Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Για τους «Πισωγλέντηδες» ο λόγος (συγγνώμη κ, Νίτσα, «αγνή παιδούλα» ετών 65).

Ο P. MICHALOPOULOS άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτηση



Ξέρεις τι γίνεται Σταυρούλα;

Τον κ. Ιερώνυμο τον υποστήριξαν, και, από την πλευρά της Πολιτείας για να γίνει Αρχιεπίσκοπος διότι είχε δεσμευτεί να είναι υπάκουος και να μη δημιουργεί προβλήματα.

Όταν λοιπόν έσκασε το θέμα του «συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης» και όλοι οι θρησκευτικοί άνθρωποι ξεσηκώθηκαν, ο Ιερώνυμος βρέθηκε σε δύσκολη θέση από την οποίαν τον έβγαλε ο υπουργός της Δικαιοσύνης κάνοντας του σαν... δώρο την υπόσχεση ότι το σύμφωνο αυτό θα περιοριστεί μόνο στα ετερόφυλα ζευγάρια και δεν θα επεκταθεί και στους ομοφυλόφιλους και στις λεσβίες.

Στην εξέλιξη (θέση) αυτή αντέδρασαν τόσο ο Συνασπισμός όσο και ο Γιώργος ο Παπανδρέου ο οποίος Γιώργος είχε και έναν ομοφυλόφιλο, πάντα, για σύμβουλό του, διορισμένο μάλιστα και στο κόμμα!

Φαίνεται λοιπόν ότι τη… «βρώμικη δουλειά» της αντιπαράθεσης με όλους αυτούς, την ανέθεσαν (για να μη φανεί ο Ιερώνυμος) στον μητροπολίτη Πειραιά, ο οποίος επιτέθηκε στον Παπανδρέου (ελέγχοντας τον για αμοραλισμό), επιτέθηκε, και, στους ομοίους του (πολιτικά σκεπτόμενους ομοίους) με αποτέλεσμα να δεχτεί ο μητροπολίτης λυσσαλέα πολεμική από τους οργανωμένους ομοφυλόφιλους.

Μέσα σε αυτήν την αντιπαράθεση, αναγκάστηκε, αμυνόμενος πια ο μητροπολίτης, να εκφραστεί όπως εκφράστηκε και να πει τα «κακά λόγια» όπως χαριτολογώντας λέω και στον τίτλο του θέματος μου αυτού (για να πειράξω την κ. Νίτσα που την σοκάρουν κάποιες λέξεις, και όχι οι ίδιες οι πράξεις τις οποίες οι λέξεις αυτές ελέγχουν) !

Τι είπε λοιπόν ο μητροπολίτης; Αποκάλεσε αυτούς τους ομοφυλόφιλους που τον πολεμούνε, τους απεκάλεσε ανθρώπους «ηθικά απονευρωμένους, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων».

Κατάλαβες;

Και δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε το «δάσκαλε που δίδασκες» που ανέφερες, διότι δεν έχει ακουστεί τίποτε επιλήψιμο (ηθικά) για τον συγκεκριμένο μας Επίσκοπο.

Να του καταλογίσουμε μια τάση για πολυλογία, ίσως, διότι είπε με πολλά λόγια αυτό που ο λαός λέει μόνο με μια λέξη όταν αναφέρεται σε αυτούς (τους πούστηδες) και τους λέει… (συγγνώμη κ, Νίτσα, «αγνή παιδούλα» ετών 65) και τους λέει… Πισωγλέντηδες!

Ε, αυτόν το τίτλο («Πισωγλέντηδες»), ο μητροπολίτης τον εμάκρυνε κάπως, και τον έκανε πλήρη περιγραφή λέγοντας (για τους «Πισωγλέντηδες») ότι: "Έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων" !..

Κατάλαβες;


Ανάρτηση από τον P. MICHALOPOULOS στο XAIRETE τη 20 Νοέμβριος 2008 10:21 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: