Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η Άντζελα θα τραγουδήσει στα κατεχόμενα; (φωτο: πώς ήταν άλλοτε η «καλλιτέχνης», και πώς είναι σήμερα)


Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2012, 15:40
Από: dailynews24
info@dailynews.gr
Προς: blog «xairete»
michalopoulos_p@yahoo.gr
Θέμα: Η Άντζελα θα τραγουδήσει στα κατεχόμενα;

Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου είπε το «ναι» σε πρόταση Τουρκοκύπριων επιχειρηματιών να εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία το ερχόμενο Σάββατο.

Σχετικό άρθρο του portal της Καθημερινής αναφέρει:
 "Σύμφωνα με άρθρο στην εφημερίδα Χαμπερντάρ που υπογράφεται από τον Τζενγκίζ Σεμερτζίογλου, το Σάββατο πρόκειται να εμφανιστεί στο ξενοδοχείο Golden Tulip στην κατεχόμενη Λευκωσία η Άντζελα Δημητρίου".
kathimerini.com.cy
http://dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14461:angela-will-be-singing-in-the-occupied-territories

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Άντζελα Δημητρίου σύμφωνα με το BriefingNews, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός δήλωσε:
«Ότι και να με ρωτήσεις δεν θα σου απαντήσω. Δεν θέλω να δώσω καμία απάντηση», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ίσως και να πραγματοποιήσει τη συναυλία!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/197522/APISTEYTO-i-Antzela-Dimitrioy-tha-tragoydisei-stin-katehomeni-Kypro

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Οι αντιδράσεις στην Κύπρο από το πρωί σύμφωνα με δημοσιογράφο κυπριακής ιστοσελίδας, ήταν έντονες φτάνοντας στο σημείο να λένε ότι θα απαγορευτεί η πώληση οποιουδήποτε cd της.

Η Άντζελα Δημητρίου κάνοντας τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη", απάντησε ότι "η μουσική δεν έχει σύνορα" χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα δημοσιεύματα.

Είναι η πρώτη φορά, που Ελληνοκύπριος άνθρωπος της τέχνης και μάλιστα εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, αναγνωρίζει με την συμπεριφορά του το ψευδοκράτος που δημιουργήθηκε από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως "δικαιολογία" τη μουσική που δεν γνωρίζει σύνορα!

Να θυμίσουμε ότι τραγουδίστριες διεθνούς φήμης όπως η Jennifer Lopez και η Shakira όταν έμαθαν για την πολιτική κταάσταση στην περιοχή ακύρωσαν τις συναυλίες τους.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, από το showtime.cy μάλιστα, σημείωσε ότι το Ψευδοκράτος δίνει πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά όχι για τον καλλιτέχνη αλλά για να δημιουργήσουν πολιτικό ζήτημα.

http://www.inews.gr/254/antzela-dimitriou--thyella-antidraseon-gia-ti-synavlia-sta-katechomena.htm

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η πρώτη αντίδραση της Άντζελας και η οργή των συναδέλφων της

Η τραγουδίστρια επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» και δήλωσε λακωνικά και σε έξαλλη κατάσταση: «Η μουσική δεν έχει σύνορα». Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμφανίζεται στην κατεχόμενη Λευκωσία. Μια κίνηση που την οδηγεί αυτομάτως στην αναγνώριση του ψευδοκράτους.Η εξέλιξη αυτή εξόργισε ορισμένους συναδέλφους της οι οποίοι θέλησαν μέσω του twitter να εκφράσουν την άποψή τους. Η Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της: «Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί...η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα... Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!». Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος επεσήμανε: «Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος». Στο ίδιο κλίμα και η Βαλάντω Τρύφωνος, η οποία έγραψε: «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητριου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν κ απολογήθηκαν!!!». Είναι η πρώτη φορά, που Ελληνοκύπριος άνθρωπος της τέχνης και μάλιστα εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, αναγνωρίζει με την συμπεριφορά του το ψευδοκράτος που δημιουργήθηκε από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως «δικαιολογία» τη μουσική που δεν γνωρίζει σύνορα!

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/197544/i-proti-antidrasi-tis-Antzelas-kai-i-orgi-ton-synadelfon-tis