Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Καλό σας απόγευμα, καλό Σαββατόβραδο… Χαίρετε!

Παγκόσμιοι απατεώνες! Η Τέλεγκραφ αποκαλύπτει ότι ο Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Παγκόσμιοι απατεώνες! Η Τέλεγκραφ αποκαλύπτει ότι ο Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!
Το ίδιο έκανε και το BBC!
 

Συγκεκριμένα ο Κέρι στην “πύρινη” ομιλία του όπου προανήγγειλε επίθεση στην Δαμασκό, ξεκίνησε χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει το “μέγεθος της σφαγής” στην πρόσφατη επίθεση με χημικά από το καθεστώς”!

Για κακή τους τύχη όμως, ο φωτογράφος που είχε τραβήξει την φωτογραφία …ζούσε και οργισμένος εξέδωσε ανακοίνωση που τους κατακεραυνώνει για την απάτη.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός Marco di Lauro εκτός εαυτού αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε
στο Ιράκ το 2003!
 

Πόσα μέσα άραγε θα μεταδώσουν την απάτη;
 

The BBC is facing criticism after it accidentally used a picture taken in Iraq in 2003 to illustrate the senseless massacre of children in Syria.
Photographer Marco di Lauro said he nearly “fell off his chair” when he saw the image being used, and said he was “astonished” at the failure of the corporation to check their sources.
The picture, which was actually taken on March 27, 2003, shows a young Iraqi child jumping over dozens of white body bags containing skeletons found in a desert south of Baghdad.
 

olympia
hellas-now.com

http://www.hellas-now.com/2013/08/blog-post_2402.html


H ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
H ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!
του Φαήλου Κρανιδιώτη*

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, άρχισαν τα αποκαλυπτήρια για όσα συμβαίνουν στην Συρία, όπου αλωνίζουν η Ταξιαρχία Τζαμπχάτ αλ Νούσρα και άλλοι σουνίτες τζιχαντιστές, σφαγιάζοντας χριστιανούς και αλεβίτες. Οι μαζικές δολοφονίες αμάχων κι αιχμαλώτων όμως δεν προσδίδουν στρατιωτική υπεροχή. Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις, στο πεδίο της μάχης κυριολεκτικά πάτησαν στο σβέρκο το συνοθύλευμα φανατικών σουνιτών κατσαπλιάδων, που εδώ και δυόμισι χρόνια αιματοκυλά την Συρία με συναυτουργό την ισλαμοφασιστική Τουρκία και πακτωλούς βοήθειας από το Ριάντ και τα Εμιράτα. Με τους αντάρτες του FSA στα όρια της κατάρρευσης και της τελικής ήττας, ήρθε ως από μηχανής Θεός η μαζική δολοφονία αμάχων στην συνοικία Γκούτα της Δαμασκού με χρήση χημικών όπλων. Ενώ λοιπόν οι αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας έσπευδαν στην ανατολική Μεσόγειο και μαρσάριζαν μηχανές με το δάχτυλο στην σκανδάλη, άρχισαν να έρχονται βροχή τα μαντάτα.

Η Dale Gavlak είναι ανταποκρίτρια του Associated Press και του Mint Press News, με βάση το Αμμάν. Από την έρευνα που έκανε μαζί με τον Ιορδανό συνάδελφο της Yahya Ababneh, για το τι πραγματικά συνέβη στην Γκούτα, προέκυψαν τα εξής: Ο αρχηγός των σαουδαραβικών μυστικών υπηρεσιών, ο πρίγκιπας Μπαντάρ μπιν Σουλτάν, μέσω ενός επίσης Σαουδάραβα «εθελοντή», γνωστού ως Abu Ayesha, που διοικεί τάγμα ανταρτών στη Συρία, προμήθευσε τα χημικά όπλα. Τα όπλα αυτά προορίζονταν για την Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, αλλά για την μεταφορά κι αποθήκευση τους σε τούνελ χρησιμοποιήθηκαν αντάρτες από άλλες μονάδες, χωρίς να τους έχουν ενημερώσει τι είδους όπλα είναι και πως γίνεται ο χειρισμός τους.

Σε έκρηξη που έγινε σε ένα από τα τούνελ όπου φυλάσσονταν τα νευροτοξικά όπλα, σκοτώθηκαν μεταξύ άλλων δώδεκα αντάρτες. Οι δημοσιογράφοι μίλησαν, μεταξύ άλλων, με τον Abu Ablel – Moneim, πατέρα ενός εκ των δώδεκα ανταρτών αλλά και με πολλούς αντάρτες, ανάμεσα τους μια γυναίκα, η οποία μάλιστα εξέφρασε το …παράπονο της για τον πρίγκιπα Μπαντάρ, λέγοντας πως «όταν μας δίνει τέτοια όπλα, πρέπει να τα δίνει σε αυτούς που ξέρουν να τα χειρίζονται». Οι αντάρτες είπαν πως κάποιοι συμμαχητές τους από περιέργεια και άγνοια προκάλεσαν έκρηξη των χημικών όπλων που τους προμήθευσαν οι σαουδαραβικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα την εκατόμβη αμάχων που ακολούθησε. Αξιοσημείωτο είναι πως πάνω από δώδεκα αντάρτες που μίλησαν στους δυο δημοσιογράφους, είπαν πως λαμβάνουν μισθό από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας!

Επομένως τα χημικά όπλα που πυροδοτήθηκαν είτε σκοπίμως, είτε από ανεκπαίδευτους αντάρτες, δεν βρίσκονταν στην δικαιοδοσία του συριακού Στρατού. Ήταν στα χέρια των ισλαμοφασιστών φονιάδων και εισήχθησαν στη Συρία από τις σαουραβικές μυστικές υπηρεσίες, των οποίων ο επικεφαλής, ο περιβόητος πρίγκιπας Μπαντάρ, είναι το κεντρικό πρόσωπο στην οργανωμένη προσπάθεια ανατροπής του Άσσαντ. Φέρεται μάλιστα να προσέφερε στον Πούτιν ένα δέλεαρ αλλά και να του απηύθυνε και μια απειλή για να εγκαταλείψει η Μόσχα την στήριξη στον Σύριο πρόεδρο. Από τη μια του προσέφερε φθηνό πετρέλαιο, κι από την άλλη απείλησε την ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Σότσι, παραδεχόμενος ευθέως πως το Ριάντ ελέγχει τους Τσετσένους τρομοκράτες!

Είναι λοιπόν ολοφάνερο πως αν κάπου θα πρέπει να πέσουν δυτικές βόμβες, είναι στην Μητέρα του Κακού, την Σαουδική Αραβία και στα κεφάλια όλων όσων υποστηρίζουν τους σαλαφιστές χασάπηδες τρομοκράτες, που σφαγιάζουν τους Αλεβίτες και την αρχαιότερη χριστιανική κοινότητα του κόσμου. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητας, του Χριστιανισμού αλλά και κάθε δίκαιου ανθρώπου, σε όποιο δόγμα κι αν πιστεύει. Περίοπτη δε θέση σε αυτή την αδίστακτη συμμορία φανατικών ισλαμοφασιστών, εχθρών του ανθρωπισμού και κάθε έννοιας δημοκρατίας, έχει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι νεοοθωμανοί συνεργοί του, βασικοί υποστηρικτές της διαβόητης Ταξιαρχίας Αλ Νούσρα, η οποία ήταν ο αποδέκτης των σαουδαραβικών χημικών όπλων.

Σχετικά με το ζήτημα της χρήσης των χημικών όπλων και της ραγδαίας μεταστροφής του φιλοπόλεμου κλίματος χαρακτηριστικά και όσα περαιτέρω γράφει ο διεθνής Τύπος:
α) το Associated Press γράφει ότι «”The intelligence linking Syrian President Bashar Assad or his inner circle to an alleged chemical weapons attack that killed at least 100 people is no “slam dunk,” with questions remaining about who actually controls some of Syria’s chemical weapons stores and doubts about whether Assad himself ordered the strike, U.S. intelligence officials say».

β) Οι New York Times γράφουν “no smoking gun that links Assad to attacks…”

γ) Ο Telegraph (UK) γράφει ” David Cameron backed down and agreed to delay a military attack on Syria following a growing revolt over the UK’s rushed response to the crisis on Wednesday night”.

δ) Το Reuters αναφέρει σήμερα “French President Francois Hollande said on Thursday that Syria needed a political solution, but that could only happen if the international community could halt killings like last week’s chemical attack and better support the opposition.”

Όλα αυτά δείχνουν μια αναδίπλωση της Δύσης. Πολύ περισσότερο τώρα που υπάρχουν πλέον αποδείξεις από την πλευρά μάλιστα των ανταρτών, πως όχι μόνον η συριακή κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με το έγκλημα, αλλά αντίθετα η Σαουδική Αραβία συλλαμβάνεται αυτή με το όπλο που καπνίζει η κάνη του στα χέρια της.

Η αυτοκτονική πολιτική των ΗΠΑ, από την εποχή της Βοσνίας και του μακελέματος της χριστιανικής Σερβίας, έχει την βρώμικη αλλά αληθινή εξήγηση της: τον πακτωλό εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν πληρώσει και πληρώνουν κυρίως οι Σαουδάραβες στο «σύστημα Κλίντον». Ο ρόλος του Ιδρύματος Κλίντον, της Χίλαρυ, του Ποντέστα και μια ολόκληρης κάστας στο State Department, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί κάτω από τον έλεγχο της αμερικανικής δικαιοσύνης. Να το πω με απλά λόγια, οι Σαουδάραβες ηγεμόνες αυτού του μεσαιωνικού σκοταδιστικού βασιλείου του ισλαμοφασισμού, εξαγόρασαν την στροφή της αμερικανικής πολιτικής κι έβαλαν την ηγεσία της Δύσης να πυροβολάει τα πόδια της και να ενισχύει την ίδια την τρομοκρατία!

Στις ΗΠΑ ακόμη κι ο πόλεμος του Βιετνάμ στα χειρότερα του είχε μια στήριξη της κοινής γνώμης, που ποτέ δεν έπεσε κάτω από 40%. Μια πιθανή επίθεση στη Συρία σήμερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις, υποστηρίζεται από μόλις 9%, ενώ εναντίον είναι το 60% των Αμερικανών.

Μετά το τσαλάκωμα του Κάμερον στη Βουλή των Κοινοτήτων, όπου Άγγλος πρωθυπουργός είχε να πάθει τέτοια νίλα από το 1782, και την υπαναχώρηση Ολάντ, μπορεί να αναδιπλωθούν και οι ΗΠΑ και η Δύση να αποφύγει άλλη μια αυτοκαταστροφική περιπέτεια, που θα ενδυναμώσει γι’ άλλη μια φορά τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες εχθρούς της. Γι’ αυτό, όταν ισχυρές δυνάμεις μέσα στις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Γαλλία κλονίζονται, αμφιβάλλουν κι αντιμάχονται, είναι ανόητη κι επικίνδυνη μια δική μας προπέτεια για κάτι μάλιστα, που βλάπτει τα συμφέροντα μας, τον Χριστιανισμό, την ειρήνη κι ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο.
 

* ΠΗΓΗ: Αntinews
elkeda
http://www.hellas-now.com/2013/08/h_5568.html

Σαμαράς και Βενιζέλος ψηφίζουν «ναι» αποφασίζοντας να γίνουν και Syria killers. Τελικώς δεν είναι τίποτα άλλο από serial killers που ξεκίνησαν από τη χώρα τους.

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Syria(L) killers. 

(Του Κώστα Βαξεβάνη) 

Κάθε Παρασκευή, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, (φαντάζομαι οι περισσότεροι από αυτούς Αμερικανοί), μπορούν να παρακολουθήσουν ακρωτηριασμούς και, αν είναι «τυχεροί», και εκτελέσεις. Με μια ιεροτελεστία που περιλαμβάνει φρικιαστικές λειτουργίες για το ευαίσθητο και δημοκρατικό στομάχι κάποιου Δυτικού, ο δήμιος σηκώνει το τσεκούρι του και το αφήνει να πέσει με δύναμη στο άκρο αυτού που κατηγορείται ότι έκλεψε. Μια σπαρακτική κραυγή ακούγεται πριν το αίμα αρχίσει να ρέει παντού, φτάνοντας μερικές φορές ως το πλήθος που παρακολουθεί την παραδειγματική μεσαιωνική τιμωρία.

Κάθε χρόνο, το καθεστώς του Ριάντ, η σύμμαχη βασιλική οικογένεια των ΗΠΑ, εκτελεί γύρω στα 80 άτομα που μπορεί να έχουν κατηγορηθεί για μοιχεία, ομοφυλοφιλία, θρησκευτική παρέκκλιση ή ό,τι άλλο επιλέξει κάποιος μουλάς, ο οποίος ωστόσο δεν τυγχάνει ενοχλητικός για τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Προέδρου Ομπάμα, όπως δεν υπήρξε ούτε για τους προηγούμενους Προέδρους.

Ο ΟΗΕ, οι διεθνείς οργανισμοί και φυσικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχουν εντοπίσει στην πετρελαιοφόρο περιοχή της Σαουδικής Αραβίας καμία παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα απαιτούσε κάποια παρέμβαση έστω, αν όχι επέμβαση. Αντιθέτως το ΔΝΤ, συγχαίρει τη Σαουδική Αραβία για το οικονομικό θαύμα του οποίου είναι φορέας.

Το 2011, η Σαουδική Αραβία έκανε μια στρατιωτική επέμβαση στο διπλανό Μπαχρέιν, στο οποίο σιίτες διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για το τυραννικό σουνιτικό καθεστώς. Το Μπαχρέιν, επίσης σύμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχή, έχει παράδοση στους βασανισμούς και στις αντιδημοκρατικές λειτουργίες, αλλά ουδόλως απασχολεί τον αμερικανικό στόλο που ελλιμενίζεται στα λιμάνια του.

Οι ΗΠΑ όμως, ενοχλούνται από το τυραννικό καθεστώς της Συρίας και το αντιδημοκρατικό καθεστώς του Ιράν. 

Αν όσα συμβαίνουν στη Σαουδική Αραβία συνέβαιναν στη Συρία, οι ΗΠΑ θα είχαν απαιτήσει στο όνομα της Δημοκρατίας, να βομβαρδιστεί ο Άσαντ με πυρηνικά όπλα. Και θα υπήρχαν φαντάζομαι πολλοί σύμμαχοι, που θα συμφωνούσαν.

Το 2003 η επίθεση στο Ιράκ έγινε όχι μόνο για βιολογικά όπλα που δεν υπήρχαν, αλλά αποδεικνύεται πλέον ότι η επιχειρηματολογία για την ύπαρξή τους ήταν ένα συνειδητό ψέμα για να μπουν οι Αμερικανοί στην περιοχή

Στο Αφγανιστάν οι Ταλιμπάν έπεσαν, αλλά η μπούργκα και η έλλειψη Δημοκρατίας παραμένουν. 
Η σύγχρονη διεθνής νομιμότητα, είναι ένα σύνολο σκοπιμοτήτων, ένας συμψηφισμός συμφερόντων, προσχηματική Δημοκρατία των στρατηγών και των κυνικών της λεγόμενης σταθερότητας.

Στη Συρία προφανώς και υπάρχει ένα αυταρχικό καθεστώς, όπως και στο 90% του αραβικού κόσμου. Υπάρχει επίσης εμφύλιος, ο οποίος συντηρείται από την αμερικανική πολιτική. 

Με αυτή την αντίληψη για την εξωτερική πολιτική ξεκίνησε όλη η περιπέτεια στη Μέση Ανατολή την δεκαετία του ‘50, όταν ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία όπως αποδεικνύεται από τα ίδια τα έγγραφα της CIA, έριξαν την εκλεγμένη κυβέρνηση του Μωχάμεντ Μοσαντέχ. Για να ελέγξουν τα πετρέλαια στην περιοχή, ανέβασαν στην εξουσία μαριονέτες, που λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε θηρία εναντίον τους. 
Ο εκδημοκρατισμός της Μέσης Ανατολής, δεν προχώρησε ποτέ, όχι γιατί κάποιοι στην περιοχή γεννήθηκαν και παραμένουν αντιδημοκράτες, αλλά γιατί δεν το επέτρεψαν αυτοί που ήθελαν να τους ελέγχουν.

Σε όλο αυτό το γεωπολιτικό παιχνίδι, η θέση της ελληνικής κυβέρνησης, με πρώτο και κύριο τον πολύ Αντιπρόεδρό της, δείχνει αυτό που είναι. Μια ακόμη δουλική υπόκλιση με το επιχείρημα του μονοδρόμου απο τον οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Για κάποιο λόγο, οι δρόμοι που επιλέγει ο κύριος Βενιζέλος, έχουν πάντα τη σήμανση του μονοδρόμου, με το βελάκι να κοιτάει τα μεγάλα συμφέροντα.

Όταν σχηματίστηκε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είχα διακινδυνεύσει μια πρόβλεψη. 

Πως ο Βενιζέλος θα απαιτήσει το Υπουργείο Εξωτερικών με μοναδικό σκοπό να το χρησιμοποήσει ως σωσίβιο της πολιτικής του επιβίωσης. 
Γνώριζε πολύ καλά πως στα εθνικά θέματα που πρόκειται να ανοίξουν άμεσα (Σκοπιανό, Κυπριακό), αλλά και στα Διεθνή, η διάθεσή του να συμβάλει στη διεθνή «νομιμότητα» με ανάλογο τρόπο που συνέβαλε και στην ελληνική, φτιάχνοντας νόμους κατ’ αποκοπή και παραγγελία, θα τον έκανε απαραίτητο, άρα θα τον διατηρούσε και ζωντανό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε τις προβλέψεις με κυνικότητα όπως πάντα, διανθισμένη με μπουρδολογία νομικής και δημοκρατικής αναγκαιότητας. 

Με το γνωστό του «φιλότιμο», είναι έτοιμος να δώσει την άδεια να σκοτωθούν χιλιάδες άνθρωποι για να παραμείνει ζωντανός, ως αγαπητός στους υπερατλαντικούς συμμάχους πια και όχι μόνο σε κάτι επισφαλείς εκδότες. Αλλάζει πίστα στο παιχνίδι, προσδοκώντας πως θα κερδίσει bonus.

Σε αυτό τον πόλεμο, ακόμη και το Κοινοβούλιο του παραδοσιακού συμμάχου των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να ψηφίσει «όχι». Ο ίδιος ο Ομπάμα δηλώνει ακόμη σκεπτικός. 

Αλλά Σαμαράς και Βενιζέλος ψηφίζουν «ναι» αποφασίζοντας να γίνουν και Syria killers. Τελικώς δεν είναι τίποτα άλλο από serial killers που ξεκίνησαν από τη χώρα τους.

koutipandoras.gr

http://www.koutipandoras.gr/41980/syria-l-killers.html

Διαβάζω: «Γιορτάζουμε σήμερα 31 Αυγούστου, τη Ζώνη (ή ζωνάρι) της Παναγιας.»

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλό Σαββατοκύριακο! Χαίρετε!

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: "Βάζει ο Μπένι τη στολή του"

Σχολιαστής είπε...
Μπράβο Παναγιώτη !
Εχεις ανεβάσει το επίπεδο του Blog σου, δίνεις σωστές ειδήσεις, πραγματικά ενημερώνεις.
Χαίρμαι
Καλό σου βράδυ !
30 Αυγούστου 2013 - 9:39 μ.μ. 


 
ΣΧΕΤΙΚΟ:

P. MICHALOPOULOS είπε...
(25 Αυγούστου 2013 - 7:11 μ.μ.)

Χαίρομαι που μπορώ και ενημερώνω (με) το «χαίρετε», να ανεβάζω θέματα, αφού πρώτα έχω ενημερωθεί κι εγώ (χαλαρά – χαλαρά, πίνοντας το καφεδάκι μου) από την περιήγηση μου στο διαδίκτυο.

Και πιστεύω ότι ενημερώνω αντικειμενικά - αμερόληπτα, διασταυρώνοντας πρώτα τις πληροφορίες, και βέβαια χωρίς να κατευθύνομαι ποτέ και από πουθενά…
Δεν είμαι μανιπουλάτσα δημοσιογράφος εγώ, δεν είμαι κανενός το παπαγαλάκι…

 1. Έτσι, ενημερώνω για την αληθινή εικόνα της Εκκλησίας, και όχι αυτήν την ψεύτικη που πάνε να παρουσιάσουν οι πουλημένες (για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους) «εκκλησιαστικές» ιστοσελίδες!

2. Έτσι ενημερώνω, ακόμα και για εθνικά θέματα, όπως αυτό με το έγκλημα των αλβανών στην Πρεμετή με τις βιαιοπραγίες και τους βανδαλισμούς σε ορθόδοξη εκκλησία…
Ενημερώνω για το θράσος εκείνων, ενημερώνω και για τους κλανιάρηδες τους δικούς μας (τους έλληνες κυβερνητικούς) με την ερμαφρόδιτη «αντίδραση» τους στην υπόθεση!

3. Έτσι, ενημερώνω και για τη Συρία, για τα χημικά των τρομοκρατών εκεί, αυτών των κανίβαλων που υποστηρίζονται από τη Δύση…
Τη Δύση, όπως:
 Αυτήν με τα κοράκια ή γεράκια, Αγγλία και Γαλλία… Που ετοιμάζονται για πόλεμο εκεί… Που μπορεί να εξελίχθη και σε παγκόσμιο!
Τη Δύση…
Με πρώτο και καλύτερο, σαν γεράκι τον (μουσουλμάνο;) πρόεδρο Ομπάμα!

Μακάρι δε, και σε αυτό το τρίτο και σπουδαιότερο από όλα τα άλλα τα θέματα, να συμβάλει προς την Ειρήνη, ΚΑΙ η δική μου η ενημέρωση, ΚΑΙ το μικρό μου το ιστολόγιο…


http://xairete.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9802.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Η stavroula σχολιάζει το θέμα: «Ολόκληρος Πλανητάρχης ρε! Πώς χάζεψε τόσο!»

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καλό σας βράδυ! Χαίρετε!

Και τα πιο πρόσφατα θέματα μας, ήταν…

ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΟΥ???


Βάζει ο Μπένι τη στολή του


«Θα σας πάρει ο Διάβολος!» (Κήρυγμα για Κόλαση) φωτο… από εμπρός και από πίσω!


Χιλιάδες Σύριοι "βομβάρδισαν" τον Ομπάμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook!


Στην υγειά σας! Κοπιάστε (έχουμε και νηστήσιμα κουλουράκια) …Χαίρετε!


Εδώ Αθήναι! Ξημερώνει… Καλημέρα σας!


Η stavroula σχολιάζει το θέμα: «Ολόκληρος Πλανητάρχης ρε! Πώς χάζεψε τόσο!»


Καλησπέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΟΥ???

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 - 9:05 μ.μ.
Απο: kiriakos kiriakos 
kiriakos45@hotmail.com
Προς: BLOG "XAIRETE"
Θέμα:
ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΟΥ???
 

Το ότι δεν έχετε ίχνος τσίπας και εθνικής αξιοπρέπειας επάνω σας είναι δεδομένο - Διαφορετικά δεν δικαιολογείται η κυβέρνηση μια χώρας να μην έχει τα ούμπαλα να κάνει αυτό που έκαναν οι Βρετανοί βουλευτές δείχνοντας τα παπάρια τους και στον Κάμερον και στον Ομπάμα...

Ρωτάμε όμως το εξής βρε ελεεινοί. Από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ - επίσημα τουλάχιστον διαβεβαιώνει - πως δεν αναλάμβάνει κανενός είδους στρατιωτική δράση απέναντι στη Συρία, αυτές οι γαμημένες...
Οι "συμβατικές υποχρεώσεις" τις οποίες υποτίθεται ότι τηρείτε μετατρέποντας την Ελλάδα σε συνένοχο στο έγκλημα σε βάρος του Συριακού λαού, έναντι ποίου ακριβώς είναι???

Μήπως η χώρα μας κατέστη αίφνης μια ακόμη πολιτεία - Βενιαμίν των ΗΠΑ και δεν το έχουμε αντιληφθεί???


http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9039.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΔΙΑΒΑΖΩ...
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ


Θ. Παφίλης: «Ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τη βρώμικη προπαγάνδα του ΝΑΤΟ για τα χημικά, τη βρώμικη προβοκάτσια που στήθηκε από τους Αμερικάνους»...

Αναφέρουμε την τοποθέτηση του Θ. Παφίλη στην βουλή σήμερα για την απαράδεκτη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα όσα διαδραματίζονται με επίκεντρο την Συρία…

«Ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τη βρώμικη προπαγάνδα του ΝΑΤΟ για...
Τα χημικά, τη βρώμικη προβοκάτσια που στήθηκε από τους Αμερικάνους», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ...
Gια να συμπληρώσει από το βήμα της βουλής:

«Ποιοι είναι αυτοί που θα φέρουν τη δημοκρατία στη Συρία; Οι μονάρχες του Κόλπου; Υπάρχουν πάνω από 100.000 μισθοφόροι, αποβράσματα που εξοπλίζονται -είδαμε εκείνον που έβγαλε την καρδιά του άλλου και την έφαγε- και υπάρχει και η αντιπολίτευση που στηρίζεται από τις Βρυξέλλες.

Τόσο βλάκες είναι στην συριακή κυβέρνηση, να ρίξουν χημικά αέρια την ώρα που μπήκαν οι επιθεωρητές του ΟΗΕ στη χώρα; Τα Patriot που εγκατέστησε ο Ερντογάν στα σύνορα με τη Συρία, μπήκανε για τη δημοκρατία; Πού ήσασταν όσοι υπερασπίζεστε "το διεθνές δίκαιο", όταν το Ισραήλ έκανε βομβαρδισμό;» αναρωτήθηκε το στέλεχος του ΚΚΕ.


http://xairete.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9802.html 

Βάζει ο Μπένι τη στολή του

ΔΙΑΒΑΖΩ: 
Ανακοινώθηκε η αποχή της Βρετανίας σε επίθεση εναντίον της Συρίας 

Panos Kammenos είπε... 
Ενώ εδώ χωρίς απόφαση του ΟΗΕ.. Η Βασίλω (Σαμαράς-Βενιζέλος) πρώτη... 
Δηλαδή να εμπλακεί η Ελλάδα στο πλευρό της Αλ-Κάιντα που σφαγιάζει Χριστιανόπουλα στη Συρία... 
Ο εξευτελισμός και η δουλοπρέπεια χωρίς όριο.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499831130103531&set=a.352333794853266.85555.351451781608134&type=1&theater


ΔΙΑΒΑΖΩ:
Βάζει ο Μπένι τη στολή του

Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος τάχθηκε χτες υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης των Αμερικανών και των συμμάχων τους στη Συρία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταδίκασε το ειδεχθές έγκλημα χρήσης χημικών και τάχθηκε υπέρ μιας αναλογικής απάντησης με αποτέλεσμα... 

Χτες το βράδυ, η βρετανική βουλή τόλμησε να πάει κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και απέρριψε την στρατιωτική επίθεση στη Συρία.

Όταν οι χώρες που συζητούν το ενδεχόμενο στρατιωτικής επίθεσης στην Συρία αμφιβάλλουν και αναζητούν ακόμα επαρκείς ενδείξεις για την χρήση χημικών από τον Άσαντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη αποφασίσει για την ενοχή του Άσαντ.

Όταν η αναφορά της αποστολής επιθεωρητών του ΟΗΕ για τις καταγγελίες χρήσης χημικών όπλων στη Συρία αναμένεται αύριο Σάββατο -ώστε να τεθεί στη συνέχεια ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών-, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη αποφασίσει.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην Συρία -κανείς δεν ξέρει-, αλλά ξέρω πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι επικίνδυνος για τη χώρα.

Ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας απέναντι στη Συρία αν αποδειχτεί πως δεν έγινε χρήση χημικών από τον Άσαντ;

Ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά στρατιωτική επίθεση στη Συρία ή αν πραγματοποιηθεί επίθεση και ο Άσαντ παραμείνει στη θέση του;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και θα μιλάει για τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και της Συρίας;

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στη Μέση Ανατολή και επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Οι καλές σχέσεις με τους Άραβες είναι απαραίτητες για την Ελλάδα.

Προκειμένου να διασωθεί ο Βενιζέλος, είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, να αποδεχτεί τα πάντα και να υπογράψει τα πάντα.

Δεν μάχεται για την χώρα, μάχεται για να διασωθεί ο ίδιος.

Βρισκόμαστε στην ίδια -και χειρότερη- θέση που ήμασταν όταν η χώρα χρεοκόπησε.
Συνεχίζουν να βρίσκονται στην κυβέρνηση οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν την Ελλάδα σε διάλυση.

Το κύριο -και πρώτιστο- μέλημά μας θα έπρεπε να είναι να απαλλαγούμε από αυτούς τους ανθρώπους.

Κι όμως, τρία χρόνια μετά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζει να βρίσκεται στην κυβέρνηση. Αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών.

Η ευθύνη γι’ αυτό βαραίνει τους Έλληνες.

Ο Βενιζέλος, αντί να βρίσκεται στο δικαστήριο, είναι υπουργός Εξωτερικών.


Και οι Έλληνες πιστεύουν πως δεν έχουν καμία ευθύνη γι’ αυτό.


http://thepartiesover.blogspot.gr/2013/08/blog-post_30.html

«Θα σας πάρει ο Διάβολος!» (Κήρυγμα για Κόλαση) φωτο… από εμπρός και από πίσω!

«Θα σας πάρει ο Διάβολος!» 
(Κήρυγμα για Κόλαση) 
φωτο… από εμπρός και από πίσω!

Διαβάζω: 
Στο κήρυγμα του στο πανηγύρι του ενοριακού ναού του Αγίου Ιωάννου (Προδρόμου) στον Γέρακα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεοχωρίου κ. Παύλος, ανάφερε ότι: 

«Αυτός που επιμένει να κάνει αμαρτωλή ζωή και δεν μετανοεί, τον περιμένει η Φοβερά Κρίση και η Κόλαση. 

Τα αίματα από την Τιμία Κεφαλή του Προδρόμου έχουν ποτίσει και ενδυναμώσει όλους μας. Εύχομαι να μας φωτίζει ο Ιωάννης ο Πρόδρομος,να ακούσουμε το κήρυγμά Του, να αφήσουμε την αμαρτωλή ζωή και να μετανοήσουμε ώστε να αποφύγουμε τη Μέλλουσα οργή και Κρίση». 

Τέλος, ο κ. Παύλος ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτήν πανήγυρη: την Φιλαρμονική του Δήμου Γέρακα, τους Ιεροψάλτες και τον περιούσιο λαό…

Χιλιάδες Σύριοι "βομβάρδισαν" τον Ομπάμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Χιλιάδες Σύριοι "βομβάρδισαν" τον Ομπάμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook!

Κανονικό...τρολάρισμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Times , χιλιάδες υποστηρικτές του Άσσαντ βομβάρδισαν το facebook του Ομπάμα απειλώντας τον με αντίποινα. Κατά την ηλεκτρονική της έκδοση,τα σχόλια προέρχονται από χρήστες των οποίων τα προφίλ φαίνονται αυθεντικά και αντιπροσωπεύουν Σύριους από τις πόλεις Χομς,Ταρτούς, Δαμασκό, Χαλέπι κ.ά.. Οι προειδοποιήσεις για επιθέσεις επί αμερικανικού εδάφους και εναντίον του Ισραήλ αφορούσαν το σύνολο των δημοσιεύσεων.

«Θα κάψουμε τις πόλεις των ΗΠΑ αν επιτεθούν στη Συρία, και το Ισραήλ θα το μετακινήσουμε από τον χάρτη». Αυτό το σχόλιο την τελευταία φορά που μετρήθηκε είχε επικοληθεί 356 φορές σε αγγλικά και αραβικά.

Το δεύτερο πιο κοινό σχόλιο που κοινοποιήθηκε στα αγγλικά ή στα αραβικά και μεταφράστηκε αυτόματα από το fb έλεγε:

«Προς τον αμερικανικό λαό: Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η σημαία σας καίγεται σ΄όλον τον κόσμο από διαδηλωτές; Πάντοτε βέβαια κάνουμε τη διάκριση μεταξύ αμερικανικού καθεστώτος και αμερικανικού λαού ...αλλά αν ο αμερικανικός λαός παραμείνει σιωπηλός θα είναι εγκληματίας όπως η κυβέρνησή του. Ξυπνήστε αμερικάνοι και πάρτε το μέρος της ανθρωπότητας.»
 

Μια άλλη δημοσίευση που έγραψε κάποιος « Αl Assad Βuttar » και μετά προφανώς διαγράφηκε, ανέφερε:

«Θα επιτεθείτε στο λαό μου βασιζόμενοι σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες; Οι αντάρτες έχουν συμφέρον να δηλώνουν ότι αυτό συνέβη ενώ οι ίδιοι σκότωσαν παιδιά. Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν την Αλ Κάιντα τόσον καιρό αλλά δεν μπορείτε να το δείτε γιατί θέλετε πόλεμο και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη δίψα σας για αίμα. Βομβαρδίστε μια ακόμη χώρα και θα βρέξει πυρ από τον ουρανό».


To δημοσίευμα αναφέρει ότι αναλυτής της Εθνικής Ασφάλειας ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του προειδοποίησε ότι «οι ΗΠΑ οφείλουν να αφήσουν τον ΟΗΕ να ολοκληρώσει την έρευνά του πριν κηρύξουν τον πόλεμο. Οι αντάρτες έχουν κάνει χημικές επιθέσεις πριν κερδίσουν τη συμπάθεια και βοήθεια των δυτικών. Η έρευνα μπορεί να οδηγήσει σ'ενδιαφέροντα αποτελέσματα κι αυτές οι επιθέσεις για μια ακόμη φορά να πλήξουν την αξιοπιστία των ΗΠΑ. »
 

Toν προηγούμενο Μάιο ενώ υπήρχαν καταγγελίες για επίθεση χημικών από τον Άσσαντ οι επιθεωρητές του ΟΗΕ κατέληξαν στο ότι οι δυνάμεις των ανταρτών χρησιμοποίησαν αυτά τα φονικά όπλα, καταλήγει το άρθρο.

www.parapolitika.gr

Στην υγειά σας! Κοπιάστε (έχουμε και νηστήσιμα κουλουράκια) …Χαίρετε!

Εδώ Αθήναι! Ξημερώνει… Καλημέρα σας!

Η stavroula σχολιάζει το θέμα: «Ολόκληρος Πλανητάρχης ρε! Πώς χάζεψε τόσο!»


stavroula είπε...

Κριμα κε. προεδρε. 

Χτεs γιορτασες τα 50 χρονια απ τον περιφημο λογο του Μαρτιν Λουθηρ Κινγκ, "I have a dream". Που πραγαματικα αγωνιστηκε για ανθρωπινα δικαιωματα, αξιοκρατια και ονειρευτηκε εναν ειρηνικο κοσμο, οχι το ιδιο οπως τον ονειρευεσαι εσυ.
 

Χτες γιορτασες. Στο ιδιο σημειο επισης, μπροστα στο μνημειο του αξεχαστου προεδρου Αβρααμ Λινκολν, "Honest Abe". 
Τουλαχιστον και οι δυο τους θα μπορουσαν να σε εμπνευσουν στις αποφασεις σου ως προεδρος με την υποστηριξη του λαου σου που σε ψηφισε, υπηρετωντας αυτο ακριβως που γραφτηκε καποτε...
"We The People"
 

Κε. προεδρε δεν σου εμαθαν οτι υποστηριζοντας παλιες αυτοκρατοριες, (the Br(u)itish? The Frangos? The old status quo.) δεν θα σε οδηγησει πουθενα.
 

Κριμα, γιατι ησουν μικρος τοτε στον περιφημο λογο αλλα τωρα εισαι προεδρος.
 

30 Αυγούστου 2013 - 12:04 π.μ.
http://xairete.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7704.html


Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Καλησπέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ: Επιστρέφει ο Παντελεήμων Μπεζενίτης;


Ολόκληρος Πλανητάρχης ρε! Πώς χάζεψε τόσο!


Εδώ ο κόσμος καίγεται, και η γριά χτενίζεται! (ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, έβγαλε Δελτίο Τύπου, για το πού θα δεχτεί επισκέψεις, στην ονομαστική του εορτή!)


«Εμείς οι Βλάχοι, όπως λάχει!», λέει ένα γνωμικό! Αντίθετα, οι ορθόδοξοι στα Τρίκαλα (δες το βίντεο) δεν πανηγυρίζουν «όπως λάχει», το ότι… μπράβο που κόψανε το κεφάλι του Ιωάννη του Πρόδρομου! Οργανώνουν κανονικό, μελετημένο, και μεθοδικό γλέντι… Με χορούς, νταούλια και βιολιά! Σε ανάμνηση ίσως, και, του χορού εκείνου της Σαλώμης! (αν κάνω λάθος, διορθώστε με)


Στρατιωτική επίθεση στην Ελλάδα σχεδιάζουν οι ΗΠΑ ??? (ΣΧΕΤΙΚΟ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WESLEY CLARK: "ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ" - ΒΙΝΤΕΟ)


Εκκλησία του Μπούτσερ (butcher): Γάμος στα Ζαγοροχώρια (φωτο)


Εθνικά θέματα


Εδώ Αθήναι! Καλημέρα σας! Χαίρετε!


Καλησπέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Καλησπέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ: Επιστρέφει ο Παντελεήμων Μπεζενίτης;

   
Για μια ακόμη φορά η Δ.Ι.Σ. (είναι πολλά τα λεφτά παπΆρη!) η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δηλαδή (η γνωστή και ως «του κώλου»), θα ασχοληθεί με την γνωστή παλιά υπόθεση που καίει το Αδελφάτο της…

Ο απλός καλόγηρος πλέον, ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής, ο διαβόητος και ως κίναιδος -κολομπαράς  Παντελεήμονας Μπεζενίτης, που το 2009 καθαιρέθηκε από κάθε βαθμό ιεροσύνης, επανέρχεται!

«Έχοντας στο πλευρό του το Οικουμενικό Πατριαρχείο», όπως μας λέει ΣΗΜΕΡΑ το πρακτορείο «Δόγμα», επιμένει…



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τον Παντελεήμονα και τις κασέτες παίζει ΤΩΡΑ ο Καρατζαφέρης!

21 Ιουνίου 2008
Τους τηλεφωνικούς διαλόγους του πρώην μητροπολίτη Παντελεήμονα με τον νεαρό εραστή του, παίζει την στιγμή αυτή στο κανάλι ΕΞΤΡΑ ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης!
Τον επαναλαμβάνει στους διαλόγους του να αγκομαχά και να λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Αποκλειστικό: Άγιο (και μάλιστα προστάτη της) ανακήρυξε τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη (κρυφά – σεμνά και ταπεινά) η Ομοφυλοφιλική Εκκλησία της Ελλάδος (επίσημα, η Ιερά Σύνοδος)!!!.. Διότι και οι πουστάρες, θέλουν τον Μπεζενίτη τους!!!..


Από το αρχείο: 
17/10/2012 
Πιέζει να επιστρέψει ο «ροζ» Παντελεήμων 

Να επιστρέψει στις τάξεις των επισκόπων προσπαθεί ο (καταδικασμένος και φυλακισμένος για κατάχρηση) καθηρημένος πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης… 

Επίσης, όλοι είχαμε γίνει ακροατές των περίφημων συνομιλιών, στις οποίες με γλαφυρό και ναζιάρικο ύφος περιέγραφε τις «ανάγκες του» με τον νεαρό φαντάρο. 

Ο άλλοτε ισχυρός μητροπολίτης έχει διαρκώς τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους του επισκόπους και στενούς συνεργάτες του αρχιεπισκόπου και προσπαθεί να τους πείσει να τον εντάξουν και πάλι στο «σώμα της Ιεραρχίας».

Άρης Σπίνος 
Πηγή: Παρασκηνιο

Ολόκληρος Πλανητάρχης ρε! Πώς χάζεψε τόσο!

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
http://www.tsantiri.gr/blog-tsantiri/apistevto-scholio-sto-facebook-gia-ta-chimika-sti-siria-ke-ta-chimika-ton-mat/

ΣΧΕΤΙΚΟ:  
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 - 12:04 π.μ. 

Η stavroula σχολιάζει το θέμα: «Ολόκληρος Πλανητάρχης ρε! Πώς χάζεψε τόσο!»

Εδώ ο κόσμος καίγεται, και η γριά χτενίζεται! (ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, έβγαλε Δελτίο Τύπου, για το πού θα δεχτεί επισκέψεις, στην ονομαστική του εορτή!)

29/8/2013. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτή Μητροπολίτου.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Την  ερχόμενη Τρίτη 3 Σε­πτεμ­βρί­ου 2013, ο Σε­βα­σμι­ώ­τα­τος Μη­τρο­πο­λί­της μας, κ. ΑΝ­ΘΙ­ΜΟΣ και ε­ορ­τά­ζει τα ο­νο­μα­στή­ριά του.

Με­τά το πέ­ρας της Θεί­ας Λει­τουρ­γί­ας της Τρίτης και μέχρι τη 1.00’ μ.μ. καθώς και το απόγευμα από τις 6.00’ μ.μ. και έπειτα, ο Σε­βα­σμι­ώ­τα­τος θα δέ­χε­ται ευχές στο Ε­πι­σκο­πεί­ο, δίπλα στον Άγιο Νικόλαο.

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

«Εμείς οι Βλάχοι, όπως λάχει!», λέει ένα γνωμικό! Αντίθετα, οι ορθόδοξοι στα Τρίκαλα (δες το βίντεο) δεν πανηγυρίζουν «όπως λάχει», το ότι… μπράβο που κόψανε το κεφάλι του Ιωάννη του Πρόδρομου! Οργανώνουν κανονικό, μελετημένο, και μεθοδικό γλέντι… Με χορούς, νταούλια και βιολιά! Σε ανάμνηση ίσως, και, του χορού εκείνου της Σαλώμης! (αν κάνω λάθος, διορθώστε με)

 Σε ανάμνηση ίσως, και, του χορού εκείνου της Σαλώμης!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
29.08.13 - 14:01
Αρθρογράφος: Κάρια Μιρήνη
 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το πανηγύρι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Προδρόμου του Δήμου Τρικκαίων.


Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr τελέστηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και ακολούθησε γλέντι στην πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος, όπου τα καταστήματα, διέθεταν ορχήστρες, ενώ για την διασκέδαση της νεολαίας υπήρξε κατασκευή μπαρ.

Μεταξύ άλλων στο πανηγύρι, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσίγκας, Χρήστος Γακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός και Αθανάσιος Ξάφος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγριελιάς Σπύρος Αβράμης.

http://www.trikalanews.gr/xefantosan_logo_paniguriou_ston_prodromo_trikalon.html


Πανηγυρίζουν, το ότι… μπράβο που κόψανε το κεφάλι του Ιωάννη του Πρόδρομου!

Στρατιωτική επίθεση στην Ελλάδα σχεδιάζουν οι ΗΠΑ ??? (ΣΧΕΤΙΚΟ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WESLEY CLARK: "ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ" - ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Στρατιωτική επίθεση στην Ελλάδα σχεδιάζουν οι ΗΠΑ


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εναντίον της Συρίας καθυστερεί επειδή ο πρόεδρος Ομπάμα αναζητεί τρόπο, ώστε, μαζί με τη Συρία να βομβαρδιστεί και η Ελλάδα.

Όπως γράφουν οι New York Times, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ, και συμφώνησαν πως η οικονομική διάσωση της Ελλάδας είναι μια χαμένη υπόθεση.

Ομπάμα και Μέρκελ πιστεύουν πως η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να βομβαρδιστεί και να ισοπεδωθεί, ώστε στη συνέχεια να υπάρξει ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα.

Η κυρία Μέρκελ είπε στον Μπαράκ Ομπάμα πως μετά από έναν πόλεμο υπάρχουν τρελοί ρυθμοί ανάπτυξης, ενώ, παράλληλα, εξαφανίζεται η ανεργία, αφού υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί που δεν θα χτυπήσουν ποτέ ξανά κάρτα.

Είναι γνωστό πως ο καπιταλισμός γουστάρει πάρα πολύ τα ερείπια για να αναπτυχθεί παραγωγικά, αφού οι δυο μεγάλοι ηττημένοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Γερμανία και Ιαπωνία, έγιναν στη συνέχεια δυο από τις πλούσιες χώρες του κόσμου.

Ομπάμα και Μέρκελ αναζητούν μια δικαιολογία για να βομβαρδίσουν την Ελλάδα -ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους πολίτες των χωρών τους- και σκέφτονται να παρουσιάσουν τον βομβαρδισμό της Ελλάδας σαν ατύχημα ή ανθρώπινο λάθος.

Οι New York Times επισημαίνουν πως η διεθνής κοινή γνώμη δεν θα αντιδράσει στον βομβαρδισμό της Ελλάδας από τις συμμαχικές δυνάμεις, αλλά, αντιθέτως, θα τον αντιμετωπίσει με ανακούφιση, γιατί όλοι οι πολίτες του πλανήτη έχουν ακούσει τόσες ειδήσεις και αναλύσεις για την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια που τους τα έχουμε κάνει μπαλόνια.

http://www.triklopodia.gr/2013/08/blog-post_9063.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ: 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WESLEY CLARK: "ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδήμων για να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε εν όψει ενός μεγάλου πολέμου στην Μέση Ανατολή. Ένας πόλεμος που θα συμπαρασύρει συμμάχους και πιθανόν εξελιχθεί στον Γ΄Παγκόσμιο.

Μπορεί οι εφησυχασμένοι να πιστεύουν πως δεν θα πάρει μεγάλες διαστάσεις μια επέμβαση στην Συρία, όμως τα γεγονότα προσδίδουν μια διαφορετική τροπή. Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο-ομολογία ενός πρώην Στρατηγού των ΗΠΑ, που προβλέπει τις σημερινές εξελίξεις. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και εμείς οι συνωμοσιολόγοι..

http://www.katohika.gr/2013/08/stratigos-wesley-clark-tha-afanisoume-7-xores.html

Εκκλησία του Μπούτσερ (butcher): Γάμος στα Ζαγοροχώρια (φωτο)

 
 Γάμος στα Ζαγοροχώρια 
(Εκκλησία του Μπούτσερ)
ΔΙΑΒΑΖΩ:
 

Στα Ζαγοροχώρια μαζί με την Ορθούλα Παπαδάκου βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς για το γάμο της φίλης τους Julia – Olga με τον Γιάννη Ζήνα. 

Ο γνωστός hair stylist βρέθηκε στο χωριό Αρίστη για να χτενίσει τη νύφη και τις διάσημες καλεσμένες φίλες της.

http://www.tlife.gr/Article/news-orthoula/0-9-50783.html

Εθνικά θέματα

Εδώ Αθήναι! Καλημέρα σας! Χαίρετε!

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Καλησπέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Καλό σας απόγευμα… Καλή συνέχεια… Χαίρετε!


Του παπά, σε γάμο στα Γιάννενα: Έτσι στα καλά καθούμενα, του σηκώθηκε (η επιθυμία) να χορέψει, πλαισιωμένος από μερικά σεξο-γκομενάκια… (σύμφωνα με την Εσπρέσο)


Καλό σας μεσημέρι! Χαίρετε!


Κρίση, σου λέει ο άλλος! Ποια κρίση, ρε!


- Σας αρέσουν τα πιπίνια, Σεβασμιότατε; - Ύπαγε (κι εσύ) οπίσω μου, τεκνο μου!


Μοναστήρι της Κρήτης πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια!


Ο Σπύρος Σεραφείμ, υπερασπίζεται τον παρδαλό παπά!


ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


Στην υγειά σας! Κοπιάστε!


Εδώ, Αθήναι! Ξημερώνει… Καλημέρα σας!


ΟΗΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ: «Ισχυρές οι ενδείξεις ότι τα χημικά τα έριξαν οι ισλαμιστές»


ΒΟΛΟΚΟΛΑΜΣΚ ΙΛΑΡΙΩΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΙΟΣ


Καλησπέρα σας! (Και οι πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Καλό σας απόγευμα… Καλή συνέχεια… Χαίρετε!

Του παπά, σε γάμο στα Γιάννενα: Έτσι στα καλά καθούμενα, του σηκώθηκε (η επιθυμία) να χορέψει, πλαισιωμένος από μερικά σεξο-γκομενάκια… (σύμφωνα με την Εσπρέσο)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=585710538160443&set=a.237623012969199.62054.237136173017883&type=1&theater

Διαβάζω σήμερα στην "Εσπρέσο":
 
Σε γαμήλια δεξίωση που έγινε στα Ιωάννινα...

Ο παπάς, σηκώθηκε... Έπιασε έναν από τους προσκεκλημένους στο γλέντι, και έσυρε τον χορό με το… «Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ αμάρτησα». 

Τον συνόδεψαν δε μετά, και... αιθέριες υπάρξεις!..

Μήπως φιστίκωσε κιόλας καμία, – πάνω στην αναμπουμπούλα, ο παπάς;