Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Romfeaapopseis.blogspot.com

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

500 χρόνια ο Παπισμός την Αγκόλα, που ακόμα δεν έχει Ορθόδοξο Ιεραπόστολο και Εκκλησία. Ποιος Ορθόδοξος ιερέας θα αρχίσει Ιεραποστολή ; [...] Και οι ρωμαιοκαθολικοί και οι προτεστάντες και οι άλλες αιρέσεις και παραθρησκείες στέλνουν στρατιές μισσιονάριων σε κάθε κράτος ... Και εμείς εφησυχάζουμε... Και εμείς αδιαφορούμε... Ο Θεός να μας συγχωρέσει γιατί τα έθνη βρίσκουν μόνα τους την Ορθόδοξη πίστη... Ας κάνουμε κάτι ως Ορθόδοξη Εκκλησία. Ας κάνουμε, τουλάχιστον, προσευχή.Ας δώσουμε από το υστέρημά μας, ώστε να βοηθήσουμε τους ντόπιους Ορθοδόξους Χριστιανούς να κάνουν Ιεραποστολή. [...]


Ευχαριστούμε το εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Ρομφαία για τη προβολή του έργου της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.Ευχαριστούμε τους αδελφούς που αναρτούν ειδήσεις της Ιεραποστολής και "διαφημίζουν" το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής. Ο Θεός να σας δίνει εκατονταπλασίονα. Οι λαοί θα σας ευγνωμονούν αιώνια.


Blogger Ο P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ φίλε, μην αγωνιάτε για την ιεραποστολή των ορθόδοξων εκεί, και μη λέτε "ΠΑΠΙΚΗ" την αδελφή εκκλησία του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ Ισταμπουλ και του ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥ Αλεξανδρείας, και μάλιστα "αιρετική" εκκλησία!

Αφήστε το έργο αυτό στο Βατικανό το οποίο προσκυνάνε και οι δυο αυτές άδειες κεφάλες.

Είδατε προβολή που κάνει (πες γλείψιμο) το "εκκλησιαστικό" πρακτορείο ειδήσεων Ρομφαία, και στους δυο! Πρόσφατα μάλιστα, μας πληροφόρησε ότι ένας μεγαλοπαπάς του πατριαρχείου Αλεξανδρείας πήρε από τον Γκάσπερ υποτροφία για να σπουδάσει στο Βατικανό! Τι; Μα τι άλλο από την τέχνη της παναίρεσης του οικουμενισμού!

Αυτά...

28 Οκτώβριος 2008 5:48 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: