Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτουν τον πρωθυπουργό οι προκλητικές δηλώσεις Κρανιδιώτη

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές. Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης
Το σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χρυσή Αυγή, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει θέση. Μέγαρο Μαξίμου και ΝΔ απέφυγαν να απαντήσουν επισήμως.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:
ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτουν τον πρωθυπουργό οι προκλητικές δηλώσεις Κρανιδιώτη

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους αληθινούς αντιπάλους... είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το ναζιστικό μόρφωμα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ. Α.», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους «αληθινούς αντιπάλους» διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της «διπλανής πόρτας» αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.

Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια.»


GIORGOS-TSALIKIS

23.04.11 - 08:36

30 Σεπτεμβρίου 2013
http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/55095#.Ukna6z9pA-9

Καλησπέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Καληνύχτα, Neonazis! (Το πρωτοσέλιδο της γερμανικής Tageszeitung)


"Πρήξιμο στους όρχεις, αισθησιακές ταινίες, μαγεία και άλλα ωραία"!!! Δείτε τι βρήκαν στον υπολογιστή της Ζαρούλια οι Anonymous και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!


Όταν πέφτει η αγιωτική μάσκα στο Αγιορείτικο Βήμα, αποκαλύπτεται ένα φασιστικό πρόσωπο!


Ουρανία Μιχαλολιάκου (OYRANIA-MICHALOLIAKOY-XRYSH-AYGH)


ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ! Βεβήλωσαν τη μνήμη του νεκρού Παύλου Φύσσα!!! Τον αποκάλεσαν… Μουνόπανο!!!


Φωτογραφικές συγκρίσεις: 1.Ουρανία Μιχαλολιάκου με Ελένη Λουκά… 2. Νίκος Μιχαλοκιάκος με PSY


Καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα… Χαίρετε!


Τheinsider.gr: Να και ένα καλό νέο για την παρέα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Η θρυλική Ελένη Λουκά ενεφανίσθη ως μαχητική Χρυσαυγίτισσα και εισέβαλε στη ΓΑΔΑ με αφορμή τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής!


O Takis Thomaidis, είπε: O Grafistas, extos apo talento exei k fantasia!


Αποκλειστικό: τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής (φωτό)


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: Αιφνιδίως, η Εκκλησία της Ελλάδος, άρχισε να βγάζει σε πλειστηριασμό όλα τα...


Καλησπέρα σας!

Καληνύχτα, Neonazis! (Το πρωτοσέλιδο της γερμανικής Tageszeitung)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
«Καληνύχτα, (γραμμένο στα ελληνικά) νεοναζιστές!» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Tageszeitung μαζί με τη φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου με χειροπέδες ανάμεσα σε δύο μέλη της Αντιτρομοκρατικής. 
«Η αστυνομία συλλαμβάνει την ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή», εξηγεί ο υπότιτλος στην πρώτη σελίδα και συνεχίζει, «τους βαραίνουν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και εκβιασμό, τέσσερις βουλευτές πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους μέσα από τη φυλακή».

"Πρήξιμο στους όρχεις, αισθησιακές ταινίες, μαγεία και άλλα ωραία"!!! Δείτε τι βρήκαν στον υπολογιστή της Ζαρούλια οι Anonymous και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
"Πρήξιμο στους όρχεις, αισθησιακές ταινίες, μαγεία και άλλα ωραία"!!! 
Δείτε τι βρήκαν στον υπολογιστή της Ζαρούλια οι Anonymous και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

Μεταξύ άλλων, στην κατοχή μας έχουμε και τα google search που έχουν γίνει από τον προσωπικό υπολογιστή της συζύγου του άρειου ναζί Μιχαλολιάκου. 

Ανάμεσα σε αναζητήσεις πολιτικού και μιλιταριστικού περιεχομένου καθώς συνταγές μαγειρικής, βρέθηκαν και μερικές ιδιαίτερα "ενδιαφέρουσες"... 

Google search:
προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης
κρίση στον γάμο
λιπωμα στο αυτι
μυκητεσ στη γλωσσα
πωσ να καλεσω πνευματα
βοτανο για αιμοροιδες
πρηξιμο στους ορχεις
μασαζ αισθησιακο βιντεο

 
εξω οι μεταναστες
αισθησιακες ταινιες free
φαρμακα στυτικης δυσλειτουργιας
πωσ να παρκαρω
μαγεία στο μεσαίωνα


iefimerida.gr
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/54942#.UkmL9D9pA-9

Όταν πέφτει η αγιωτική μάσκα στο Αγιορείτικο Βήμα, αποκαλύπτεται ένα φασιστικό πρόσωπο!

Διαβάζω στην ανάρτηση:
Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 11:30
Μπούμπερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση η συντονισμένη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής.
Η υπόθεση για την κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε κόλαφο αν επιβεβαιωθούν όσα υποστηρίζουν γνωστοί ποινικολόγοι για το κατηγορητήριο σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αν δηλαδή καταρρεύσει αυτό.

http://www.agioritikovima.gr/arxeio/29405-mpoumernagk-epi
 

Διαβάζω και στα σχόλια αναγνωστών, κάτω από το κείμενο:

Panayiotis Peter Sakellariou
Holy Cross Greek Orthodox School of Theology
Ντροπη σας που παιρνετε την επισημη γραμμη της Χρυσης Αυγης! Αισχος!
 

Theodore Loukatos
Καλό είναι να ονειρεύεστε για τη Χρυσή Αυγή εάν φυσικά σας αρέσουν οι εφιάλτες. Δεν είναι καλό να δημοσιεύετε κάτι σήμερα και μάλιστα επικριτικά για τη δικαιοσύνη που επιτέλους ενεργοποιήθηκε. Δεν είναι καλό επίσης να υποστηρίζετε, γιατί αυτό κάνετε, εγνωσμένους σατανιστές, υπηρέτες ανθρωποκτόνων πρακτικών. Βγάλατε βλέπω απόφαση, μια και ξέρετε τα στοιχεία, και σαν άλλοι προφήτες προκαταλαμβάνετε τα τεκταινόμενα. Είναι ντροπή σας τέλος να χρησιμοποιείτε το βήμα σας για πολιτικούς λόγους τύπου φασίζουσας πρακτικής και προπαγάνδας. Θα τρίζουν τα κόκαλα των γερόντων!!!!!

Maria Goula
Ioánnina, Greece
Έχετε δίκιο. Ντράπηκα που διάβασα αυτό το άρθρο ΕΔΩ!

Xanthi Papakanellou

Ε.Α.Π. - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Μ@@@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΑΪΝΤΕΕΕΕ!!!

Anargyros Filotas

National Technical University of Athens
Το άρθρο είναι πολιτικά κατευθυνόμενο και ελάχιστα αντικειμενικό. Κατ' αρχή τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση; Ν' αφήσει μια εγκληματική οργάνωση να αλωνίζει σ΄ολόκληρη τη χώρα και το κοινοβούλιο και να μας διασύρει διεθνώς; Παρέπεμψε το θέμα στη Δικαιοσύνη. Και τι έπρεπε να κάνει η Δικαιοσύνη, να μην ασκήσει διώξεις για εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου, για να μην στενοχωρηθούν οι νοσταλγοί του χίτλερ και η αντιπολίτευση ή ακόμη και η κυβέρνηση; Υποτίθεται ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ "ΑΓΙΟΡEIΤΙΚΟ ΒΗΜΑ";;;... .ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ...ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ; ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ......ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ;;; ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΓΙΝΑΤΕ..... .ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ" (στο μπράτσο του κασιδιάρη) Χ.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.......ΠΡΙΝ ΣΑΣ "ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ".....

Lou Andreas Solomé
Top Commenter
με απογοητευετε θα ήθελα να διαβάζω θρησκευτικα θέματα και προβλημματισμους και οχι πολιτικά.
εγω θα περιμένω να δω το τέλος και μετα θα μιλησω
εσεις πνευματικοι ανθρωποι γιατι τόση βιασύνη;
λυπάμαι αλλα η σελιδα δεν ειναι μονο θρησκευτική
Ourania Effraimidou
Χειρουγος Οδοντιατρος, αποφοιτος της Οδοντιατρικης Σχολης του ΑΠΘ 
Πες τα κουμπαρουλα!!!

 http://www.agioritikovima.gr/arxeio/29405-mpoumernagk-epi

Ουρανία Μιχαλολιάκου (OYRANIA-MICHALOLIAKOY-XRYSH-AYGH)

Είδαμε και διαβάσαμε στο Athens Magazine (φωτο και ρεπορτάζ), σχετικά με την Ουρανία Μιχαλολιάκου, που μετά τη σύλληψη του πατέρα της και βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.
Μπαίνει λοιπόν κι αυτή, …«στα βαθειά νερά»!.. 
(Σχετικές φωτο, από το to-fresko.blogspot.gr, για του λόγου το αληθές)

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ! Βεβήλωσαν τη μνήμη του νεκρού Παύλου Φύσσα!!! Τον αποκάλεσαν… Μουνόπανο!!!

Διαβάζω σήμερα:
ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ! Βεβήλωσαν τη μνήμη του νεκρού Παύλου Φύσσα!!! Πώς τον αποκάλεσαν;;;

Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο δράστη, Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες συλληφθέντα και ασύλληπτα μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται τρομοκρατημένα από τις αποκαλύψεις, ομολογούν τη δράση τους ενώ υπόσχονται και εκδίκηση.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», στις συνομιλίες φέρονται να συνομιλούν από τηλεφώνου, αλλά να επικοινωνούν και με γραπτά μηνύματα, μέλη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο πυρηνάρχης της οργάνωσης στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Ο πανικός και ο τρόμος μετά τη σύλληψη του Ρουπακιά είναι διάχυτη μεταξύ των Χρυσαυγιτλων, ενώ δεν λείπουν οι απειλές με εκδίκηση με φράσεις: «θα γυρίσει μπούμερανγκ, θα τους γ... μ...», «το πριονίδι δε θα τελειώνει», ε όχι μη βγάλουμε καρκίνο, να τους καθαρίσουμε εμείς... αργά και βασανιστικά».

Σε κάποιες από τις συνομιλίες με τον πυρηνάρχη Πατέλη κλαίγοντας ένας από τους Χρυσαυγίτες εκφράζεται έντρομος μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι: «Ρε μ... κοίτα τι μου κάνανε ρε φίλε, παίρνω το Λαγό και δεν μου το σηκώνει. Θα με πετάξου έξω... θα με διώξουνε. Δεν μπορώ μ... είμαι πολύ δυστυχισμένος».

Ο Πατέλης ακούγεται να προσπαθεί να τον παρηγορήσει λέγοντας: «Ρε Γιωργάρα και γω το ίδιο θα πάθω. Θα πάω μέσα και έχω ένα παιδί έξω. Εσύ δεν πας μέσα, δεν έχεις κάνει κάτι. Για αυτό σου λέω, μην σπας».

Σε άλλο σημείο ο Πατέλης συνομιλεί για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής με στέλεχος που φέρεται να είναι κοντά στον Νίκο Μιχαλολιάκο και του λέει: «Ναι θα φάτε π... όμως μετά φίλε θα πληρώνουν μία ζωή, άσε να πάνε όλα καλά Δευτέρα, Τρίτη»

Ανατριχιαστικές είναι οι συνομιλίες του πρώην οδηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για οπολοκατοχή.

«Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;» τον ρωτά ο συνομιλητής του. 

«Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, το Ίντερνετ, δεν ξέρω», απαντά ο πρώην οδηγός. 
Ο συνομιλητής ανταπαντά: 
«Τώρα θα κάνει από τον παράδεισο. Αιωνία του η μνήμη. Μ...νο ήταν και αυτός.  
Μεγάλο μ...νο πρέπει να ήταν. Ε, εντάξει τον θάψαν και αυτόν».

newsbeast.gr
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/54921#.UkkQ1T9pA-9

Φωτογραφικές συγκρίσεις: 1.Ουρανία Μιχαλολιάκου με Ελένη Λουκά… 2. Νίκος Μιχαλοκιάκος με PSY

Φωτογραφικές συγκρίσεις:
1. Ουρανία Μιχαλολιάκου με Ελένη Λουκά
http://xairete.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6223.html

2. Νίκος Μιχαλοκιάκος με PSY 
 
 Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο: Η πρωτοφανής ομοιότητα του Γιάννη Λαγού με τον πατέρα του Χίτλερ Πηγή: Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο: Η πρωτοφανής ομοιότητα του Γιάννη Λαγού με τον πατέρα του Χίτλερ

http://xairete.blogspot.gr/2013/09/psy.html


Ελένη Ζαρούλια 
http://xairete.blogspot.gr/2012/05/blog-post_19.html

Καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα… Χαίρετε!

Τheinsider.gr: Να και ένα καλό νέο για την παρέα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Η θρυλική Ελένη Λουκά ενεφανίσθη ως μαχητική Χρυσαυγίτισσα και εισέβαλε στη ΓΑΔΑ με αφορμή τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής!

Διαβάζω στο JUNGLE-Report:

 Ουρανία
Μαθεύτηκε ότι το κακέκτυπο της Ελένης Λουκά (η κόρη του Μιχαλολιάκου, η Ουρανία), πάει να της κλέψει τη δόξα…
http://www.youtube.com/watch?v=RaNsYxmRtUg

 Ελένη
…και εμφανίστηκε το πρωτότυπο, η ίδια η Ελένη Λουκά, για να αποκαταστήσει τη φήμη της!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
30.09.2013 - 00:36
Η Ελένη Λουκά ωρυόμενη στην είσοδο της ΓΑΔΑ: 

«Οι φασίστες είστε εσείς - Έρχεται το τέλος» (βίντεο)

Θεαματική επανεμφάνιση έκανε η Ελένη Λουκά. Αυτή τη φορά επέλεξε να... χτυπήσει στη ΓΑΔΑ όπου με αφορμή τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα.

«Φασίστες είστε εσείς. Ερχεται το τέλος σας» φώναζε συνεχώς η Ελένη Λουκά την ώρα που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να την απομακρύνουν από την είσοδο μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Πηγή:Newsit.gr

O Takis Thomaidis, είπε: O Grafistas, extos apo talento exei k fantasia!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645691585453320&set=a.352587308097084.76875.352580538097761&type=1&theater

Αποκλειστικό: τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής (φωτό)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Αποκλειστικό: τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής (φωτό)
Κυκλοφορεί και κάνει πάταγο στα social media

Πηγη http://www.theinsider.gr

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: Αιφνιδίως, η Εκκλησία της Ελλάδος, άρχισε να βγάζει σε πλειστηριασμό όλα τα...

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: 
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αιφνιδίως, η Εκκλησία της Ελλάδος, άρχισε να βγάζει σε πλειστηριασμό όλα τα...

http://xairete.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7559.html

stavroula είπε...
Επιτελους! Καποιοι αρχισαν να διαβαζουν το χαιρετε :D
Και για φαντασου να βγαιναν ολα σε πληστηριασμο απ το Βορρα μεχρι τον Νοτο, μπορει να πληρωνε η Ελλας το μισο χρεος της :D:D
Καλο Σαββατοκυριακο να εχεις!
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:53 μ.μ.
 

P. MICHALOPOULOS είπε...
Έχεις απόλυτο δίκιο Σταυρούλα μας! Μακάρι να εκποιηθούν όλα, ώστε η κατάρα να γίνει ευλογία, και η ασέβεια φιλανθρωπία!
Καλό σαββατοκύριακο να έχετε κι εσείς, αγαπημένα ξενιτεμένα μου αδέλφια!
Χαίρετε!
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:05 μ.μ. 

 
Ανώνυμος είπε...
ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
"ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ......
ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΙΒΕ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ!
"
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ ΠΑΥΡΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ!

29 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:57 μ.μ.


http://xairete.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7559.html

Καλησπέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Ομοιότητες: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, από τη μια… Και ο PSY, ο Κορεάτης τραγουδιστής, από την άλλη…


- Παρακαλώ, η «νέα Εκκλησία», η ξανθιά κοπέλα με το μοβ φόρεμα, να έρθει μια θέση μπροστά , για… να με προσέχει καλύτερα. Και ο νεαρός παπάς μπροστά της, να πάει μια θέση πίσω, μπροστά στον μεσόκοπο παπά, που εκπροσωπεί την «παλιά Εκκλησία»!..


Παραδόθηκε κραυγάζοντας «Ζήτω η Χρυσή Αυγή» και ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου Χρήστος Παππάς


Αν δεν μου βγάλετε τις χειροπέδες θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω...


Άλαααα! Ας κρατήσουν οι χοροί ! Ώπααα!


Καλημέρα! Να έχετε μια καλή (και χωρίς καμία συννεφιά) Κυριακή! Χαμογελάτε, Χαίρετε!


Αυτό ήταν το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου αυτού… Και πάει και πέρασε! Μένει τώρα να σας πούμε Καληνύχτα, και καλό ξημέρωμα… Και καλή Κυριακή! Χαίρετε!


Πού μπορεί να κρύβεται ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, και τι μπορεί να ετοιμάζει???


Καλησπέρα σας!

Ομοιότητες: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, από τη μια… Και ο PSY, ο Κορεάτης τραγουδιστής, από την άλλη…

Βλέπουν ομοιότητα στις φωτογραφίες…
 

Από τη μια, η φωτογραφία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς έχει πολύ έντονη έκφραση στο πρόσωπο και ενωμένα τα χέρια του -κρατώντας την τσάντα του- και που τα σηκώνει για να φανούν οι χειροπέδες…
Από την άλλη, η φωτογραφία με τον Κορεάτη τραγουδιστή PSY.

 
Βάζουν δίπλα – δίπλα τις δυο φωτο, και φαίνεται σαν να χορεύουν και οι δύο στο ρυθμό του gangnam style.

Πηγή:
iefimerida.gr
 

http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/54915#.UkgWVD9pA-9

http://www.trelokouneli.gr/to-vinteaki-me-ton-michaloliako-ke-ton-psy-pou-kani-thrafsi-sto-diadiktio/

- Παρακαλώ, η «νέα Εκκλησία», η ξανθιά κοπέλα με το μοβ φόρεμα, να έρθει μια θέση μπροστά , για… να με προσέχει καλύτερα. Και ο νεαρός παπάς μπροστά της, να πάει μια θέση πίσω, μπροστά στον μεσόκοπο παπά, που εκπροσωπεί την «παλιά Εκκλησία»!..

- Παρακαλώ, η «νέα Εκκλησία», η ξανθιά κοπέλα με το μοβ φόρεμα, να έρθει μια θέση μπροστά , για… να με προσέχει καλύτερα. 
Και ο νεαρός παπάς μπροστά της, να πάει μια θέση πίσω, μπροστά στον μεσόκοπο παπά, που εκπροσωπεί την «παλιά Εκκλησία»!..

Διαβάζω:
 

Σάββατο 28/9 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, το Εναρκτήριο Συνέδριο του νέου Κατηχητικού έτους 2013-2014 της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. 

Συμμετείχαν οι Ιερείς Νεότητος των ενοριών και οι κατηχητές και κατηχήτριες που θα στελεχώσουν το κατηχητικό έργο.
 

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Αρχιμ. Θεοδόσιος Μαρτζούχος, Κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Νικοπόλεως & Πρεβέζης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Εκκλησία τόσο παλιά και τόσο νέα».

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τόνισε προς τους συνέδρους τη μεγάλη του χαρά για την παρουσία και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τη μετάδοση της πίστεώς μας.

Παραδόθηκε κραυγάζοντας «Ζήτω η Χρυσή Αυγή» και ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου Χρήστος Παππάς

ΔΙΑΒΑΖΩ:
29.09.2013 13:16
Παραδόθηκε κραυγάζοντας «Ζήτω η Χρυσή Αυγή» και ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου Χρήστος Παππάς
 

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής παραδόθηκε στην Αστυνομία και ο τελευταίος καταζητούμενος, ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Ο Χρήστος Παππάς αναζητούνταν από τις αρχές από τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ξεκίνησε η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Κατά την είσοδό του στο κτίριο της ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς φώναξε «Τιμή για τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω».


Πηγή: iefimerida.gr

Αν δεν μου βγάλετε τις χειροπέδες θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω...

http://www.aragma.gr/

Άλαααα! Ας κρατήσουν οι χοροί ! Ώπααα!

- Άλαααα!  Ώπααα!
ΔΙΑΒΑΖΩ
Σάββατο, 28 Σεπτ. 2013 - 21:34
Ας κρατήσουν οι χοροί. 

Της Χριστίνας Ταχιάου
 

Τι ήταν κι αυτό τις τελευταίες εβδομάδες... Μαυρίλα, σκότος, απογοήτευση. Να μην τολμάς να μιλήσεις σε άνθρωπο, να βλέπεις στα μάτια του την απόλυτη έλλειψη χαράς της ζωής...
Και ξυπνάμε ένα πρωί Σαββάτου και κοντεύουμε να πάθουμε ομαδική παράκρουση από τη χαρά. 


Και Μιχαλολιάκος και Παναγιώταρος και Κασιδιάρης και Λαγοί και πετραχήλια συνελήφθησαν! 

Λες και κάποιος άνοιξε τον ασκό της ανακούφισης και τον έριξε πάνω από τη χώρα. Σαν να κερδίσαμε λαχείο, να γνωρίσαμε έναν νέο έρωτα, να γύρισε στη ζωή κάποιος δικός μας που είχαμε χάσει.

Τη συνέχεια, δεν την ξέρουμε ούτε μπορούμε να τη μαντέψουμε. 

Είναι, όμως, μια μοναδική ευκαιρία να φανεί ότι μπορεί να υπάρξει σοβαρότητα σε αυτή τη χώρα. Ας την αρπάξουμε, παραμερίζοντας όλες τις άλλες διαφορές. Δεν είναι σίγουρο ότι θα μας δοθεί μια τέτοια ευκαιρία ξανά.
theinsider. gr
 -  Άααα-λλλλ-αααα!
-  Άααα-λλλλ-αααα!

Καλημέρα! Να έχετε μια καλή (και χωρίς καμία συννεφιά) Κυριακή! Χαμογελάτε, Χαίρετε!

Ηλιοφάνεια, και, σήμερα στην Αττική. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 
Ασθενείς νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Καλημέρα! 
Να έχετε μια καλή Κυριακή! 
Χαμογελάτε, Χαίρετε!

Αυτό ήταν το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου αυτού… Και πάει και πέρασε! Μένει τώρα να σας πούμε Καληνύχτα, και καλό ξημέρωμα… Και καλή Κυριακή! Χαίρετε!

Φωτιά πήρε το Twitter από χθες το πρωί με την είδηση της σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής. 
Εκατοντάδες χρήστες σχολιάζουν…
--Καλούνται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ , Σφακιανάκης, Γονίδης, Πλούταρχος και Γαιτάνος για συναυλία αλληλεγγύης
--Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, ήρθε η ώρα να κάνουν πρόβα τα ριγέ..
--Η αμήχανη στιγμή που οι Χρυσαυγίτες θα παρακαλάνε τους γείτονες να τους κρύψουν στο πατάρι, όπως κάποτε οι Εβραίοι.

--Παράκληση προς τους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων: Για σήμερα βουλώστε το. Αφήστε μας να το χαρούμε χωρίς γελοίες δηλώσεις.
--Επιτελους το ελληνικο κρατος θυμιζει δυτικου τυπου κρατος! Οποιος παρανομει μεσα.
--Σημερα η δικαιοσυνη προασπιζει την αρχη της ελευθεριας, της νομιμοτητας και της δημοκρατιας στη χωρα μας.
--Η Χρυσή Αυγή θεωρήθηκε εγκληματική οργάνωση. Φαντάζομαι ότι το επόμενο βήμα είναι να τεθεί και εκτός νόμου ή ζητάω πολλά;

 
 

Αν δεν μου βγάλετε τις χειροπέδες θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω...


ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Συνέλαβαν Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο – Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή


stavroula είπε...
Να καθαρισει ο τοπος σιγα σιγα και μετα ν αρχισουν και στα υπολοιπα κομματα και οσοι συνηπευ8ηνοι γενικα για την καταντια της χωρας.
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:56 μ.μ.
 

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι είναι! Το μεγάλο αυτό βήμα, αυτό με την αποκάλυψη των εγκληματιών της «χρυσής αυγής», δεν πρέπει να μείνει μετέωρο.
Από εδώ και μπρος, όλα τα κόμματα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, όλοι οι πολιτικοί μας πρέπει να προσγειωθούν, και να συνεργαστούν για να πάει ο τόπος μπροστά!
Η «χρυσή αυγή», δεν μπορεί πια να είναι ο άσσος στο μανίκι του Σαμαρά, το σκιάχτρο του απέναντι στον Τσίπρα, η αβάντα του στη θεωρία του για τα «δυο άκρα».

Αν λοιπόν τα κόμματα συμπεριφερθούν σαν κοράκια, σαν διεκδικητές μέρους από τα ψοφίμι της «χρυσής αυγής», διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θα έχει το μεγαλύτερο πολιτικό όφελος από την εξέλιξη, τότε το παιχνίδι είναι ξανά χαμένο.

Βγήκε που λες προχθές ο γραμματέας του ΚΚΕ, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι συνοδοιπορούσε με τον Μιχαλολιάκο στον αντι-μνημονικό του αγώνα!

Βγήκαν και από την ΝΔ, και άρχισαν να κοκορεύονται για το κατόρθωμα τους να τα βάλουν με τη «χρυσή αυγή» (το «αδελφό κόμμα»), αυτοί και μόνον αυτοί...
Και ότι αυτό -το κατόρθωμα τους- θα στενοχώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, λένε...
που γι αυτούς είναι κόμμα που ξέρει μόνο από ένταση, λένε...
και ότι τώρα με τις εξελίξεις αυτές θα πρέπει να έχει και θέση λένε, κάτι που δεν το μπορεί, που δεν του πάει του ΣΥΡΙΖΑ, ...λένε!
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:39 μ.μ.
 


P. MICHALOPOULOS είπε...
Στο μεταξύ, σε (...«οικογενειακά») χριστιανο-φασιστικά σάιτ, αναπαραγάγουν σήμερα ένα κείμενο από το μπλογκ antiparakmi, ένα κείμενο με τίτλο «Τόση "Δημοκρατία", είχαμε να δούμε από τη Χούντα!», όπου διαβάζω:
«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση… Έτσι μας διαβεβαιώνουν οι δικαστικές αρχές και τα εντάλματα σύλληψης, και "λύσσαξαν" να το επαναλαμβάνουν νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ.»    
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:56 μ.μ.
http://xairete.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3195.html

Σχετικό: 
Κάδρο με φωτογραφία του Χίτλερ είχε στο σπίτι του ο Νίκος Μιχαλολιάκος 

Εκτός από τα όπλα και τις σφαίρες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα οποία και είχε παράνομα στην κατοχή του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, είχε και ένα κάδρο σχετικά μεγάλων διαστάσεων με φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida το κάδρο δεν βρισκόταν κάπου κρυμμένο, άλλα σε εμφανές σημείο του σπιτιού. 
Οπως αναφέρεται και στο πόρισμα του εισαγγελέα ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαιτούσε από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλούν πρίγκιπα Φύρερ
Συγκεκριμένα αντεισαγγελέας Χαράλαμπος Βουρλιώτης αναφέρει πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «Φύρερ πρινς», δηλαδή «Πρίγκηπα Φύρερ» έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ. 

Πηγή: iefimerida.gr

Πού μπορεί να κρύβεται ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, και τι μπορεί να ετοιμάζει???

Έχει έρθει στα χέρια του η διοίκηση της οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Πού μπορεί να κρύβεται ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, και τι μπορεί να ετοιμάζει??? 

Μάλιστα ο φόβος είναι ιδιαίτερα έντονος καθώς η Χρυσή Αυγή υποστηρίζουν πως λειτουργεί ως παραστρατιωτική οργάνωση. 
Ακόμη διαθέτει εκτός των άλλων δίκτυο με ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ο Παππάς από την στιγμή που ο Μιχαλολιάκος είναι κρατούμενος έχει έρθει στα χέρια του η διοίκηση της οργάνωσης. 

http://arouraios.gr/2013/09/oi-fovoi-tis-astynomias-gia-ton-christo-pappa/ 

ΣΧΟΛΙΑ:
Manos Panagiotakis 
ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ
ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ?
(2 hours ago)

Ilias Fatmelis

Top Commenter · ΑΠΘ
"Έχει έρθει στα χέρια του η διοίκηση της οργάνωσης." 
θα μας κλασουν τα ρχι@@@διαααααααααααααααα
(1 hour ago)

Kostas Stavropoulos

κανονίζει κάτι δολοφονίες που είχανε μείνει για την Δευτέρα και θα παραδοθεί μετά ..
(2 hours ago)

http://arouraios.gr/2013/09/oi-fovoi-tis-astynomias-gia-ton-christo-pappa/