Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Απαντώ σε σχόλιο θρησκευτικο-πατριωτικό: 1. Οι πατρίδες πεθαίνουν και εξαφανίζονται. Παράδειγμα, η αυτοκρατορία του Μ. Αλέξανδρου, η Βυζαντινή αυτοκρατορία κλπ. Δεν θεοποιούνται οι πατρίδες, δεν είναι αθάνατες. 2. Αθάνατος, είναι μόνον ο θεός και η αληθή χριστιανική πίστη! Όσο για την ορθοδοξία, αυτή έχει πεθάνει από την εποχή του Βυζαντίου από τότε που η πρώην Εκκλησία του Χριστού έγινε κρατική, με Αρχηγό της (να την γαμάει και να την δέρνει… προστατευτικά), τον εκάστοτε μαλάκα «Άγιο» Βυζαντινό Αυτοκράτορα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Jenny Jennoula
2 ώρες πριν

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
 Panagiotis Michalopoulos 
1. Οι πατρίδες πεθαίνουν και εξαφανίζονται.
Παράδειγμα, η αυτοκρατορία του Μ. Αλέξανδρου, η Βυζαντινή αυτοκρατορία κλπ.
Δεν θεοποιούνται οι πατρίδες, δεν είναι αθάνατες.
2. Αθάνατος, είναι μόνον ο θεός και η αληθή χριστιανική πίστη!
Όσο για την ορθοδοξία, αυτή έχει πεθάνει από την εποχή του Βυζαντίου από τότε που η πρώην Εκκλησία του Χριστού έγινε κρατική, με Αρχηγό της (να την γαμάει και να την δέρνει… προστατευτικά), τον εκάστοτε μαλάκα «Άγιο» Βυζαντινό Αυτοκράτορα!
3. Σήμερα δε, και πεθαμένη είναι, και άταφη είναι, αυτή η λεγόμενη «ορθοδοξία» μας…
Μιλάμε για μια τάχα ορθοδοξία, με ένα ποίμνιο συρφετό -στην πλειοψηφία του... Ποίμνιο, τάχα χριστιανικό… Στην ουσία δε, ένα ποίμνιο χριστιανών χειρότερων και από τον χειρότερο κοσμικό…
4. Μιλάμε μια «ορθοδοξία» της «εκκλησίας του κώλου», με ένα παπαδαριό Σιμωνιακό, του Μαμωνά, δημοσιοϋπαλληλικό, μισθωτών ποιμένων!
5. Είναι λοιπόν αυτή η «ορθοδοξία» μας, ένα πτώμα πια, που βρομάει και ζέχνει, εκτεθειμένο σε κοινή αποκρουστική θέα… Ένα σκωληκόβρωτο λείψανο!
https://www.facebook.com/jenny.jennoula.37/posts/252802342178463

Δεν υπάρχουν σχόλια: