Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

1. ΔΙΑΒΑΖΩ: «Η νύφη ετών 6... η ντροπή του Ισλάμ» 2. Σχολιάζω: Εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι, τα γνησία τέκνα του Αβραάμ, Αυτοί –οι βάρβαροι Αγαρηνοί, δεν έχουν χριστιανισμό! Δεν έχουν τα Εισόδια της Μαριάμ –από τριών ετών έγκλειστη στο ναό! Δεν έχουν τα αρραβωνιάσματα της 15χρονης Μαριάμ με τον 80χρονο Ιωσήφ!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σελίδα, Kontra Banda
Η νύφη ετών 6... η ντροπή του Ισλάμ

Η παιδεραστία στο Ισλάμ έχει την μορφή του γάμου, ενός ισλαμικού γάμου όπου παρατηρείται συχνά το άθλιο φαινόμενο η νύφη να είναι πολύ μικρής ηλικίας, μέχρι και… έξη ετών, όπως το περιστατικό που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο μουσουλμανικό Σουδάν. Άλλωστε, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), οι γυναίκες θεωρούνται σαν τα «χωράφια» του άντρα και όποτε αυτοί γουστάρουν, τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους.
Αλλά και πολύ πιο κοντά μας στην σημερινή Τουρκία του ισλαμιστή Ταΐπ Ερντογάν, «ακμάζουν» οι γάμοι με ανήλικα μικρά κορίτσια στο σημείο σε κάθε τρεις γάμους που γίνονται στην γειτονική χώρα ο ένας είναι με νύφη ανήλικο μικρό κορίτσι. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, τα τελευταία τρία χρόνια, 134 χιλιάδες 629 ανήλικα κορίτσια οδηγηθήκαν από τους γονείς τους σε αναγκαστικό γάμο, συνήθως με ηλικιωμένους οι οποίοι στην ουσία αγοράζουν τα μικρά κορίτσια από τους γονείς τους διαπράττοντας ουσιαστικά φανερή αλλά νόμιμη παιδεραστία. Με επίσημα στοιχεία από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν γίνει 20 χιλιάδες αιτήσεις για γάμους όπου οι νύφες ήταν κάτω των 16 ετών. "....
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 

archangelosmichail.gr

ΣΧΟΛΙΑ:

Panagiotis Michalopoulos
SIVITANIDEIO ATHENS
ΔΙΑΒΑΖΩ:
"ΤΟΥΡΚΙΑ ....τα τελευταία τρία χρόνια, 134 χιλιάδες 629 ανήλικα κορίτσια οδηγηθήκαν από τους γονείς τους σε αναγκαστικό γάμο, συνήθως με ηλικιωμένους οι οποίοι στην ουσία αγοράζουν τα μικρά κορίτσια από τους γονείς τους διαπράττοντας ουσιαστικά φανερή αλλά νόμιμη παιδεραστία. Με επίσημα στοιχεία από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν γίνει 20 χιλιάδες αιτήσεις για γάμους όπου οι νύφες ήταν κάτω των 16 ετών. "....
Σχολιάζω:
Εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι, τα γνησία τέκνα του Αβραάμ, Αυτοί –οι βάρβαροι Αγαρηνοί, δεν έχουν χριστιανισμό! Δεν έχουν τα Εισόδια της Μαριάμ –από τριών ετών έγκλειστη στο ναό! Δεν έχουν τα αρραβωνιάσματα της 15χρονης Μαριάμ με τον 80χρονο Ιωσήφ!
 

Alexandros Vevopoulos
CEO στην εταιρεία TNT - The People Network
Άλλη η κοινωνία 2000 χρόνια πριν και άλλη σήμερα. 

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το Χριστιανισμό ο Αβραάμ, ο Ιωσήφ και η Μαριάμ ζουν πριν το Χριστιανισμό. 
Η διαφορά υπάρχει στον συνδιασμό του Χριστιανισμού με τα ιδεώδη του δυτικού πολιτισμού.
Πηγή: infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: