Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μπράβο ρε, για την Ευγενεστάτη κα Εύα Δαφαράνου! Πολύ χάρηκα που την είδα στο κέντρο της φωτογραφίας! Την οποία φωτο όμως, την χαλάει δυστυχώς η παρουσία αυτού του παπά που κάθεται δίπλα της!

 Φωτο: Από  Ανδριάννα Λούπη

Διαβάζω σήμερα, ...
σε διάσημα εκκλησιαστικά σάιτ: 

Η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Newcastle Αυστραλίας  

Mε τη συμμετοχή πλήθους Ομογενών και με την παρουσία του Εξοχωτάτου Πρέσβεως της Ελλάδος και της κας Δαφαράνου, εοορτάσθηκε και στην πόλη του Newcastle η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940.
 

Απο ενωρίς ο Ιερός Ναός των Αγίων Αποστόλων πλημμύρισε απο Ομογενείς που θέλησαν να τιμήσουν την Μεγάλη για τον Ελληνισμό Ημέρα, αλλά και για να δούν από κοντά τον Ελληνα Πρέσβυ που μετά από ολόκληρη 25ετία, Ελληνας Διπλωμάτης και μάλιστα Πρέσβυς, επισκέπτεται Ομογενείς εκτός των μεγάλων Κέντρων της Παροικίας.
 

Μαζί με τον Εξοχώτατο κ. Δαφαράνο και την Ευγενεστάτη σύζυγο του κα Εύα Δαφαράνου, την Τελετή παρηκολούθησαν, κι άλλοι επίσημοι.
 

Στην ομιλία του στο ναό, ο π. Νικόλαος,  καλωσόρισε το Πρεσβευτικό ζέυγος της Ελλάδος και τους άλλους Επισήμους,
Στο τέλος της Ακολουθίας ο π. Νικόλαος εκ μέρους της Ενορίας/Κοινότητος, προσέφερε εις το κ. Πρέσβυ και τη κα Δαφαράνου αμνηστικόν δώρον, μίαν Ασημένια Εικόνα της Παναγίας ως Ευλογίαν, καθώ επίσης ανάλογα ενθύμια στον Βουλευτή κ. Owen και στους άλλους Επισήμους.


Μετά το πέρας του Εκκλησιαστικού Προγράμματος, ο κ. Πρέσβυς και η κα Δαφαράνου, οι Επίσημοι, οι μαθηταί του Ελληνικού Σχολείου και οι Ομογενείς κατέκλυσαν την Μέγάλη Αίθουσα Τελετών της Ενορίας / Κοινότητος, το γνωστό Ελληνικό Κοινοτικό Μέγαρο, ή όπως το αποκαλούν οι Αυστραλοί Συμπολίτες μας, “Newcastle's White House” όπου όλοι παρεκάθησαν στο Επίσημο Εορταστικό Γεύμα, κατα την διάρκεια του οποίου τον κ Πρέσβυ και την κα Δαφαράνου καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ενορίας Κοινότητος κ. Απόστολος Μυλωνάς.

Και κατέληξε: «Καλώς ήρθατε κύριε και κυρία Δαφαράνου. Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε, και για την χαρά που μας δώσατε».


Σχετικό κι αυτό:
Διαβάζω…
31.10.2013 - 07:14
Η ξανθιά και σέξι σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου έκλεψε την παράσταση σε επιθεώρηση αγήματος στον Πειραιά

Οι Ρώσοι επισκέφθηκαν τον Πειραιά και επιθεώρησαν ρωσικό πολεμικό πλοίο και αγήματα αλλά τελικά την παράσταση φαίνεται να έκλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με την ξανθιά συνοδό του. Μαζί με τη οποία κατέβηκαν στον λιμάνι όπου είχε δέσει το ρωσικο πολεμικό.
 
Εκεί ήταν και ο ΥΦΕΘΑ Αθανάσιος Δαβάκης και φυσικά ο Α/ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης.
Οι φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω ακόμα:
Ο Σίμος Κεδίκογλου και η σέξι ξανθιά Μαντώ Κόλλια αντάλλαξαν για πρώτη φορά τα βλέμματα τους στην Καλαμάτα το 2011, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε βρεθεί τότε εκεί για διακοπές!
Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε γνώρισε και την όμορφη Μαντώ, απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Πειραιά η οποία πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Η Μαντώ Κόλλια προέρχεται μάλιστα από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βάσει των όσων λέγονται πρόκειται για μια ευγενική και ισορροπημένη προσωπικότητα. Το κορίτσι του κυρίου Κεδίκογλου δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ !