Τρίτη 3 Απριλίου 2012

H ηγουμένη που έδωσε 300.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του Εφραίμ


Με εγγύηση 300.000 ευρώ αποφυλακίστηκε ο ηγούμενος Εφραίμ… 
Ποιος ή μάλλον ποια έδωσε το ποσό αυτό;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews, εκπρόσωπος ηγουμένης μοναστηρίου της Μυτιλήνης, μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στην Αθήνα (Milenium Bank) όπου διατηρεί λογαριασμό η Μονή του Αγίου Ραφαήλ και μετέφερε το ποσό των 300.000 ευρώ σε λογαριασμό του πληρεξούσιου δικηγόρου του Εφραίμ ώστε να πληρωθεί η εγγύηση...

Νομικοί κύκλοι τόνιζαν, ότι ακόμη και αν ο Εφραίμ είχε στη διάθεσή του ένα τόσο μεγάλο ποσό για την εγγύηση, θα ήταν ομολογία ενοχής αν είχε καταβάλει ο ίδιος το πόσο της εγγύησης...

Σε ευχαριστήρια επιστολή του ο ηγούμενος Εφραίμ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στο “Αγιορείτικο Άβατον” (δεκαπενθήμερο περιοδικό με θέματα κυρίως του Αγίου Όρους) γράφει μεταξύ άλλων:
«Ευχαριστώ την ηγουμένη Ευγενία Κλειδαρά της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εν Μυτιλήνης για την άμεση υλική και ηθική παρέμβασής της ώστε να καταστεί εφικτή η αποφυλάκιση».

http://www.prionokordela.gr/ellada/i-igoymeni-poy-edose-300-000-euro-gia-tin-apofilakisi-toy-efraim/


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011


Η μεγάλη «κομπίνα» με τον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr για τις δραστηριότητες της ηγουμένης της Μονής του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο κ. Ειρήνη Κλειδαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: