Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

blog salata (1)

6 σχόλια:

stavroula είπε...

Kala pote emfanisthkan tetoioi tupoi gt sthn epoxh thn dikh mou dn gnwriza tetoious.
Ektos k an uphrxan k hmoun arketa
nea h "naive" gia na tous katalavw.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πρόκειται για δυο βουλευτές του ΛΑΟΣ, του Γιώργου Καρατζαφέρη, που η φωτογραφία τους δείχνει σε κάποια πολιτική εκδήλωση…

...Αλλά ο συνάδελφος μπλόγκερ (που έχει σταματήσει πια από τον Μάρτιο να αναρτά τέτοιες «πειραγμένες» φωτογραφίες), τους φαντάστηκε σαν να μην είναι και τόσο πολύ δημοκράτες, και έτσι τους έβαλε (όπως κάνει η εφημερίδα «το ποντίκι») αυτά τα συννεφάκια με αυτούς τους σατυρικούς (γι αυτούς) διάλογους!..

Αυτός μάλιστα που μιλάει είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης του οποίου (φασίστα τάχα) οι «δημοκράτες» αντιφρονούντες προς αυτόν, του έχουν κάψει αμέτρητες φορές το βιβλιοπωλείο του στην Αθήνα…

Αυτά!

stavroula είπε...

3erw akrivws poioi einai k ta episodia me to vivliopoleio mou einai gnwsta. Epishs exw akousei k kapoies suzhthseis sto thleoptiko "astu" pou parousizontai.
Apla dn mporw na katalavw polles fores thn logikh tous...dn exw kanena provlhma me to arxaio Ellhniko kalos k katadhkazw ka8e morfh vias/katastrofh periousias.
Alla exoun kathgorh8ei k idioi
me thn seira tous oti provaloun
ton ratsismo k thn 3enofovia.
Apla ap oti ma8ainw k krinw ap ta nea.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πράγματι Σταυρούλα!

Σχετικά με το «arxaio Ellhniko kalos» που λες, το κόμμα αυτό φλερτάρει (όχι μόνο με τους ομοφυλόφιλους αλλά), και, με τους λεγόμενους 12-θεϊστές ή νέο ειδωλολάτρες!

Οι δυο αυτοί πολιτικοί, μάλιστα, φαίνεται να δείχνουν δυο πρόσωπα: και αυτό του χριστιανού αλλά και του «εθνικού»!

Το ίδιο και ο αρχηγός τους που από μίσος (εκτός από αυτό για τους μετανάστες), και, για το Ισραήλ (αλά Χίτλερ) δεν παραδέχεται την Παλαιά Διαθήκη (αυτός, ο εκλεκτός του Άνθιμου)! …Και μάλιστα, ένα από τα κορυφαία στελέχη του αυτομόλησε στις τελευταίες εκλογές προς στο κόμμα του Παπαθεμελή διότι (λένε) δεν τον άντεχε να βλαστημάει τα θεία!

stavroula είπε...

Oime!
Exw xasei teuxh ola auta ta xronia pou lupw.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είδες, κατάπτωση, Σταυρούλα! :-(