Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Το όπιο του λαού;


5 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΖΩ:

    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, την 10.00 ώρα περίπου της 20-07-2010 στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Λευκάδας ένας ημεδαπός ηλικίας εξήντα πέντε (65) ετών στην οικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε 23 σπόρους κάνναβης

    μία ξύλινη εικόνα, πιθανόν της Βυζαντινής εποχής, διαστάσεων 30Χ37 εκατοστών, η οποία απεικονίζει την Παναγία Βρεφοκρατούσα

    μία ξύλινη εικόνα, πιθανόν της Βυζαντινής εποχής, διαστάσεων 20Χ24 εκατοστών, η οποία απεικονίζει τον Άγιο Σπυρίδωνα, την Αγία Αικατερίνη και τον Άγιο Βασίλειο

    http://crimesonair.blogspot.com/2010/07/blog-post_4088.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, η θρησκεία είναι το όπιο του λαού (Μάρξ). Αυτό είναι αλήθεια.

    Ο εβραίος Μάρξ, όταν μετεστράφη στον Παπισμό, γνώρισε τη θρησκεία του Καθολικισμού, που είναι το όπιο του λαού, γιατί η θρησκεία είναι νευροβιολογική νόσος (κατά τον π. Ι. Ρωμανίδη).

    Ο Μάρξ γνώρισε τη θρησκεία, δεν γνώρισε την Εκκλησία, το σώμα του Χριστού, το σώμα των αγίων (και όχι το σώμα των Δεσποτάδων, που και αυτό είναι θρησκεία, δηλ. ειδωλολατρεία).

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΙΚ, μια μικρή διόρθωση. Ο Μάρξ είχε μεταστραφεί όχι στον Παπισμό αλλά στον Προτεσταντισμό από τον εβραϊσμό. Είχε μάλιστα παντρευτεί σε λουθηρανική εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή