Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΑΡΧΕΙΟ: Τα «Διαβολούγεννα», του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρου!!

Δημοσίευση : 25 Δεκεμβρίου 2007
Μας πληροφορούν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία (ΑΠΕ ΜΠΕ) σχετικά με το πώς «εόρτασε σήμερα την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος». Εόρτασε, λέει, «στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, στο Χαμζάουι, μία από τις ιστορικότερες συνοικίες της αιγυπτιακής πρωτεύουσας».
Και με ποιον εόρτασε;
Εόρτασε, ξαναλέει, με τον Πατριάρχη της Κοπτικής «Εκκλησίας» Σενούντα Γ΄.
Είδε ο «γύφτος» (οικουμενιστής) τη γενιά του (τους αιρετικούς κόπτες) και αναγάλλιασε η καρδιά του!!!..
Και επειδή η «ερμαφρόδιτη» (εκκλησιολογικά) εκκλησία του Θεόδωρου, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της, εκδηλώθηκε ακόμα πιο πολύ «αμέσως μετά στην Αίθουσα του Θρόνου της ανακαινισμένης πατριαρχικής Επιτροπείας στο Κάιρο». Εκεί, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας υποδέχθηκε τον Προκαθήμενο της Κοπτικής «Εκκλησίας» κ. Σενούντα Γ΄, τον οποίο χαρακτήρισε ως «έναν άνθρωπο του Θεού». «"Σας ευχαριστώ που ήρθατε να περάσετε μαζί μας Χριστούγεννα, είναι μεγάλη τιμή και ευλογία", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος».
Η «ερμαφρόδιτη» (εκκλησιολογικά) εκκλησία του Θεόδωρου, ξαναλέμε, δεν μπόρεσε να κρύψει την ακόμα μεγαλύτερη χαρά της. Έτσι, στη συνέχεια (όπως μαθαίνουμε από τα πρακτορεία), ο ψευτορθόδοξος-Θόδωρος, χαιρέτισε στο πρόσωπο του κ. Σενούντα όλη την Κοπτική «Εκκλησία», «μία αδελφή εκκλησία, με την οποία αγωνιζόμαστε από κοινού για το καλό», είπε..
Το αδελφάτο!!!..
Σχετικό θέμα:

Ποιος είναι ο ιερωμένος; Είναι... «ο Κριτής της Οικουμένης»!



Πατριάρχης Αλεξανδρείας: «Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, δεν είναι ο Κώστας Χατζής μεταμφιεσμένος… Είναι το “στήριγμά” μου!»




2 ΣΧΟΛΙΑ
Στο θέμα:
Τα «Διαβολούγεννα», του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρου!!
http://natapoume.pblogs.gr/2007/12/162784.html


1. Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2007 6:20 μμ:
η ROMFAIA έγραψε:
Μα μην ξεχνιόμαστε:
«Δέκατος τρίτος απόστολος» και «Κριτής της οικουμένης», είναι ο Κύριος....


2. Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2007 6:57 μμ:
ο Forum EPISKEPTHS έγραψε:

Ω, τι ευχάριστη έκπληξη! :-)

Το «Φως Ορθοδοξίας», στο φτωχικό μας;

http://orthodoxia.forumup.gr/

Κάτι τέτοια, είναι που μας δίνουν περισσότερη «Ζωή»!

Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητή «Ρομφαία»! Αυτό που έγραψες, το έχει ήδη διαπιστώσει ο προηγούμενος πατριάρχης Αλεξάνδρειας, από την στιγμή που... πέθανε!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: