Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Γάμος, σε στυλ… Μουλατσιώτη!!!..

Espresso (Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008):
«Οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση.
[…] Με πολλά ευτράπελα, νιφάδες χιονιού και με την ευχή του πατέρα Νεκτάριου Μουλατσιώτη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση τον Ιανουάριο του 2005.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη διασκέδασαν όσο μπορούσαν την ημέρα του γάμου τους, με κουμπάρο τον πρόεδρο του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά. Από πολλούς θεωρήθηκε ο γάμος της χρονιάς, με παρόντες στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά πολλούς φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού. […]»


Από το φόρουμ: «Τι γνώμη έχεις για τους παπαροκάδες;» (anarxikia)
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005
[…] …Τα ανωτέρω, με κάνουν να αναρωτιέμαι ποια άραγε να είναι εν προκειμένω η συνεισφορά του π. Νεκταρίου; Και, αν είναι αυτός που πληροφορεί τον κ. Καρατζαφέρη, τι κέρδος έχει, όταν «τα δικά του» είναι σε πρώτο πλάνο τακτικά στην τηλεόραση, όπως: εμφάνιση (με τα «καλογέρια» του) ανάμεσα σε ημίγυμνες γυναίκες, εμφάνιση στην εκπομπή «παραπληροφόρηση» του ALPHA όπου γελοιοποιούσε την προσευχή, χοροστασία στο γάμο του κ. Μικρούτσικου όπου γελοιοποιήθηκε και το μυστήριο του γάμου κλπ, κλπ. […]
Μετά τιμής,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: