Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Περί παστίτσιου

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Περί παστίτσιου
του Ανδρέα Χ. Αργυρόπουλου
[...] Πριν τον συγκεκριμένο τυπά...
 
[...] Αρχικά οι συγγραφείς  και εκδότες, (ευτυχώς όχι όλοι) στη συνέχεια κάτι χριστέμποροι και τέλος  κάποιοι  πνευματικοί καθοδηγητές της πλάκας που χρησιμοποιώντας αποσπασματικά νουθεσίες του γέροντα, πραγματικές ή φανταστικές φρόντιζαν να καλύπτουν τις ανεπάρκειές τους και ταυτόχρονα να ανεβάζουν τις μετοχές τους στο χώρο των "στάρετς" της δύσμοιρης Ελλαδικής Ορθοδοξίας. (Orthodox life style).
Η αθλιότητα της υποκρισίας των Χρυσαυγιτών
Και ξαφνικά το κόμμα που επί χρόνια πολέμησε την Ορθοδοξία, το κόμμα που από τα έντυπά του εξυμνούσε τους αγώνες του Ιουλιανού εναντίον της "χριστιανικής παρακμής" (βλ.http://e-theologia.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7713.html), το κόμμα που υποστήριζε δεκαετίες τώρα μάλιστα μέσα από τη Διακήρυξη των Ιδεολογικών του αρχών ότι "ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη" (βλ. http://e-theologia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_10.html)  έρχεται με σκοπό να υπεραμυνθεί του γέροντα Παίσιου και της Ορθοδοξίας. Δε μας είπε ποια Ορθοδοξία. Αυτή που πρεσβεύει ο νέος βουλευτής του κ.Ματθιόπουλος;;; (βλ. http://e-theologia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7036.html).
Και ένας τελειόφοιτος βρεφονηπιακού σταθμού μπορεί εύκολα να αντιληφθεί γιατί δεν μπορεί ένας χριστιανός να είναι και ναζιστής.


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9199.html#.UGMq5lEuEUJ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: