Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι γάμο θέλετε; Πολιτικό, ή θρησκευτικό; Ανοικτό - με τα μέλη της Εκκλησίας, ή κλειστό (μασονικού τύπου); Απλό γάμο – κοσμικό, σε κοσμική Εκκλησία; Ή μήπως ΚΑΙ βασιλικό – εφοπλιστικό, με… διαμαντένια τιάρα στα μαλλιά της νύφης;

Διαβάζω:

Μία ημέρα πριν από τις πρόσφατες εκλογές, στις 12 το μεσημέρι ο εφοπλιστής Σταύρος Λιβανός και η Μαριέλλα Τσαβλίρη παντρεύτηκαν στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. 

Η νύφη, φορούσε μια δημιουργία του οίκου Valentino, ενώ τα βλέμματα όλων απέσπασε η διαμαντένια τιάρα που φορούσε στα μαλλιά της.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία 100 καλεσμένων και με έντονη την παρουσία security, καθώς το ζευγάρι και οι οικογένειες δεν ήθελαν να διαρρεύσει καμία φωτογραφία.
Στη δεξίωση βασιλικών προδιαγραφών που ακολούθησε στο Great Room του ξενοδοχείου Gosvenor Kouse, έδωσαν το παρών περίπου 500 καλεσμένοι. 

Όλο το επιχειρηματικό και εφοπλιστικό λόμπι της Ελλάδας και του Λονδίνου βρέθηκε σ’ αυτόν στον γάμο. Ανάμεσά τους και οι: Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Χριστιάνα Βαρδινογιάννη και Γιώργος Γουλανδρής, Φίλιππος, Σπύρος και Ευγενία Νιάρχου, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία.

http://markos.tv/st-libanoy-m-tsabliri-sto-londino-o-prive-gamos-toys
Η Μαριέλλα Τσαβλίρη (η πρωτότοκος κόρη του εφοπλιστή Ανδρέα Τσαβλίρη, της εταιρείας ρυμουλκών A.G Tsavliris & Sons) και ο Σταύρος Λιβανός (ο μοναχογιός του Γεωργίου Σ. Λιβανού).

Δεν υπάρχουν σχόλια: