Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Αποκλειστικό: «Γεμίσαμε ομοφυλόφιλους μητροπολίτες»



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Beautiful picture!
"Quo Vadis"

Ανώνυμος είπε...

Euxomai olh h palioparea na episkeutei to neo istologio :)

Ανώνυμος είπε...

To panw sxolio einai k auto diko mou....ekana peiramata k dn vghke to profil mou:P

P. MICHALOPOULOS είπε...

POIA palioparea ???

Ανώνυμος είπε...

Hra, Anastasia,Aggelos k olous pou
sunantousa sta XAIRETISMATA!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η Ήρα, είχε (διέκοψε λέει) διασυνδέσεις με την ΟΟΔΕ που με καταδιώκει εδώ και χρόνια τώρα!..

Η Ντίνα, έμπαινε μόνο για να με μαλώσει όταν έγραφα για τον Χριστόδουλο τον οποίον εκείνη έλεγε ότι τον πήγαινε ό,τι (προδοσίες κλπ) και αν έκανε!..

Ο Άγγελος, ενδιαφερόταν μόνο για το μοναστήρι "τους" (το παλαιοημερολογίτικο) του Εσφιγμένου, εκμεταλλευόμενος (με την καλή έννοια) την μεγάλη δημοτικότητα του μλογκ «χαιρετίσματα»!..

Όλοι οι άλλοι; Ποιοι; Πού είναι τώρα; Σε «διακοπές», προφανώς!!!..
Ναι, η Αναστασία κάτι τέτοιο είχε δηλώσει ότι θα κάνει (ότι θα πάει διακοπές) τον άλλο μήνα!!!..
:-)

Παναγιώτης

Υ.Γ.
Ο πιο ντόμπρος φαίνεται ότι ήταν ο Μιχάλης, του παλαιού και αυτός, νομίζω που με αποχαιρέτησε με πραγματικό φιλικό πνεύμα (φεύγοντας για τις διακοπές του), πριν συμβούν οι γνωστοί σε βάρος μου τραμπουκισμοί...

Ξέχασα και την Ζωή («Ρομφαία») που έχει δείξει καλή σχετικά εικόνα (του παλαιού εορτολογίου και αυτή), αν και στην ιστοσελίδα που έχει με κάποιον Γιάννη, στην «ορθοδοξία – φορουμαπ», μου φέρθηκαν όπως και οι υπόλοιποι εχθροί μου και αμείλικτοι διώκτες μου!!!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σχόλιο:
«Xairomai pou vlepw palia 8amata na anadhmosieuontai!
Pws deixnei o metrhths?
Sto Path eixe ftasei ta upsh!
8a vroun to neo istologio oloi oi episkeptes?»


Απάντηση:

1. Σε ευχαριστώ για την καλή σου την καρδιά. Και εγώ χαίρομαι! Δεν ξέρω δε, αν χαίρεται και κανένας άλλος έκτος από μένα και από σένα, ώστε να γίνουμε τρεις! :-)

2. Δεν ξέρω πού είναι ο μετρητής εδώ. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις;

3. Στο παθφαιντερ, της Φαιστός, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, κ.λπ.), είχαμε έναν επισκέπτη το λεπτό, αλλά είχαμε και μια ιστορία 10 μηνών, με 3,700 αναρτήσεις θεμάτων και με 7.000 σχόλια!
Η επιτυχία όμως αυτή, είχε και τα αρνητικά της:
α) Ένα ολόκληρο πατριαρχείο (της Αφρικής) θύμωσε πολύ, και ένας αρχιεπίσκοπός του (ο Γιοχάνεσμπουργκ) με μέηλ απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς, το σπίτι μου την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή!..
β) Ένας δεσπότης (ο Νέας Ιωνίας) με απείλησε με αγωγή, εδώ και μερικούς μήνες, διότι άπλα και μόνο περιέγραψα μια εκπομπή (του Καρατζαφέρη) που αναφερόταν στο πρόσωπο του!
γ) Μου απέκλεισαν πριν από δυο εβδομάδες, το πρώτο μου μπλογκ (τα «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ», που είχε 60.000 επισκέπτες κάθε μήνα) χωρίς εξήγηση και χωρίς προειδοποίηση (ο κ. Λαμπράκης, για να προστατεύει τον Ιερώνυμο;) μου απέκλεισαν αμέσως , και, το δεύτερό μου μπλογκ (τα «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑΣΤΟΠ») που έστησα μετά μέσα σε 10 μέρες με επίλεκτα θέματα (ο κ. Λαμπράκης πάλι, για να προστατευτούν οι μασόνοι και οι ομοφυλόφιλοι;) και μάλιστα πριν από τον δεύτερο αυτόν αποκλεισμό ελάμβανα και περίεργα εσωτερικά μηνύματα (της διαχείρισης του παθ;), χωρίς ίχνη, μηνύματα με το στερεότυπο: «θα πεθάνεις»!..

4. Το νέο Ιστολόγιό μου, αυτό το ελεύθερο πλέον (το «ΧΑΙΡΕΤΕ»), είναι ήδη γνωστό στους εκατοντάδες παραλήπτες (εκκλησιαστικούς, δημοσιογράφους, κλπ) των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μου. Από εκεί και πέρα, δεν έχω καμιά αγωνία αν θα έχει πολλούς ή λίγους επισκέπτες, διότι ο μόνος σκοπός μου είναι να εκφραστώ, να κάνω το καθήκον μου, να δώσω δηλαδή την μαρτυρία, την ομολογία της πίστης!..

http://xairete.blogspot.com/2008/07/blog-post_9446.html


Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
(Επιστολογράφος - Blogger)
Ξάνθου 66 -16777- Ελληνικό.
Τηλέφωνο: 698 2331071
http://xairete.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, χθές γύρισα από την άδεια μου (δεν είχα internet εκεί που πήγα) και διαβάζοντας τις απαντήσεις παραπάνω στεναχωρήθηκα διότι απ' ότι κατάλαβα δύο φορές μέσα στο μήνα σου σταμάτησαν το blog σου επειδή ήσουν ενοχλητικός για κάποιους.Εύχομαι καλή δύναμη στη νέα σου προσπάθεια και να ξέρεις ότι θα παρακολουθώ ανεληπώς το xairete. Kαλό κουράγιο . Μιχάλης

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΝΕΟ ΘΕΜΑ:
Σε ευχαριστώ θερμά, αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Μιχάλη...
http://xairete.blogspot.com/2008/07/blog-post_8466.html

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου Παναγιωτη
Ναμαι και εγω παλι εδω!βλεπεις οτι δεν πρεπει να πες μεεεεγαλα λογια,δεν εχω Laptop,να το παρω μαζι μου.........στις διακοπες τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!ομως με μεγαλη μου εκπληψη βλεπω αλλαγες,οπως θα ειδες εχω στειλη και ερωτηση να γινω μελος,οσο για τον Αγγελο μαλλον κανης λαθος,δεν ειναι ετσι τα πραγματα....Καλο χειμωνα Παναγιωτη αν και εγω εχω λιγες ακομη διακοπες για τον Σεπτεμβριο,οπως οι κυριες του Καλοκαιριου εγιναν.Να εισαι καλα και καλο Χειμωνα.....
Αναστασια.

P. MICHALOPOULOS είπε...

11 blogs

1. YMNOIASMATA
Για τον χριστιανό όμως, και, οι ωδές δεν είναι ανεξάρτητες από το Θεό και την πνευματική του ζωή. Γι αυτό και οι ωδές, τα τραγούδια του χριστιανού, σε οποιοδήποτε γεγονός και εκδήλωση της ζωής του είναι Θεοκεντρικά και Χριστοκεντρικά και πνευματικά. Είναι αυτά που τα ονομάζουμε ωδές πνευματικές.
http://ymnoiasmata.blogspot.com/

2. Kalogeropaisios
Και ποιοι τα λένε αυτά (ότι «πας μη Παΐσιακός, είναι αιρετικός»); Τα λένε κάποιες «ομάδες», λαϊκών κυρίως, ύποπτης προέλευσης (νέοι Βαβύλιδες) που εμφανίστηκαν πρόσφατα και δρουν με τις ευλογίες υψηλά ισταμένων εκκλησιαστικών προσώπων, ομάδες - σφουγγοκωλάριοι της Δεσποτοκρατίας αλλά και υποστηρικτές της ομοφυλοφιλίας στον εκκλησιαστικό χώρο!!!..
http://kalogeropaisios.blogspot.com/

3. LEIPSANA
Είδατε τι ρεζιλίκι έγινε με το μισολιωμένο πτώμα του Βησσαρίωνα. Το πτώμα το οποίο εκμεταλλεύονται παρουσιάζοντάς το σαν άφθαρτο τάχα λείψανο αγίου...
http://leipsana.blogspot.com/

4. MICHALOPOULOS
Το προφίλ μου: Χριστιανός Ορθόδοξος. Παλαίμαχος Κατηχητής - πτυχιούχος Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (δια χειρός Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη). Χειροθετημένος Αναγνώστης (δια χειρός Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη).
http://p-michalopoulos.blogspot.com/

5. AGIOFOS
ΔΕΝ θεωρώ τον Χριστό «θαυματοποιό» του τσίρκου, κατάλληλο να κάνει τέτοια πράγματα, παρόμοια δηλαδή με την ιστορία με το «άγιο φως». Και ελπίζω να είναι απλά τρικ των παπάδων, εκεί. Οπότε εκεί τελειώνει και το «μυστήριο». Διότι θα μπορούσαν να είναι και μαγικά τεχνάσματα... Έχετε ικανούς για τέτοια, τους ανθρώπους του πατριαρχείου; Μάλλον «ΟΧΙ», θα μου πείτε! Οπότε, να λέμε «και δόξα τω Θεώ!», «και μη χειρότερα!» δηλαδή...
http://agiofos.blogspot.com/

6. AgioGraffiti
...το βέβαιο είναι ότι οι μητροπολίτες προσπαθούν ο Χριστός να γίνει εις «τύπον μητροπολίτου». Έτσι, αφού πρώτα φόρεσαν αυτοί στο κεφάλι τους από μια μίτρα (κάποιοι σκωπτικά, το λένε και «σαν καθίκι»), αφού φόρεσαν λοιπόν μια μίτρα για να μοιάσουν στον αυτοκράτορα του Βυζαντίου, άρχισαν μετά να ζωγραφίζουν και τον Χριστό στην ωραία πύλη, με ...αυτοκρατορική στολή και μίτρα!
http://agiograffiti.blogspot.com/

7. XAIRETE
Χαίρετε! Με την χαρά, νικούμε την θλίψη από τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και στην τοπική μας εκκλησία και στην Εκκλησία γενικότερα! Με χαρά εργαζόμαστε, και, προς την κατεύθυνση της ομολογίας της Πίστεώς μας, της ενίσχυσης του πλησίον μας, αλλά και προς την κατεύθυνση της κάθαρσης, ώστε να απολαμβάνουμε τη χαρά της χριστιανικής ζωής μέσα σε μια καθαρή εκκλησία, και έτσι να δικαιούμαστε να ακούσουμε και το: «μακάριοι, άγιοι, είστε εσείς που αγαπάτε την ευπρέπεια του οίκου του Θεού»
http://xairete.blogspot.com/

8. ISLAMIKATHEMATA
Θυμήθηκα και την αναδίπλωση του Βενέδικτου, πρόσφατα, που έσπευσε να διορθώσει προηγούμενες και ελεγκτικές για το Ισλάμ δηλώσεις του, με έναν ύμνο για το... «ειρηνικό Ισλάμ»!.. Βενέδικτος: «Ειρηνικό το Ισλάμ... Το σέβομαι βαθύτατα!»
http://islamikathemata.blogspot.com/

9. StolesDespotikes
Μέχρι και τα 40.000 ευρώ μπορεί να φτάσει το κόστος μιας δεσποτικής στολής...... Ο Σύλλογος Κληρικών Ελλάδας ζητά από τον αρχιεπίσκοπο να δώσει τέλος στα βαριά χρυσοποίκιλτα άμφια των αρχιερέων, κάνοντας λόγο για υπερβολές και συμβολισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με τα διδάγματα της ορθόδοξης εκκλησίας.
http://stolesdespotikes.blogspot.com/

10. AgioGrafika
Από επιπολαιότητα ή εσκεμμένα πολλοί χριστιανοί ταυτίζουν τη δίκαιη κρίση με την κατάκριση, και κατηγορούν όσους κρίνουν και ελέγχουν ασέβειες και σκάνδαλα. Χρησιμοποιούν δε κατά κόρον το «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθείτε». Και δεν σκέπτονται βεβαίως, ότι αυτοί, αντιφάσκοντας προς τους εαυτούς τους κρίνουν και κατακρίνουν. Και ποιους κρίνουν και κατακρίνουν; Όχι τους ασεβείς και τους σκανδαλοποιούς, αλλά εκείνους που έχουν το θάρρος να ασκούν κριτική και να ελέγχουν τους ασεβείς και σκανδαλοποιούς.
http://agiografika.blogspot.com/

11. Humoristica
Το σατιρίζειν είναι όντως ψυχαγωγικό, προκαλεί ευθυμία, ραπίζει τη σκληρότητα της ψυχής, αναδεικνύει τα κακώς κείμενα με πρόθεση να απαλειφθούν αυτά. Γνωρίζουμε, ιστορικά, ότι είναι ένα όπλο του πολίτη απέναντι στην αυθαιρεσία των εξουσιών και στην αχαλιναγώτητη παραφροσύνη της. Η σάτιρα είναι μια λαϊκή επαναστατική πράξη, η μόνη ίσως δυνατή όταν η σοβαρότητα έχει εκλείψει από τις κοινωνίες, ή όταν επικρατούν σοβαροφανείς τινές, που, όμως, είναι θλιβερά καθεστωτικοί.
http://humoristica.blogspot.com/
http://clubs.pathfinder.gr/XAIRETISMATA/879918?album=293175

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λές Μιχαλόπουλε, όχι σαν τον άλλο με το ίδιο επώνυμο.
Τον Φαρισαίο.