Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Προς: ιστολόγιο «χαίρετε». Θέμα: απάτη

Θέμα: απάτη
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012, 14:59
Από: nantia sifakaki
nantiasifakaki@gmail.com
Προς: ιστολόγιο «χαίρετε»
michalopoulos_p@yahoo.gr
Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ τις προσπάθειες του ΣΚΑΪ να είναι κοντά στον άνθρωπο, τον άστεγο τον πεινασμένο…

Ως πρώην Περιστεριώτισα όμως, και τώρα έχοντας εκεί συγγενείς, και έχοντας ακριβή εικόνα για το τι γίνεται στη πόλη μας, έχω να σας αναφέρω ή να σας καταγγείλω τα παρακάτω:

Όσα τρόφιμα πρόσφερε ο απλός κόσμος στα καρότσια «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» πριν τις γιορτές μέχρι σήμερα, δεν έχει δοθεί από την αρχιεπισκοπή του Περιστερίου ούτε ένα πακέτο ρύζι σε καμιά εκκλησία.
Τα τρόφιμα, τα παραλαμβάνουν με αυτοκίνητα έμπιστοι παπάδες του αρχιεπισκόπου Περιστερίου κ. Χρυσόστομου… και πάνε σε άγνωστη κατεύθυνση. Είναι πολλά τα τρόφιμα.

Από την άλλη, οι ιερείς αδυνατούν να συντηρήσουν τόσο κόσμο. 

Η μητρόπολις, δε βοηθάει καθόλου σ' αύτην την προσπάθεια. Αντίθετα, εισπράττει από τα φιλόπτωχα ταμεία κάθε μήνα ένα μεγάλο ποσόν. 
Οι ιερείς, από φόβο δεν λένε τίποτα.

Σήμερα, είδαμε σε διαφορά blogs και στον ΣΚΑΪ ότι έκλεψαν από την εκκλησία ευαγγελίστριας περιστεριού τα τρόφιμα που μαζεύει ο ΣΚΑΪ. 
Σας λένε ψέματα. 

Στις 17 Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες της πόλης μας, ότι έκλεψαν πολλά κοτόπουλα. Κανείς όμως δεν είχε αναφέρει ότι αυτά τα κοτόπουλα τα πρόσφερε στις εκκλησιές ο δεσπότης Ταμασσού από την Κύπρο. 
Έκαναν φτερά κι αυτά όπως τόσα άλλα....

Αν κάνετε μια έρευνα και ρίξετε και μια ματιά στο papatzas.blogspot που με ενδιαφέρον το διαβάζουμε, θα καταλάβουμε όλοι περί τίνος πρόκειται...

Να είμαστε όλοι καλά.

Τακτική αναγνώστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: