Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πουτάνα Μέρκελ, πουτάνα Ευρώπη, πουτάνα Αμερική!

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
Ωμός εκβιασμός από Μέρκελ και ΝΑΤΟ (Βάζουν τους Τούρκους να μας προκαλούν για να καθόμαστε ήσυχα και να πληρώνουμε τους τοκογλύφους.) 

Η κ. Dimitriou, έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,
ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ.
ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
(1 hr  ago)

Panayiotis Michalopoulos, έγραψε:
Τα ίδια πάντα σχέδια, εφαρμόζουν οι αλήτες... Για να μας έχουν διαρκώς με το κεφάλι σκυμμένο. Τα σχέδια, της τουρκικής απειλής.
Έτσι και τώρα, η ιστορία των σε βάρος μας εκβιασμών, επαναλαμβάνεται!
Όταν ο δικτάτορας Παπαδόπουλος θέλησε κάποια στιγμή να αποστασιοποιηθεί από την Αμερική, τότε ο Κίσινγκερ τον ανέτρεψε με το φιάσκο του Πολυτεχνείου, για να μας φέρει τον βλάκα τον Ιωαννίδη που μας οδήγησε στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο! Έτσι, μας φέρανε ξανά τη δημοκρατία του «θεού» Καραμανλή, του δόγματος «ανήκουμε στη Δύση».
Ποιος ξέρει δε πρόσφατα, τι πιέσεις (απειλές για εθνική ταπείνωση) δέχτηκε από την Μέρκελ ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, και αναγκάστηκε τελικά – από το Καστελόριζο, να εξαγγείλει την πλήρη υποταγή μας στην Τρόικα.
Τώρα, μια από τα ιδία! Ξαναφέρνουν τον Τούρκο… Προσβλέπουν σε μια νέα εθνική μας τραγωδία… Για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία!
Πουτάνα Μέρκελ, πουτάνα Ευρώπη, πουτάνα Αμερική!


https://www.facebook.com/panayiotis.michalopoulos.5/posts/295525497309214

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ομιλία του θα ζητήσει σθεναρότερη καταδίκη από την Ε.Ε., και θα τονίσει στους Ευρωπαίους εταίρους ότι δεν μπορεί να τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά, κάνοντας παραλληλισμό μεταξύ των μέτρων που υιοθετήθηκαν κατά της Ρωσίας στην περίπτωση της Κριμαίας, και την απουσία μέτρων κατά της Τουρκίας για τις επιδρομικές ενέργειές της κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

http://www.sigmalive.com/news/politics/173326/agglikes-triklopodies-stis-kypriakes-theseis