Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Νέο blog: Παπική εκκλησία

Νέο blog: Παπική εκκλησία

PAPIKH-EKKLHSIA


Δυστυχώς, από τη στιγμή που, με τη συνθήκη της Λωζάννης και την ανταλλαγή των πληθυσμών, μοιραία ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης κατάντησε νησίδα διαρκώς συρρικνούμενη, η μετατροπή του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε ένα ιδιότυπο κογκλάβιο αρχιερέων, οι περισσότεροι από τους οποίους χωρίς ποίμνιο, ήταν αναπόφευκτη.

Και αναπόφευκτη ήταν πλέον η αναζήτηση στηριγμάτων σε δημόσιες σχέσεις, με το οποιοδήποτε τίμημα. Και επειδή αυτά συμβαίνουν εδώ και μισό αιώνα στο Φανάρι, έχουν γίνει πλέον καθεστώς.

http://papismos.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gurisame ap tis mini diakopes tou
Sabbatokuriakou!
Ap oti vlepw arketa 8emata k me
metrhth!

Na euxh8w k gia ton Dekapentaugousto mia k mphkame sthn
periodo auth.
To Pasxa tou kalokairiou!
Mh sou paei to mualo ston
8rhskeutiko tourismo,ennow thn
pragmatikh ennoia ths toso
shmantikhs auths giorths!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλωσορίσατε Σταυρούλα! Περάσατε όμορφα στο βουνό; Δεν θέλει ρώτημα, ε; :-)

Βρήκα που λες, πολλά σχετικά με τα στατιστικά (πριν από λίγο) αλλά δεν τα κατάλαβα καλά, και γι αυτό δεν επιχείρησα να κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις. Έτσι, κατέφυγα σε ένα εξωτερικό πρόγραμμα του οποίου τον κώδικα (διαφορετικό για κάθε μπλογκ μου) επικόλλησα , μια διαδικασία (για τα 16 μπλογκ) που ξεκίνησα πριν από 45 λεπτά περίπου, και μόλις τώρα την ολοκλήρωσα.
Οι μετρητές λοιπόν ξεκίνησαν από τώρα, από το μηδέν, και θα γράφουν, και θα είναι και εμφανείς!

Σου εύχομαι και εγώ για τον δεκαπενταύγουστο, το μικρό Πάσχα, ή Πάσχα του καλοκαιριού όπως σωστά το ανέφερες, να είναι δημιουργικός σε έργα καλά και άγια, και γεμάτος από πνευματικές δωρεές. :-)