Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (ΔΙΑΒΑΖΩ: δεν διευκρινίζει ποιος είναι ο ανάπηρος! μάλλον είναι η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ισόβια το 2013, ελεύθερος λόγω αναπηρίας το 2015!

Το σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη σε χρήμα -17 εκατομμύρια ευρώ- και διάρκεια-12 χρόνια είναι αυτά- υπεξαίρεση στην ιστορία του ελληνικού κράτους που απασχόλησε ποτέ την ελληνική δικαιοσύνη.
http://www.enallaxnews.gr/2015/07/30/isovia-to-2013-eleftheros-to-2015-logw-anapirias/
οιήσεις

 

ΣΧΟΛΙΑ:
Stavroula Christakou
Δίκαιη "δικαιοσύνη". Τι να πεις;
Panagiotis Michalopoulos

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ !!!
Leonidas Spyropoulos 

Συμπέρασμα οι κλέφτες πολιτικοί και παρατρεχαμενοι τους όταν πιαστούν τους χτυπάμε στην πλάτη και τους λέμε ώρα να αποσυρθεις!!!!! Ζήστε την ζωή σας με τα λεφτά μας, αλλά μην κάνετε φασαρία.... μη ξυπνήσουν τα κορόιδα!!!!
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ..
Leonidas Spyropoulos

Να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει!!!
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ..ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Doros Orphanides

Αίσχος
Panagiotis Michalopoulos

AIΣΧΟΣ !
Nikolas Kyriazakos 

Ποιά αναπηρία ρε καθάρματα, Εσείς έχεται στην φυλακή ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και κοιμούνται στο πάτωμα πάνω σε ένα σάπιο στρώμα, ανθρώπους οι οποίοι από το ζάχαρο τούς έχουν κόψει και τα δύο πόδια και δεν τους αποφυλακίζεται, και βγάζεται από την φυλακή λόγω αναπηρίας τον Βαλκανιονίκη των κλεφτών !!!!!??? 
Το έχεται παρατραβήξει, το σκοινί τον λαό πλεον ξεκάθαρα του δείχνεται με κάθε τρόπο ότι τον γράφεται στα αρχίδια σας, μας προκαλείται κάθε στιγμή κάθε λεπτό ότι κανεται είναι προκληση ξεκάθαρη, προσπαθείτε να μας πείτε μήπως ότι Δημοκρατίατα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα ΤΕΛΟΣ και από εδώ και πέρα θα κάνεται ότι γουστάρετε???? Θα φάτε τα μούτρα σας
Θα χαθούν και από εμάς πολλοί όμως εσάς ρε τομάρια ρε μετενσαρκωμένοι διαβόλοι δεν θα σας περάσει ούτε και στα αφεντικά σας τούς σατανο-τραπεζίτες του του εξωτερικού που σας σκεπάζουνε στις ατιμίες σας.
 Χρεώσατε ψεύτικα την χώρα όλα αυτά τα χρόνια υπογράφατε εν λευκώ ότι σας έδιναν τα ξένα αφεντικά σας το 90% του χρέους είναι εντελώς πλαστό και ψεύτικο, η μόνη αλήθεια είναι τα δίς ευρώ που βγάλατε στην Ελβετία από το 1999, καί μετά τότε που ο καταραμένος Σιμήτης μας έβαλε στην ευροζώνη και μέσα σε 3 χρόνια είχαν κάνει φτερά από την Ελλάδα 400 δίς ευρώ, ναι 400 δίς μόνο την περίοδο 1999- 2003!!!!! 
Αυτήν την στιγμη όλοι οι άθλιοι οι απάτριδες και οι ξεφτιλισμένοι πράκτορες και προδότες βρίσκονται μέσα στην Βουλή και είναι μέλη κομάτων, Για κρεμάλα θα πάτε όλοι. 
Δεν θα σας περάσει Θα ξημερώσει σύντομα η ημέρα που ο κοσμάκης θα αναπνεύσει τον αέρα της λευθερίας, και τοτε θα ντρέπεται για τον εαυτό του που τόσα χρόνια σας ψήφιζε και σας παρακαλούσε να τον διορίσεται σε κάποια θέση στο άρρωστο δημόσιο.
Θα σας θυμάτε και θα κάνει εμετό, που σας ανέχτηκε να τον κακοποιήτε, να τον ττυρανάτε, να τον εξαθλιώνεται στερώντας του ακόμη και το δικαίωμα στην ζωή που έχει κάθε πλάσμα της φύσης
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/926152647447415

Δεν υπάρχουν σχόλια: