Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ένα κορίτσι που δεν έκρυψε το μυστικό της

ΔΙΑΒΑΖΩ: 
Ένα κορίτσι που δεν έκρυψε το μυστικό της
Αλλά δεν βρήκε αυτιά να την ακούσουν. 
Η ιστορία της Έλενας, που συνταράσσει την Κύπρο. 
Η υποκρισία του ιερέα. 
Ο Μητροπολίτης που κάλυψε.  
Η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου. 

http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/505730

3 σχόλια:

stavroula είπε...

:(
Δεν υπαρχουν λογια...

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Ο Μητροπολίτης Κύκκου λέγει ότι το παράπτωμα διά το όποιον κατηγορείται ο π. Στυλιανός Σάββα δεν είναι ούτε μοιχεία, ούτε πορνεία, αλλά “συγκυλισμός” και θα πρέπει να εξετάσωμεν τι οι ιεροί κανόνες διαλαμβάνωσιν εις την περίπτωσιν ταύτην. (Συγκυλισμός είναι η σωματική επαφή χωρίς συνουσία, όπως αναφέρεται στα λεξικά).

- Ο Επίσκοπος Λήδρας λέγει ότι επειδή ο ίδιος είναι μέλος της Ανακριτικής Επιτροπής, εκ των εξετάσεων και ερευνών, αι οποίαι διεξήχθησαν, δεν ευρέθη οιονδήποτε κώλυμα επισύρον την τιμωρίαν του συγκεκριμένου ιερέως.
http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/505730/stimeni-athoosi-sti-synodo

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
11:41 - 29.03.2018
Δεν ήταν μόνο η Έλενα… Η Βασιλική 24 ετών σήμερα έπεσε θύμα βιασμού από οικογενειακό φίλο στα 16 της
Στα 16 της χρόνια είχε πέσει θύμα συστηματικού βιασμού από γείτονά της, 40 χρόνια μεγαλύτερο – Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι προερχόταν από φτωχή οικογένεια – Επτά χρόνια μετά την καταγγελία της, κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί με τον ύποπτο
Η τραγική ιστορία της 29χρονης Έλενας συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω των όσων συνταρακτικών βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, μετά το θάνατο της.
Τέτοιες όμως περιπτώσεις στην κυπριακή κοινωνία δεν σταματάνε δυστυχώς στην Έλενα, με την εφημερίδα «Πολίτης» να επαναφέρει ανάλογο περιστατικό, με τον ύποπτο μάλιστα μέχρι σήμερα, επτά χρόνια μετά, να μην έχει τιμωρηθεί.
Πρόκειται για την ιστορία της 24χρονης σήμερα Βασιλικής, η οποία στα 16 της χρόνια είχε πέσει θύμα συστηματικού βιασμού από φίλο της οικογένειας ο οποίος μάλιστα είναι 40 χρόνια μεγαλύτερός της.
http://cyprustimes.com/2018/03/29/den-itan-mono-i-elena-i-vasiliki-24-eton-simera-epese-thyma-viasmoy-apo-oikogeneiako-filo-sta-16-tis/