Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Γράφαμε πρόπερσι -σαν σήμερα: Κάμπιες στην παναγία Τήνου!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Panagiotis Michalopoulos
5 Αυγούστου 2016
ΕΠΙΚΑΙΡΟ: "Ένα κουβάρι κάμπιες"...
http://xairete.blogspot.gr/2016/08/blog-post_88.html

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΤΕ:
Sandeep Singh
ΑΧ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ,...ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Panagiotis Michalopoulos
ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ!.

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ:
Ioannis Kyriakides
Κυριον τον Θεο σου προσκυνησεις και αυτον μονο λατρευσεις!

Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κλάψε και ολόλυζε, Κεχαριτωμένη Μαρία, γιατί είσαι το πρώτο όνομα στων θρησκεμπόρων τη θεομίσητη επιχείρηση. Πένθησε, αναβόησε δυνατά, γιατί έφτιαξαν "θαυματουργικά", χρυσοποίκιλτα είδωλα -όπως κάνουν οι εθνικοί στους θεούς τους, και τα προσκυνούν στο όνομά σου!
Κλάψε, Μαριάμ, ταπεινή δούλη του Θεού, επειδή οι άνθρωποι επικαλούνται εσένα μάλλον αντί τον Υιόν σου!
Κλάψε και ολόλυζε, όπως τότε κάτω από τον Σταυρό Του, γιατί φωνάζουν χίλιες φορές την ημέρα «Παναγία μου» και μια φορά «Χριστέ μου»!
Κλάψε, ευλογημένη μητέρα του Κυρίου μας, επειδή ζητούν από εσένα να τους σώσεις, εσένα, που αποκάλεσες τον Θεόν Σωτήρα σου, ως απόγονος του Αδάμ και της Εύας.
Κλάψε και στέναξε, επειδή σε έκαναν Κυρία και Βασίλισσα, Δέσποινα του κόσμου και Άμπελο αληθινή! «ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ Η ΑΜΠΕΛΟΣ ΣΕΙΣ ΔΕ ΤΑ ΚΛΉΜΑΤΑ» είπε ο Ιησούς Χριστός. Σε είπαν μόνη ελπίδα και καταφύγιο των απελπισμένων, ιλαστήριον του κόσμου, μεσίτρια και οδηγήτρια! Τιμές και δόξες και υπουργήματα σου αποδίδουνε, ενώ εσύ ποτέ δεν ζήτησες ούτε τα διεκδίκησες, γιατί ανήκουν αποκλειστικά στον Υιόν σου.
Στέναξε και βόησε δυνατά, γιατί οι άνθρωποι θα είναι αναπολόγητοι την Ημέρα της Κρίσεως, επειδή, ενώ έλεγαν ότι είναι σοφοί έγιναν μωροί και σεβάστηκαν την κτίση μάλλον παρά τον Κτίσαντα!
Κλάψε και θρήνησε γιατί, ενώ το Άγιο Πνεύμα δεν άφησε τους Αποστόλους να γράψουν τίποτε για σένα, για να προφυλάξει την ανθρώπινη φύση από της ειδωλολατρίας το ειδεχθές παραλήρημα, οι «διάδοχοί» τους συνέγραψαν τόμους ολόκληρους και συνέθεσαν ατέρμονους ύμνους ονομάζοντάς σε «μετά Θεόν Θεό»!
Κλάψε, φιλάνθρωπη μητέρα του Κυρίου μας, γιατί, ενώ λένε ότι σε τιμούν, βλασφημούν, αφού σε παρουσιάζουν σαν μια σαδίστρια και ασυγκίνητη θεά, που θέλεις τους ανθρώπους να σέρνονται γονατιστοί στην Τήνο, για να σε κάνουν να τους λυπηθείς και να τους ελεήσεις.. Αρκεί να έχουν μπόλικα χρυσαφικά και τάματα..» ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΑΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΑΜΒΆΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΎΔΩΡ ΤΗΣ ΖΩΉΣ» είπεν ο Ιησούς..
 

Ioannis Kyriakides
Απολύτα ορθος φιλτατε! 

Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Όσο δε περί της τιμητικής προσκύνησης που λένε, κοροϊδεύουν τον κόσμο και τον εαυτό τους.
Είναι απλώς μια δικαιολογία για να πείσουν την συνείδηση τούς ότι δεν κάνουν κακό.
Όταν ανάβουν κεριά στην εικόνα και τις θυμιατίζουν που το θυμίαμα ήταν μόνο για τον Θεό ως οσμή ευωδίας, στον ναό του Σολομώντα, όταν ανάβουν καντήλια, όταν τις φιλάνε και πέφτουν μπροστά τους , και θέλουν την ευλογία τους, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να τις λατρεύουν και να τις προσκυνούν, και μάλιστα αντίγραφα που ούτε κατά διάνοια ομοιάζουν με την πραγματικότητα.
Τα καλύτερα Ξύλα του δάσους και μπογιές, έργα χειρών ανθρώπων. ΒΔΕΛΥΓΜΑ.
Αυτό που κάνουν σημαίνει λατρεία και προσκύνηση που απαγόρευσε εξ' αρχής ο θεός. Και μάλιστα βδέλυγμα ενώπιον του πανταχού παρών...
Η τιμητική προσκύνηση δεν υπάρχει σήμερα στην κοινωνία μας σαν χαιρετισμός η σαν απόδοση τιμής .
Με άλλο τρόπο χαιρετούμε και τιμούμε αυτούς που θέλουμε να τιμήσουμε.
Ακόμη και ο ίδιος ο άγιος να βρισκόταν εδώ ζωντανός, δεν μας επιτρέπετε να τον τιμήσουμε με προσκύνηση.
Διότι ήταν γραμμένο από την αρχή όπως είπε ο Χριστός στον σατανά.. ΚΎΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΌΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΉΣΕΙΣ, ΚΑΙ «ΑΥΤΟΝ» «ΜΟΝΟΝ» ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙΣ.
Με άλλον τρόπο θα πρέπει να τους τιμήσουμε, ακούγοντας και εφαρμόζοντας αυτά που είπαν να κάνουμε..
Η τιμητική καταργήθηκε στην Καινή διαθήκη. Δεν την δέχτηκαν ούτε οι απόστολοι… Ούτε οι άγγελοι.. Πράξεις 10:26 Ο Πέτρος σήκωσε αυτόν λέγων ΣΗΚΩΘΗΤΙ και εγώ αυτός άνθρωπος είμαι.. Ποιός το είπε; Ο ΠΈΤΡΟΣ το είπε, ναι ο Πέτρος! Αυτός που ο Χριστός είπε θα κτίσω την εκκλησία μου σε τούτην την πέτρα!
Φανταστείτε τώρα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι συνηθισμένοι στην προσκύνηση εικόνων, μιας και τους έχει ξεγελάσει ο σατανάς, τι θα κάνουν όταν έλθει ο αντίχριστος και απαιτήσει οι άνθρωποι να προσκυνήσουν την εικόνα του επειδή αυτή μίλησε… Θα εξαπατηθούν και θα την προσκυνήσουν, με αποτέλεσμα να χαθούν αιωνίως.

Panagiotis Michalopoulos
Να σας πω την αμαρτία μου, βρε παιδιά...
1. Όταν βλέπω στην τηλεόραση σε διάφορες σκηνές, ανθρώπους με τατουάζ, ιδίως άντρες με καλυμμένο το σώμα τους με αυτές τις αποκρουστικές μελανιές…
Ε, …σαν αγριόφλωρους τους θεωρώ ότι είναι…
Ή και σαν διάολους ακόμα, ανάλογα και με τα σχέδια που κουβαλούν επάνω τους!
2. Και συνειρμικά, πάει ο νους μου και στους ναούς μας…
Και κλαίω έτσι που τους κατάντησαν και αυτούς…
Δηλαδή, με τις παρόμοιες μελανιές… Με τις εικόνες και τα ιερά-τατουάζ, γεμάτη παντού!
Με τις αγιογραφίες –τοιχογραφίες! Με του διαβόλου το… αγιο-γκράφιτι, με τις δικές του παιχνιδο-χαλκομανίες!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΦΩΤΟ...

Dhmhtrhs Papadatos
Panagiotis Michalopoulos,
τελικά θα πρέπει να είστε πάρα πολύ άθεος ώστε τον κόσμο που γονατιστός σπεύδει να παρακαλέσει την Παναγία να τον παρομοιάζετε με Κάμπιες. 
Άνθρωποι σαν εσάς και τον Τσίπρα έχουν κινήσει την Οργή του Θεού έναντι του Ελληνικού έθνους!!!

Panagiotis Michalopoulos
Καλησπέρα Δημήτριε!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Ανταποδίδω –εν καρδίας και εγώ, προσφέροντας σου -όλως φιλικά, ένα σχετικό ενσταντανέ…
Την φωτογραφία μιας κοπέλας προσκυνήτριας στην Τήνο…
Η οποία δεν μοιάζει με κάμπια –αν αυτό σε πείραξε η αναφορά μου στους άλλους που ακολουθούν σαν κάμπιες ο ένας πίσω από τον άλλον.
Αυτή φίλε –χάρμα οφθαλμών –οφείλεις να το παραδεχτείς σαν σωστός άντρας, σέρνεται στα τέσσερα στη Χάρη της… Στη χάρη της παπικής εικόνας του ευαγγελισμού της παναγίας Τήνου, αυτής με τον κρίνο γκαστρώματος και το κωλοπούλι από πάνω…
Αυτή λοιπόν η κοπελιά όντως διαφέρει, και δεν μοιάζει για κάμπια, αλλά με κάτι άλλο ζωντανό του θεού, απροσδιόριστο μεν, αλλά και ωραίο ομολογούμενος!
Καλό σου οφθαλμόλουτρο! Αμήν! Αλληλούια!
Καληνύχτα φίλε!


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Dhmhtrhs Papadatos
Εισαγωγική κάρτα
Βοηθός μάγειρα στην εταιρεία Εν Ελλάδι RESTAURANT
Ελεύθερος

https://www.facebook.com/dhmhtrhs.papadatos.7

Δεν υπάρχουν σχόλια: