Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

H Μαριέττα Χρουσαλά πήγε στον παπά για να συνεννοηθεί για τον γάμο της, αλλά…


Κυριολεκτικά ένα βήμα πριν κανονίσουν την ημερομηνία του γάμου τους, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αναγκάστηκαν να αναβάλουν την τελετή.

Τι έγινε;

Η Μαριέττα πήγε στον παπά της εκκλησίας στην οποία θα γίνει ο γάμος, για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και να ορίσει την ημερομηνία του γάμου, και τότε ο ιερέας αρνήθηκε...

Ο λόγος; Μην πάει ο νους σας στο ότι πιθανώς ο παπάς να διαβάζει αυτό το ιστολόγιο (το «χαίρετε») και ότι ίσως γι αυτό να ήταν και κάπως αρνητικά προκατηλλειμένος σε γάμους διασήμων και έτσι τους έκανε τον δύσκολο.

Απλά το θέμα ήταν καθαρά γραφειοκρατικό… Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο (πνευματικό να πούμε) στην τοπική – κρατική «Εκκλησία», ε;

Τι είχε λοιπόν συμβεί;

Όταν η Μαριέττα έδειξε στον παπά τα απαραίτητα έγγραφα και να οριστεί η ημερομηνία του γάμου, εκείνος πρόσεξε ότι η εφημερίδα που το ζευγάρι ανήγγειλε το γάμο ήταν εβδομαδιαία ενώ θα έπρεπε να είναι καθημερινή!

Αυτό, ανάγκασε το ζευγάρι να ξεκινήσει από την αρχή τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τον γάμο του, και να δημοσιεύσει εκ νέου μια νέα αναγγελία σε γνωστή καθημερινή αυτήν την φορά εφημερίδα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου