Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ξανά η δίκη για τη δολοφονία του διάσημου (ομοφυλόφιλου) ηθοποιού. Τον πάνε τώρα για ισόβια (από τα 20 χρόνια) τον δράστη – ερωτικό σύντροφο – τον αλλοδαπό που ο Νίκος Σεργιανόπουλος, το «θύμα», τον ψώνισε, με τον άφθονο παρά του…


 


Ξανά η δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όπως διαβάζω στην Εσπρέσο, από μηδενικής βάσης αρχίζει (στις 7 Οκτωβρίου του 2011) και πάλι η δίκη αυτή. 

Ο 33χρονος Γεωργιανός Δαβίδ Μουρτινέλι, που κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου, ετοιμάζει μαζί με τους συνηγόρους του την υπερασπιστική τακτική του, ενώ ευελπιστεί ότι η Δικαιοσύνη δεν θα αλλάξει την ποινή που του είχε επιβληθεί αρχικά, δηλαδη κάθειρξη είκοσι ετών και δέκα μηνών.

Η απόφαση να εκδικαστεί η υπόθεση στο αρχικό στάδιο προήλθε μετά την έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης αυτής απόφασης ο αρμόδιος εισαγγελέας. Τότε είχε αναγνωριστεί στον δράστη το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. 

Τον πάνε τώρα, με τη νέα δίκη, να του ρίξουν μια βαρύτερη ποινή: αυτή των ισόβιων δεσμών!!!..

Ο κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του Δημήτρης Γκαβέλας και Νίκος Καραδήμας, στοχεύοντας και πάλι στο «σπάσιμο» των ισοβίων, θα επιμείνουν στην αρχική υπερασπιστική γραμμή, δηλαδή ότι ο Γεωργιανός τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών σε συνδυασμό με την προσβλητική συμπεριφορά του θύματος.



ΣΧΕΤΙΚΟ:


12 Ιουνίου 2008

ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ και τους γάμους που πραγματοποίησαν «αφορίζει» ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις τούς χαρακτηρίζει ασθενείς, ενώ φέρνει ως παράδειγμα τον θάνατο του ηθοποιού Σεργιανόπουλου θέλοντας να δείξει ότι οι ομοφυλόφιλοι εκμεταλλεύονται ανίσχυρους ανθρώπους και τους χρησιμοποιούν ως χρηστικά αντικείμενα.
http://assets.in.gr/AssetService/Image.ashx?c=7559343&r=0&p=0&t=0&q=85&w=800&v=1
Ο κ. Σεραφείμ αναφέρει ότι ο θάνατος γνωστού ηθοποιού (εννοεί τον Σεργιανόπουλο) ανακαλεί στην πραγματικότητα όσους μιλούν το τελευταίο διάστημα για καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: