Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Newsit.gr: Μήνυμα-σοκ στο διαδίκτυο (στο ''Ιndymedia'') για τον Σωκράτη Γκιόλια



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Video&catid=3&show=7489

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Την ώρα που φίλοι και συγγενείς ετοιμάζονταν να πουν το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Γκιόλια, ανάρτηση στην ιστοσελίδα Indymedia προκαλεί σοκ.


Στις 15:20 το μεσημέρι της Τρίτης, σχεδόν μια ώρα πριν ο Σωκράτης Γκιόλιας οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, ένα κείμενο στο Indymedia, όπου κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί προκηρύξεις της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, επιβεβαιώνει τον διαδικτυακό “πόλεμο” που είχε ανοίξει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το κείμενο αναφέρει:

“Στην έκρηξη βόμβας στα χέρια του μικρού Αφγανού είχες βγάλει σε ελάχιστο χρόνο τα συμπεράσματά σου και καταδίκασες τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τους αποκαλούσες ψευτοεπαναστάτες, άνανδρους, δολοφόνους. Όταν συνελήφθησαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα πανηγύριζες και μιλούσες με απαξιωτικά λόγια για αυτούς. Σχολίαζες την εμφάνιση μιας εγκύου γυναίκας και τη χλεύαζες από το πρωί μέχρι το βράδυ... Σχολίαζες πρόσωπα και την εμφάνιση και των άλλων μελών, ενώ είχανε πρηστεί από τη βία και τα χτυπήματα των αστυνομικών. Στους νεκρούς της Μαρφίν καταδίκασες όλο τον αντεξουσιαστικό χώρο και πάλι χωρίς στοιχεία”.

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο server του Indymedia φιλοξενείται στο Πολυτεχνείο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=35106&catid=4

6 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ:

Τι ενόχλησε την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ Η φωτογραφία-ντοκουμέντο είναι όπως την παρουσίασε το Troktiko απο το διαμελισμένο και νεκρό Αφγανόπουλο στα Πατήσια.

Τι ήταν όμως εκείνο που ενόχλησε τους τρομοκράτες;

Ο Σωκράτης Γκιόλιας φέρεται να στοχοποιήθηκε από τους τρομοκράτες απο τον περασμένο Μάρτιο όταν το troktiko@blogspot.com αναπαρήγαγε τις συνομιλίες μέσω κινητών τηλεφώνων, κάποιων μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» που καταγράφησαν το βράδυ της έκρηξης βόμβας στα Πατήσια, όταν έχασε τη ζωή του ο άτυχος 15χρονος Αφγανός.

Από τα λανθασμένα τότε στοιχεία που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας, μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών των συλληφθέντων, υποτίθεται πως αποδεικνύονταν ότι κάποιοι από τους υπόπτους όχι μόνο έβλεπαν τον 15χρονο να σκαλίζει στον κάδο απορριμμάτων την βόμβα και δεν έκαναν τίποτε, αλλά το διασκέδαζαν κι όλας. «Έλα ρε μ... πλάκα δεν έχουν;», φέρεται να είχε πεί ένας από τους συλληφθέντες βλέποντας το άτυχο αγόρι να περιεργάζεται με την αδερφή του τον σάκο με τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ενώ σε άλλη τηλεφωνική συνομιλία αναφέρεται: «Τους βλέπαμε να τη σκαλίζουν αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Τότε μάλιστα στις εφημερίδες είχε "αμαυρωθεί" το ιδεολογικό περίβλημα με το οποίο επεδίωκαν να καλύπτουν τις επιθέσεις τους οι τρομοκράτες.

http://crimesonair.blogspot.com/2010/07/blog-post_7356.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Γράφει ο βασίλης χήτος

Δεν είχε το όνομα του στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο Σωκράτης Γκιόλιας. Στο κουδούνι αναφερόταν μόνο το μικρό όνομα της συζύγου του Αδαμαντίας.

Οι τρομοκράτες της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ είχαν μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια και έκαναν στενή παρακολούθηση.

Όπως φαίνεται και στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Crimes on air οι πρώτες σφαίρες έπεσαν πριν ο Σωκράτης προλάβει να βγεί απο την πολυκατοικία της οδού Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.

Οι δράστες πυροβόλησαν προς το εσωτερικό της πολυκατοικίας και έτσι εξηγείται που οι πρώτες βολίδες διαπέρασαν το τζάμι και το αλουμινένιο κάσωμα της εξώπορτας.

Ο συνάδελφος ενστικτωδώς προσπάθησε να γυρίσει την πλάτη του για να ξεφύγει και να τρέξει πίσω προς τα σκαλιά αλλά δεν πρόλαβε και σωριάστηκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να τον γαζώσαν με συνολικά 16 σφαίρες των 9 mm.

http://crimesonair.blogspot.com/2010/07/blog-post_3263.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Το θυροτηλέφωνο "πρόδωσε" τον Σωκράτη


O Σωκράτης Γκιόλιας παγιδεύτηκε απο τους τρομοκράτες και κατέβηκε ανυποψίαστος απο το δαιμέρισμα του στην Ηλιούπολη, αφού στο κάλεσμα απο το θυροτηλέφωνο είδε απο την κάμερα το πρόσωπο του αγνώστου που τον καλούσε και ο οποίος όμως φορούσε μπλέ φόρμες όπως αυτές που έχουν οι Ειδικοί Φρουροί.

Έτσι ο Σωκράτης ξεγελάστηκε πως πήγαν να του κλέψουν το αυτοκίνητό του και πίστεψε τον άγνωστο άνδρα που εμφανίστηκε ως αστυνομικός.

Μετά τους πυροβολισμούς πάντως η εγκυμονούσα σύζυγος του Σωκράτη βγήκε έντρομη στο μπαλκόνι και πρόλαβε να δει τις φιγούρες των δραστών να φεύγουν φορώντας φόρμες που έμοιαζαν με αστυνομικές.

http://crimesonair.blogspot.com/2010/07/blog-post_245.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ (στο θέμα «Aγωνία για νέο χτύπημα από τη ΣΕΧΤΑ»):

OTAN EIPAN POS EXARTHROSANE TON «E.A.» KAI BRIKAN TA OPLA THS ORGANOSHS POIOS MAS LEEI OTI EKEI DE BRIKAN OPLA KAI «SEXTA» KAI «17N» KAI «E.A.» TAYTOPOIHMENA TA OPOIA DOSANE KATOPHN SE PRAKTORES KAI BARANE EPILEKTIKA KAI TA BAFTIZOUN TROMOKRATIA?????

(Σήμερα 14:04)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12492

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είναι πίστη, είναι βεβαιότητα για πολλούς, ότι πρόκειται - πράγματι - για παρακράτος εκτελεστών συμβολαίων θανάτου!

Ότι κάποιοι, εκμεταλλεύτηκαν, και, την κόντρα «Ζούγκλας» - «Τρωκτικού»... Έτσι ώστε τρώγοντας τον έναν, εξέθεσαν (έθαψαν παράλληλα) και τον άλλον...

Με ένα σμπάρο (16 σφαιρών) δυο τρυγόνια!..

http://xairete.blogspot.com/2010/07/stavroula.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ:

Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια. Indymedia εναντιον τρωκτικου, αναρχικοι εναντιον bloggers, δυο χώροι που υποτιθεται το λιγοτερο ελεγχουν την εξουσια, που αποτελουν αγκαθια λογω της μη απολυτης ελεγξιμοτητας τους φαινονται να βρισκονται πιο κοντα στον περιορισμο, στον έλεγχο ή στην φίμωση τους μετα την δολοφονια του Σωκρατη.

Ηδη διαβασαμε τις πρωτες πληροφοριες που διερευσαν για την αρση του απορρητου του google για το τρωκτικο. Ο επομενος στοχος λογικα ειναι το indymedia.

Με τον κοσμο να παρακολουθει σαστισμενος τις εξελιξεις ειναι πολυ ευκολο να περιοριστει και να ελεγχθει απολυτα με ελαχιστες αντιδρασεις,αν η κυβερνηση το θελει, η ελευθερια του λογου σε αυτους τους χωρους σε μια δυσκολη εποχη.

Μια οργανωση που υποτιθεται εχει τη φιλοσοφια τρομοκρατικων οργανωσεων, λογικα δε θελει ουτε την αντιθεση του κοσμου με τις ενεργειες που κανει αλλα ουτε και να σπειρει την αμφιβολια για το δικαιο της πραξης στα μελη της. Αποριας αξια λοιπον η επιλογη του στοχου.

Οσο δεν βγαινει καποια προκηρυξη της που να "δικαιολογει" την εκτελεση του Σωκρατη τοσο πιο υποπτο ειναι το ολο σκηνικο που εχει στηθει.

Ποιον βολεψε η δολοφονια; τους αναρχικους και το indymedia; τους bloggers και το troktiko; ολους εμας τους απλους πολιτες;

Η μηπως...

Κοντος ψαλμος αλληλουια, οι εξελιξεις θα μας δειξουν αν εχω αδικο ή ειχαμε τη δικη μας 11η Σεπτεμβριου...

(Σήμερα 23:12 από χρήστη Γιωργος Κ)


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12530