Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Σχολιάζω: 1. Λέει λοιπόν αυτή η λεγόμενη αγαπολογική θεολογία, ότι ο θεός είναι μόνο αγάπη, δεν οργίζεται… Και δεν στέλνει αυτός ο ίδιος κανέναν στην κόλαση με τη δικαιοσύνη του, αλλά εκεί θα πάνε μόνοι τους -από δική τους επιλογή οι μακράν του θεού και της εκκλησίας άνθρωποι! 2. Έρχεται δε τώρα ο Αμβρόσιος, και λέει -με αφορμή τις θεομηνίες -όπως οι πλημύρες στην Μάντρα και οι φωτιά στο Μάτι, ότι οφείλονται στο ότι δεν πάμε καλά -σαν έθνος -σαν ορθόδοξοι! 3. Και φαίνεται ότι δικαιολογείται και αυτός -με βάση την αγαπολογία που λέγαμε, αφού δεν φταίει πάλι ο θεός που ποτέ δεν είναι κακός και εκδικητικός, αλλά το κακό μας το κεφάλι με τις επιλογές μας!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μαρία Ευαγγελή
11 ώρες πριν
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
Ο. ΘΕΟΣ.
ΚΑΙ. Η. ΑΓΙΑ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΟΥ. ΕΟΡΤΑΖΕΙ. ΑΥΡΙΟ.
ΣΤΟ. ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΗ. ΜΑΣ!!!
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos
1. Ο ζωντανός θεός, ο πανταχού παρών…
Ναι, αυτός μπορεί να είναι στο προσκεφάλι μας!
2. Η αγία Παρασκευή όμως δεν είναι θεά, και αυτή…
Και μια πεθαμένη γυναίκα, σε ποιου το προσκεφάλι θα πρωτοπάει;
https://www.facebook.com/mariaeyaggeli/posts/1868546809896803
ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
1. Λέει λοιπόν αυτή η λεγόμενη αγαπολογική θεολογία, ότι ο θεός είναι μόνο αγάπη, δεν οργίζεται… Και δεν στέλνει αυτός ο ίδιος κανέναν στην κόλαση με τη δικαιοσύνη του, αλλά εκεί θα πάνε μόνοι τους -από δική τους επιλογή οι μακράν του θεού και της εκκλησίας άνθρωποι!
2. Έρχεται δε τώρα ο Αμβρόσιος, και λέει -με αφορμή τις θεομηνίες -όπως οι πλημύρες στην Μάντρα και οι φωτιά στο Μάτι, ότι οφείλονται στο ότι δεν πάμε καλά -σαν έθνος -σαν ορθόδοξοι! 
3. Και φαίνεται ότι δικαιολογείται και αυτός -με βάση την αγαπολογία που λέγαμε, αφού δεν φταίει πάλι ο θεός που ποτέ δεν είναι κακός και εκδικητικός, αλλά το κακό μας το κεφάλι με τις επιλογές μας! 
4. Το είχαν –αν θυμάστε, ζητήσει και οι ίδιοι οι ιουδαίοι σταυρωτές του Χριστού -αναλαμβάνοντας την ευθύνη, λέγοντας… «το αίμα του, επάνω μας και επάνω στα παιδιά μας». 
5. Παρόμοιος και ο λόγος του Χριστού που ανεβαίνοντας τον Γολγοθά φορτωμένος τον Σταυρό, είπε σε μια γυναίκα που τον έβλεπε και έκλαιγε: «Μη κλαις για μένα, αλλά για εσάς και για τα παιδιά σας!». 
6. Πράγματι, τριάντα περίπου χρόνια αργότερα, πολιόρκησε την Ιερουσαλήμ ο Τίτος (γιός του Νέρωνα και δεξί του χέρι), και την κατάσκαψε εκ θεμελίων, και σταύρωνε συνέχεια (σύμφωνα με τον Ιουδαίο ιστορικό, Ιώσηπο, σκοτώθηκαν 1.100.000 Εβραίοι και αιχμαλωτίστηκαν 97 χιλιάδες), σταύρωνε –σταύρωνε, μέχρι που δεν υπήρχε πια άλλο δέντρο για έναν ακόμα σταυρό! 
7. Τον Τίτο, δεν τον έστειλε φυσικά ο Χριστός, ούτε ο θεός κάνει πλημύρες ούτε βάζει αυτός φωτιές! Άρα λοιπόν… 
Ioannis Kyriakides 
Να μην ξεχνουμε και τον Λογο του Θεου...
στην Αποκαλυψη του Ευαγγελιστη Ιωαννη...
που μας λεει τι θα γινει σε αυτους...
που θα προσκυνησουν την θαυματουργη εικονα του αντιχριστου!
https://www.facebook.com/groups/721265688083440/permalink/833088170234524/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου