλλον, αρχίζουν οι υποκλοπές σκηνών της ιδιωτικής ζωής (δεν ξέρουμε ακόμα πόσες είναι και πού κυκλοφορούν) και αυτή η απίθανη σειρά των εκβιασμών στην οποία ενεπλάκησαν δημοσιογράφοι, εκδότες και κρατικοί παράγοντες.

(«Η Καθημερινή». Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008)


Η χαμένη τιμή της Εύης
Δημοσίευση : 27 Ιανουαρίου 2008

Ο καθένας ρωτάει:
Για ποιον λόγο μια νέα γυναίκα θα πήγαινε με τους Ζαχόπουλους και τους Βαρθολομαίους; Για την ομορφιά τους; Για τη γοητεία τους; Αλίμονο, ούτε καν αυτό δεν διαθέτουν, γιατί πολύ απλά υπάρχουν άνδρες που μετά τα 50, τα 60 και τα 70 τους παραμένουν γοητευτικοί.
Οι συγκεκριμένοι διέθεταν και «μοστράριζαν» μόνο ένα προσόν: την εξουσία, την οποία και καταχράστηκαν με τον πιο άθλιο, μίζερο και απαράδεκτο τρόπο.
Αν δηλαδή μπορέσουν ποτέ να καταδικάσουν την Εύη για εκβιασμό, θα έπρεπε πρώτα να δικάσουν τον Χρήστο Ζαχόπουλο για κατάχρηση εξουσίας. Διότι το ένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς το άλλο. Ούτε η Εύη θα βρισκόταν ποτέ μαζί του αν δεν υπήρχε κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του, αλλά ούτε και θα είχε σοβαρά στοιχεία για να τον εκβιάσει αν εκείνος δεν είχε «ξεσαλώσει» εκμεταλλευόμενος τις εξοργιστικές υπεραρμοδιότητες που του είχαν δοθεί!
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Την πολιτική ευθύνη για την απόλυτη εξουσία που είχε δοθεί στον Ζαχόπουλο τη φέρει εξ αντικειμένου η κυβέρνηση. Πολύ παραπάνω μάλιστα επειδή ο εν λόγω αξιωματούχος ήταν κάποτε του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
Φέρει ακόμη μία πρόσθετη ευθύνη, διότι είχαν γίνει καταγγελίες για τις δραστηριότητες του Ζαχόπουλου, τόσο από τα ΜΜΕ (αμ, ποιος τ' ακούει αυτά ...;) όσο και από σειρά προϊσταμένων του υπουργών, οι οποίοι έφευγαν ο ένας μετά τον άλλον μυστηριωδώς από τη θέση τους!

Θέμος Αναστασιάδης
2 Ιανουαρίου 2008 - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Θέμος Αναστασιάδης: «Είχε κάνει εκεί μέσα ολόκληρο χαρέμι».
Δημοσίευση : 22 Ιανουαρίου 2008

Ο Θέμος Αναστασιάδης επικαλούμενος πληροφορίες για ύπαρξη και άλλων DVD, υποστήριξε ότι αυτό προδίδει πως ενδεχομένως η κυβέρνηση γνώριζε τις δραστηριότητές του (του Ζαχόπουλου) πολύ νωρίτερα, ήθελε να τον ξεφορτωθεί και μετά τις εκλογές μόλις βρήκε την κατάλληλη στιγμή του έδειξε το DVD και του ζήτησε να παραιτηθεί.
Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι «η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε από το απονενοημένο διάβημα του και για να μην χρεωθεί αυτή την ευθύνη, άρχισε να τα ρίχνει σε δημοσιογράφους και τόσο καιρό τώρα τρωγόμαστε μεταξύ μας».

Ο Θέμος Αναστασιάδης υποστήριξε ακόμη ότι στην υπόθεση «εμπλέκεται και δεύτερη, ίσως και τρίτη γυναίκα», που όπως είπε «είτε ήταν πρώην ερωμένη, είτε ήθελε να γίνει», καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο «ο άνθρωπος είχε κάνει εκεί μέσα ολόκληρο χαρέμι».

www.alphatv.gr/
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008


Ζαχόπουλος: Έφαγε μπουνιά στο αριστερό μάτι πριν να «πέσει»;
Δημοσίευση : 20 Ιανουαρίου 2008

Ο Ζαχόπουλος πολύ συχνά έβγαινε για να ψωνίσει τα απαραίτητα. Η απουσία της συζύγου του στη Θεσσαλονίκη τον καθιστούσε σχεδόν εργένη. Τακτικές ήταν οι επισκέψεις του στο φαρμακείο της γειτονιάς, αλλά και στα ανθοπωλεία, όπου ακόμη θυμούνται τα γενναία φιλοδωρήματά του.

Βρήκαμε τον άνθρωπο που έτρεξε πρώτος να τον βοηθήσει. Ακόμη δεν έχει πεισθεί για την εκδοχή της αυτοκτονίας, παρά τις τρεις επιστολές που άφησε πριν από το απονενοημένο διάβημα:
«Ήταν χτυπημένος από τη μέση και κάτω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το αριστερό του μάτι που ήταν κατακόκκινο. Φαινόταν σαν κάποιος να του έχει ρίξει μπουνιά. Εάν είχε χτυπήσει κατά την πτώση του, θα είχε σίγουρα αίματα», εκτιμά ο νεαρός υπάλληλος και συνεχίζει:
«Σε λίγα λεπτά ήρθε η γυναίκα του που άρχισε να φωνάζει έντρομη και να υποστηρίζει ότι αυτοκτόνησε επειδή του ζήτησαν από το υπουργείο να παραιτηθεί. Ησύχασα όταν έβαλα το χέρι μου στο λαιμό του και έπιασα το σφυγμό του».

(Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2008)


Νέα ντροπή στην υπόθεση Ζαχόπουλου
Δημοσίευση : 13 Ιανουαρίου 2008

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής" στο σπίτι της κατηγορούμενης Εύης Τσέκου επί της οδού Ευρυτανίας, στους Αμπελόκηπους, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 9 το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου παρουσία εισαγγελέως, κατασχέθηκαν ένας φάκελος που περιείχε 17 δισκέτες ηλεκτρονικού υπολογιστή μια βιντεοκασέτα καθώς και 16 μικρές κασέτες δημοσιογραφικού μαγνητοφώνου, τα οποία δεν έχουν κατατεθεί ακόμα στην δικογραφία.

(ΕRΤ.GR. Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2008)


Υπόθεση Ζαχόπουλου: Ποίος ο «Λάκης», κ. Σπύρο Καρατζαφέρη;
Δημοσίευση : 10 Ιανουαρίου 2008

Από ό,τι λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι σχέσεις της κοπέλας αυτής με τον άνθρωπο που χαροπαλεύει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, κρατάνε από πολύ καιρό. Ήταν γνωστές οι σχέσεις τους, και το ότι ουσιαστικά συζούσαν.

Έτσι, όταν πήγε ο κύριος αυτός στο Υπουργείο, την πείρε κοντά του, και του στάθηκε πολύτιμη και σαν υπάλληλος, διότι αυτή ήταν σπουδασμένη στον τομέα αυτό.

Η διαταραχή στις σχέσεις τους ήρθε πρόσφατα, με την ανάμιξη κάποιου προσώπου που συνθηματικά το αποκάλεσαν «Λάκη». Κάτι έγινε με αυτόν σε ιδιαίτερο χώρο μαζί με τον κ. Γενικό Γραμματέα, ο οποίος μαγνητοφωνήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε, (σε τι πράξεις δεν γνωρίζω), από τον «Λάκη». Τα λεχθέντα, ήταν αντικείμενο εκβιασμού του Πρωθυπουργού, διότι σε εκείνον αναφέρονταν. Τέσσερα δισκάκια με το ηχητικό αυτό υλικό έφτασαν στο μέγαρο Μαξίμου, και έκαναν έξαλλο τον Πρωθυπουργό για την αποκοτιά του κ. Γενικού να μιλάει έτσι, και να αφήνει να τον παγιδεύουν.

Πριν φύγει για το ταξίδι στη Ρωσία, λοιπόν, τον απέπεμψε.

Στο μεταξύ, η γραμματεύς του βλέποντας να χάνει τα κεκτημένα της, βλέποντας τον προστάτη της να πέφτει σε δυσμένεια, είχε αρχίσει να παίζει το θέατρο ότι είναι θύμα στο Υπουργείο και ότι χάνει τη δουλειά της διότι καταγγέλλει ατασθαλίες.

Πάνω στον γενικό αυτό χαμό, γίνεται και η απόπειρα αυτοκτονίας του κ. Ζαχόπουλου.

Τότε, τα παπαγαλάκια της παραπολιτικής, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά αίτια της κρίσης, και για να κάνουν να φανεί ότι είναι «ροζ» η ιστορία αυτή, με δόση εκβιασμού σε βάρος του παρ' ολίγον αυτόχειρα, εκμεταλλεύονται τις τελευταίες κινήσεις της κοπέλας, και διαδίδουν ότι αυτή κυκλοφορεί ένα βίντεο με ιδιαίτερες σκηνές της με τον Γενικό για να τον εκβιάσει, και ότι αυτή τον οδήγησε έτσι στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Σε αυτό βασιζόμενοι, προκάλεσαν την προφυλάκιση της για να μη μιλήσει και να μη πει τα περισσότερα που προφανώς γνώριζε, ότι δηλαδή ο εκβιασμός ήταν άλλος, ήταν αυτός που φτάνει τόσο ψηλά! Να μη μιλήσει, και να μην αποκαλυφτούν οι πραγματικοί εκβιαστές που (σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Καρατζαφέρη) έχουν στο χέρι τον Πρωθυπουργό.

Φοβερά όλα αυτά αν είναι αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: