Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Το Βήμα, σε χθεσινό του δημοσίευμα...


Όλα, για το... "περιβάλλον"!..


Το Βήμα, σε χθεσινό του δημοσίευμα, φαίνεται ότι υιοθετεί τις διαμαρτυρίες του σωματίου των πορνών της Κοπεγχάγης…

Διαμαρτυρίες, κατά του δημάρχου της πόλης, του κ. Ριτ Μπγένενγκαρντ…

Ότι δηλαδή ο δήμαρχος διέπραξε ατόπημα

Και αυτό, διότι η «καλή» εφημερίδα αναφέρεται χωρίς εισαγωγικά σε… ατόπημα του δημάρχου, ο οποίος με πρόσχημα την προστασία του πλανήτη βρήκε, λέει, την ευκαιρία να προσβάλλει τις γυναίκες που κερδίζουν το ψωμί τους με τον τίμιο ιδρώτα του κορμιού τους.

Αυτά, στο Βήμα!!!


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=303132&dt=04/12/2009

Το θέμα, είναι η διάσκεψη για τη σωτηρία του πλανήτη που πραγματοποιείται στην πόλη αυτή…

Συγκεκριμένα, με ομόφωνη έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Ριτ Μπγένενγκαρντ έστειλε σε 160 ξενοδοχεία της Κοπεγχάγης ταχυδρομικές κάρτες που έγραφαν: "Αγαπητέ ξενοδόχε, θέλουμε να σε παρακαλέσουμε να μην κανονίσεις συναντήσεις πελατών σου με πόρνες".

Ανάλογες κάρτες που προορίζονται για τους πελάτες -εκπροσώπους και προσκεκλημένους της COP15- συνιστούν εγκράτεια, και προπαντός "μην αγοράζετε σεξ".


Η «COP15», είναι η 15η Σύνοδος Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών των Μερών στη Σύμβαση - Πλαίσιο για την Κλιματική Αλλαγή που διεξάγεται από 7 έως 18 Δεκεμβρίου 2009 στο Bella Center της Κοπεγχάγης.

Ο κύριος στόχος της Δανικής κυβέρνησης είναι η Σύνοδος COP15 να οδηγήσει στην υπογραφή μιας φιλόδοξης παγκόσμιας συμφωνίας για το κλίμα με ιδιαίτερη έμφαση στην μείωση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων και του φαινομένου του θερμοκηπίου.

1 σχόλιο:

  1. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και χειρότερα από εκείνα με τις πόρνες της Κοπεγχάγης…

    ΔΙΑΒΑΖΩ:

    Βαρθoλομαίος – Τρεμόπουλος: «πράσινοι» συναγωνιστές

    Την είδηση διαβάσαμε στη romfea.gr: «Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, γνωστό για τη συμβολή του στις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος, θα έχει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο Φανάρι ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος».

    Πράσινος Πατριάρχης ο ένας, πράσινος ευρωβουλευτής ο άλλος όλο και κάτι χρήσιμο θα έχουν να συζητήσουν για την προστασία του πρασίνου.

    Για να σοβαρευτούμε λίγο......

    Ο κ. Τρεμόπουλος πρεσβεύει ανθελληνικές και αντιχριστιανικές θέσεις, όπως είναι γνωστό στους πάντες. Γιατί ο Πατριάρχης δεν του έδειξε «κόκκινη κάρτα» αλλά τον δέχεται στο Φανάρι; Δεν αντιλαμβάνεται ότι με τον τρόπο αυτό τον αναγνωρίζει και του δίνει κύρος;

    Και κάτι ακόμη. Αυτή η θεωρία του «πράσινου Πατριάρχη» και των αγώνων Βαρθολομαίου για το περιβάλλον μοιάζει με «πράσινα άλογα» και πάντως σίγουρα είναι ένα από τα πολλά «άλογα» (χωρίς πνευματική λογική) που «πράσσει» ο Πατριάρχης.

    Ας μη λησμονούμε ότι στο όνομα του κοινού αγώνα για το περιβάλλον ο Πατριάρχης συμπροσεύχεται με αλλόθρησκους και αλλόδοξους και «προστατεύει το περιβάλλον» μολύνοντας την Πίστη.

    Αναρτήθηκε από ΘΕΟΛΟΓΟΣ

    http://thriskeftika.blogspot.com/2009/12/blog-post_6438.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή