Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλό μήνα! Χαίρετε! :D

- Γιατί αφήνουμε έτσι ξαφνικά το δάσος και τα πουρνάρια μας, μεγάλε; - Πάμε μικρή μου (όπως είμαστε), για έναν άλλον, πιο μεγάλο χαβαλέ… Για το γάμο μας… στην Εκκλησία της Πόπης και του Φούφουτου!

- Γιατί αφήνουμε έτσι ξαφνικά το δάσος και τα πουρνάρια μας, μεγάλε;
- Πάμε μικρή μου (όπως είμαστε), 
για έναν άλλον, πιο μεγάλο χαβαλέ… 
Για το γάμο μας… 
στην Εκκλησία, "της Πόπης" και του "Φούφουτου"!

Καλησπέρα! Χαίρετε! :D

Καλό σας απόγευμα! Χαίρετε! :D

Προβληματισμένη η Ιερά Σύνοδος (της Εκκλησίας της Ελλάδος) από το τραγικό περιστατικό με την Ελληνικής καταγωγής νύφη στον Καναδά! Οι ιεράρχες της ΔΙΣ, συνέρχονται αύριο, και θα εκδώσουν εγκύκλιο με την οποίαν θα προειδοποιούν (για την επερχόμενη οργή του θεού) τις νύφες… Όχι βέβαια της Κανά ή του Καναδά, αλλά τις δικές μας (της «ξεσκισμένης εκκλησίας») ώστε να μην κάνουν στο μέλλον τόσο τολμηρές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στους ναούς, με τα «έξω όλα» νυφικά τους!..

 
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Καναδάς: Τελευταίο αντίο στην άτυχη νύφη 

Εκατοντάδες μέλη της ελληνικής παροικίας, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες παραβρέθηκαν χθες στην κηδεία της Μαρίας Πανταζόπουλος, της άτυχης νύφης από τη συνοικία του Λαβάλ, που πνίγηκε με το νυφικό της φόρεμα στα νερά ενός ποταμού του Κεμπέκ.

Οι γονείς της νεαρής γυναίκας -που βρήκε τραγικό θάνατο ακολουθώντας το νέο έθιμο που λέγεται «Trash the dress» (Κατάστρεψε το νυφικό)- οι συγγενείς και ο σύζυγός της ήταν απαρηγόρητοι για τον αναπάντεχο θάνατο της κοπέλας, που λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της πήγε να φωτογραφηθεί με το νυφικό της στα νερά του ποταμού.

Το «Trash the dress» είναι ένα στιλ φωτογράφισης μετά τον γάμο, σύμφωνα με το οποίο η νύφη φορώντας το νυφικό της πηγαίνει σε ασυνήθιστα μέρη, χρησιμοποιώντας το νερό ή άλλους παράγοντες της φύσης για να το καταστρέψει.

Σημειώνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης, μετά το μοιραίο περιστατικό, προειδοποιούν τις νύφες να μην κάνουν παράτολμες φωτογραφίσεις με τα νυφικά τους σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/kanadas-telefteo-antio-stin-atixi-nifi



ΣΧΕΤΙΚΟ (χα - χα - χα):

 
Προβληματισμένη η Ιερά Σύνοδος (της Εκκλησίας της Ελλάδος) από το τραγικό περιστατικό με την Ελληνικής καταγωγής νύφη στον Καναδά!

Οι ιεράρχες της ΔΙΣ, συνέρχονται αύριο, και θα εκδώσουν εγκύκλιο με την οποίαν θα προειδοποιούν (για την επερχόμενη οργή του θεού) τις νύφες…


Όχι βέβαια της Κανά ή του Καναδά, αλλά τις δικές μας (της «ξεσκισμένης εκκλησίας») ώστε να μην κάνουν στο μέλλον τόσο τολμηρές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στους ναούς, με τα «έξω όλα» νυφικά τους!..

 Trash The Dress

Σεβασμιότατε, καλή ανά-ρρωση στην -παραδοσιακά πια- πορνική εκκλησία της Ελλάδος! Και μη γίνετε όπως οι ρώσοι, στις τρελίτσες, στους γάμους σας!

Σεβασμιότατε, καλή ανά-ρρωση στην -παραδοσιακά πια- πορνική εκκλησία της Ελλάδος! 
Και μη γίνετε όπως οι ρώσοι, στις τρελίτσες, στους γάμους σας!


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Σκυλίσια Εκκλησία: Ο Χρίστος Αντωνιάδης παντρεύτηκε, και έσκισε με τα δόντια του την καλτσοδέτα της νύφης! (Όχι μέσα, στην ξεσκισμένη Εκκλησία της Ελλάδος, στο «μυστήριο»… αλλά μετά, στη δεξίωση!)

http://xairete.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6390.html

Ακούς, Μιχάλη; (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ) Παναγία Χρυσοπηγής Σίφνου - Παναγία Δονούσας (Βοήθεια σας!)

http://xairete.blogspot.gr/2009/09/blog-post_7834.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Εξωκλήσι...
(μοναδική εκκλησία του νησιού) 
Παναγία Δονούσας.
(Ποιος έρημος μητροπολίτης είναι υπεύθυνος γι αυτήν την έρημη εκκλησούλα;)

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012


Όλα τα 'χε η Μαριορή, η τοπική – του κώλου – Εκκλησία… Τώρα της έλλειψε και ο χαρακτηρισμός της ως τραμπουκική και γκανγκστερική; (Σχετικά με τα όσα επέτρεψε να γίνουν στο χώρο της, έξω από εξωκλήσι στη Δονούσα, στο γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη.)

Αξιοθέατα Μυκόνου, διαχρονικά: «Ε - πάρτε, τουρίστες, μια καρποστάλ...», όπως τραγούδαγε η Σ. Βέμπο!

Αξιοθέατα, θεατρικής Εκκλησίας, …(πάσης) Ελλάδος!
 
(Ορέστης Μακρής, «μεθύστακας»)
Ο πελεκάνος «Πέτρος»! (1958 – 1986)
Γάμος Εύας Λάσκαρη (2012)

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Μόλις παντρευτήκαμε, χα, χα, χα!

Σε λίγο ξημερώνει… Κι έχουμε, ξανά, πολλά να πούμε … Ραντεβού λοιπόν για νέο ξεκίνημα, αργότερα, με τον πρωινό καφέ… Καλημέρα σας! Χαίρετε! :D

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Καληνύχτα! Χαίρετε! :D

Καλησπέρα! Χαίρετε! :D

Χριστοφόρος Παπανικολάου (της ιεράς μητροπόλεως Σύρου). Μου ζήτησε (ξημερώματα) να τον κάνω φίλο στο facebook, και τον δέχτηκα αμέσως. Ήθελε (ή τον έβαλαν) να έχει το ελεύθερο, για να γράφει στο χρονολόγιο μου. Έτσι, άρχισε να σχολιάζει αμέσως, σήμερα κιόλας, μια ανάρτηση μου… Και κάναμε όλες αυτές τις ώρες, τον σχετικό διάλογο. Τον άφησα να έχει τον τελικό λόγο, και να με βρίζει… Και μετά (πριν από λίγο), τον έστειλα (όπως του άξιζε) απ' εκεί που ήρθε! Τον διέγραψα και τον μπλόκαρα… Ήταν «φιλία», μιας μέρας! Χα!


Χριστοφόρος Παπανικολάου (της ιεράς μητροπόλεως Σύρου). 
Μου ζήτησε (ξημερώματα) να τον κάνω φίλο στο facebook, και τον δέχτηκα αμέσως. 
Ήθελε (ή τον έβαλαν) να έχει το ελεύθερο, για να γράφει στο χρονολόγιο μου. 
Έτσι, άρχισε να σχολιάζει αμέσως, σήμερα κιόλας, μια ανάρτηση μου… 
Και κάναμε όλες αυτές τις ώρες, τον σχετικό διάλογο. 
Τον άφησα να έχει τον τελικό λόγο, και να με βρίζει… Και μετά (πριν από λίγο), τον έστειλα (όπως του άξιζε) απ' εκεί που ήρθε! Τον διέγραψα και τον μπλόκαρα… 
Ήταν «φιλία», μιας μέρας! Χα!

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Πανηγύρι στο Καστράκι Τρικάλων: Αυτός ο σάτυρος στο κέντρο του χoρού, δεν πιστεύω να είναι ο παπάς του χωριού, μεθυσμένος! (δες το βίντεο)


Χριστοφόρος Παπανικολάου
Και πώς βγαίνει το συμπέρασμά σου για τον παπά; Επειδή έχει γένια;
 

Panagiotis Michalopoulos
Δεν βαίνει κανένα συμπέρασμα. Μια απορία μόνο. Και μάλιστα έχει χιουμοριστικό – σκωπτικό ύφος, η ερώτηση.
Άραγε, δεν συμμετείχε κανονικός ιερέας στην εκδήλωση; Άραγε, η τοπική Εκκλησία δεν έμαθε τίποτε για το αίσχος αυτό; Κι αν το έμαθε, γιατί δεν αντέδρασε;
Χα!

Xριστοφόρος Παπανικολάου
Παναγιώτη, υπάρχουν και καλοί... Δυστυχώς όμως τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στούς πρίγκιπες και στους βρωμερούς . Η δημοσιότητα υπεράνω έργου αγαθού! Όσοι την κυνηγούν ας την χαίρονται.

Panagiotis Michalopoulos
Δεν υπάρχουν καλοί! Αν υπήρξαν καλοί… Αν το τόλμησαν κάποτε να το παίξουν καλοί, κάποιοι μικροί, τότε οι κακοί (οι μεγάλοι, οι από πάνω τους) φρόντισαν και τους εξαφάνισαν!
Αν υπάρχουν και τώρα «καλοί» και είναι άφαντοι, αόρατοι, για τον φόβο των ιουδαίων, τότε γι αυτούς τους δειλούς υπάρχει κατάλληλη θέση στην κόλαση, όπως μας λέει η Αποκάλυψη!
Αλλά η αυτo-γελοιοποίηση της Εκκλησίας, προέρχεται κυρίως από την δημοσιότητα που η ίδια η αρχομανία και επιδειξιμανία των ρασοφόρων της, των μιτροφόρων κυρίως, προβάλει από τις ιστοσελίδες της (δεν υπάρχει ναός, ή μητρόπολη που να μην είναι στο Ίντερνετ με λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης), και από την δημοσιότητα που της δίνουν ιστοσελίδες διαπλεκομένων με αυτήν, παρατρεχάμενων κολαούζων της… Iστοσελίδες λαϊκών, εξ επαγγέλματος σφουγγοκωλάριων του πέρα για πέρα σάπιου εκκλησιαστικού κατεστημένου!
Χα!

Χριστοφόρος Παπανικολάου
2012 χρόνια και κανείς δεν ήταν σωστός; Τι λές;
 

Panagiotis Michalopoulos:
Μιλάς τα παλιά τα χρόνια, τα περασμένα, τα χρόνια της Εκκλησίας των αγίων και μαρτύρων; Για το τότε, συμφωνούμε!
Εγώ, δεν κρίνω εκείνους τους αγίους της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας μας, αλλά αυτούς τους σημερινούς…
Τους ψευτο-«αγίους», τους σεβασμιότατους και παναγιότατους… Όσους από τους μιτροφόρους δηλαδή, εκπροσωπούν αυτήν που αυτο-αποκαλείται Εκκλησία…
Αυτό το… «αδελφάτο» δηλαδή, των υποστηρικτών του κίναιδου Παντελεήμονα Μπεζενίτη!
Αυτό, λέω! Χα!

Χριστοφόρος Παπανικολάου

Και οι κίναιδοι που κυβερνούν; Οι αλητάμπουρες της κοινωνίας που άρχουν; Μήπως, αυτός ο κλήρος μάς αξίζει, αδελφέ; Και στο κάτω - κάτω τι σημασία έχει για όλους αυτούς να τούς βρίζουμε από εδώ; Μήπως αυτοί μάς πρέπουν; Βέβαια, διαφωνώ μαζί σου σε κάτι... Υπάρχουν ιερείς που προσπαθούν μέσα σ΄ αυτή τη κοινωνία των αχρείων. Κοίτα γύρω σου! Γυναίκες και μανάδες είναι αυτές που βλέπεις; Μανικιούρ, πεντικιούρ, Ιχ μοδάτο, σωφερίνες, διακοπές λουσάτες κλπ. Άντρες είναι αυτοί οι νέοι των μπαρ της καφετέριας και του σορολόπ; ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ, αδελφέ! Και τι να κάνει ο ταλαίπωρος απλοϊκός παπάς που μπορεί να έχει σπουδάσει ακόμη και σε μεγάλη ηλικία και που συνεχώς όλοι τον απογοητεύουν; Μην τα βάζεις με όλους και όλα. Η κοινωνία μας είναι ξεχαρβαλωμένη διότι κυβερνάται από προδότες. "Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης" είχε πει ο Καποδίστριας! Και η ξενομανία όλου του λαού δεν κολλάει; Άρα, ΝΤΡΟΠΗ μας.

Σημείωση του ιστολογίου μου:
Δεν το είδα το πιο πάνω μήνυμα αμέσως, για να απαντήσω, διότι είχα κλείσει τον υπολογιστή και έκανα κάτι δουλειές στο σπίτι…
Αυτός ο κύριος είδε που δεν απαντώ, και έγραψε καπάκι (πριν από 30 λεπτά) νέο σχόλιο, που το είδα τώρα (αυτό το πιο κάτω), και το οποίο με έκανε (αντί άλλης απάντησης) να τον διαγράψω!

Χριστοφόρος Παπανικολάου
Παναγιώτη μαζέψου... Φταίει η Εκκλησία η τοπική αν στο δρόμο γίνονταν αυτά; Μην παραλογιζόμαστε...Έλεος. Μην με κάνεις να πιστέψω ότι έχεις λόγους.

http://xairete.blogspot.gr/2012/08/o.html

Όλα τα 'χε η Μαριορή, η τοπική – του κώλου – Εκκλησία… Τώρα της έλλειψε και ο χαρακτηρισμός της ως τραμπουκική και γκανγκστερική; (Σχετικά με τα όσα επέτρεψε να γίνουν στο χώρο της, έξω από εξωκλήσι στη Δονούσα, στο γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη.)

Διαβάζω σήμερα:
Φωτορεπόρτερ καταγγέλλει στο FTHIS.GR ότι δέχτηκε απειλές στο γάμο τους.

Όλοι οι φωτορεπόρτερ, κατόπιν εντολής του ζευγαριού, δεν είχαν πρόσβαση στο εκκλησάκι. Όλοι, όμως, αναζητούσαν τρόπο να εξασφαλίσουν μια φωτογραφία από το μυστήριο.
Ο καταγγέλλων, όπως περιγράφει στο FTHIS.GR, κατάφερε να μπει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και να εξασφαλίσει φωτογραφίες από την τελετή.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αφού ολοκλήρωσε τις λήψεις του, ένιωσε ένα χέρι να τον τραβάει από τον ώμο. Όπως χαρακτηριστικά λέει, "ήταν οι άνδρες που είχαν αναλάβει την περιφρούρηση του γάμου. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι απειλές και η απαίτηση να παραδώσω το υλικό μου. Όταν αρνήθηκα να δώσω τις φωτογραφίες, ο πρώτος και άλλα 5 άτομα άρχισαν να με ακολουθούν μέχρι την ώρα που μπήκα στο αυτοκίνητό μου με προορισμό το δωμάτιο που είχα νοικιάσει για να διανυκτερεύσω. Μέχρι να μπω στο δωμάτιο μου οι άνδρες που βρίσκονταν από κάτω είχαν πολλαπλασιαστεί!".

Στη συνέχεια ο φωτορεπόρτερ ανέφερε το περιστατικό στον αρμόδιο αστυνομικό σταθμό και της υπόθεσης επιλήφθηκαν οι αρχές.

http://www.fthis.gr/article/277423/fotoreporter-kataggelei-sto-fthis-gr-oti-dextike-apeiles-ston-gamo-papoytsaki--pilafa-oles-oi-leptomereies-toy-epeisodioy

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας (από μπράβους!) στο γάμο της ηθοποιού Παπουτσάκη… Έλεγχαν τα πάντα, για να αποτρέψουν τη λήψη φωτογραφιών από τρίτους!!!.. (Γιατί άραγε; Τι φόβο είχαν; Ήθελαν μήπως να έχουν αυτοί – το ζευγάρι -την αποκλειστική εκμετάλλευση του σόου, ή κάτι άλλο συμβαίνει;)

Τραβάτε με, τραβάτε με, φωτο… 
Κι ας κλαίω από τα γέλια! 
Χα – χα, χι – χι, χε – χε, χο-χο-χο!

Καλό σας απόγευμα! Χαίρετε! :D

Πανηγύρι στο Καστράκι Τρικάλων: Αυτός ο σάτυρος στο κέντρο του χoρού, δεν πιστεύω να είναι ο παπάς του χωριού, μεθυσμένος! (δες το βίντεο)

Μιλάμε για τη «Γιορτή Κρασιού 2012» στο Καστράκι του δήμου Καλαμπάκας Τρικάλων (βρίσκεται μεταξύ Καλαμπάκας και Μετεώρων, κυριολεκτικά στη σκιά των βράχων).

Τη Γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Αυγούστου από τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Όμιλο Καστρακίου...
Τη Γιορτή, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου...

Στην εκδήλωση λέει, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γκανούλης και ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνας.
Και όπως διαβάζω ακόμα: Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Τάκης Σακελλαρίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Και ότι: Ευχαριστημένος από την συμμετοχή του κόσμου εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΕΜΟΚ Χρήστος Παπαγεωργόπουλος.

Εντύπωση προκαλεί στο γεγονός αυτό το... «πολιτιστικό» (με τους τόσους και τόσο σοβαρούς ανθρώπους που το τίμησαν) η εμφάνιση στο χώρο (στο κέντρο παρακαλώ του χορού) ενός μισόγυμνου σάτυρου τον οποίον όχι μόνο δεν τον απομάκρυναν ή αποδοκίμασαν άλλα όπως μας λέει η «Ζούγλα» (του κ. Μάκη) ο συγκεκριμένος τύπος, …«χόρεψε με τη νεολαία που τον… αποθέωσε»!

Τελικά, ποιος ήταν αυτός ο τύπος;
Ελπίζω να μην ήταν ο παπάς του χωριού που κάποιοι τον μέθυσαν προβοκατόρικα για να τον εκθέσουν στον σεβαστό τοπικό μητροπολίτη Μετεώρων! 
Τι λέτε κι εσείς Σεβασμιότατε;

Σε λίγο ξημερώνει… Θα τα πούμε ξανά, με τον πρωινό καφέ… Καλημέρα σας! Χαίρετε! :D

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Συναυλία Παπαρίζου, στο κάστρο της Μυτιλήνης (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

- Γεια σας μορέλιαμ! 
Να ξέρετε ότι δεν φορώ ποτέ εσώρουχο, τίποτε από κάτω! 
Έχω δε πάντα προστάτη και βοηθό, από πάνω, τον Ταξιάρχη στο Μανταμάδο!..
- Γεια σας μορέλιαμ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, είπε...

Μαγική θρησκευτικότητα αναμεμειγμένη με ξετσιπωσιά!

27 Αυγούστου 2012 9:07 μ.μ.

Χαίρετε! :D

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Καλησπέρα! Χαίρετε! :D

Τι το τόσο πολύ αστείο είχε τελικά αυτός ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη, που την ανέβαζαν σηκωτή σαν νύφη στο εξωκλήσι στη Δονούσα, και… κατουρημένη από τα γέλια;

ΚΑΙ… «εκκλησία του αιδοίου», η… «εκκλησία του κώλου»; (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

Χαίρετε! :D

Η γνωριμία μου με τον γέροντα, μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και η ωφέλεια μου ήταν μεγάλη! Πώς λοιπόν θα μπορούσα ποτέ να ευνουχιστώ πνευματικά, και να μην έχω κρίση; Πώς θα μπορούσα να διαφθαρώ όπως όλοι εσείς τα πνευματικά παιδιά της αισχρής υποταγής στο κακό εκκλησιαστικό κατεστημένο… Όπως εσείς, οι χριστιανοί και οι χριστιανές του κώλου… Όπως εσείς, του τύπου «σκύψε ευλογημένε, σκύψε ευλογημένη»;

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012


Έχω δικούς μου εδώ και όχι μόνο! (ΑΡΧΕΙΟ)


Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΣΥ, ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΗΣΟΥΝ ΤΟ 1975 ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟ ; 
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΑΚΙ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ..
ΒΕΒΑΙΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ, ...
...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ;
29 Αυγούστου 2012 8:17 π.μ. 


P. MICHALOPOULOS είπε...

Όχι το 1975. Τότε, ήμουν πια ένας εντελώς ανεξάρτητος χριστιανός!

Στον πατέρα Επιφάνειο, ήμουν από πολύ πιο πριν! Από μια δεκαετία νωρίτερα, από εκείνη τη μάζωξη σας που λες, που δεν ξέρω σε πιο στενό γινόταν και με ποιους.

 

Εγώ, είχα πνευματικό πατέρα τον γέροντα, και τον επισκεπτόμουν στο εξομολογητήριο του, στο ναΐσκο του ιδρύματος «Τρεις Ιεράρχες», στην Μενάνδρου 4.



Τον είχα πνευματικό όταν ήμουν κατηχητής, πριν και μετά τη θητεία μου στο πολεμικό ναυτικό. Συνέχεια, όλο αυτό το διάστημα, διότι νωρίτερα είχα τον πατέρα Αυγουστίνο τον οποίον τον έχασα όταν έγινε δεσπότης στη Φλώρινα…

Μετά, το 1969, όταν εντάθηκα στην αδελφότητα του π. Αυγουστίνου, με πίεσαν (οι οργανωσιακές φατρίες) να τον αφήσω και να έχω πνευματικό «από μέσα», Καντιωτικό!
Όταν λοιπόν τον επισκέφτηκα και του τα εξήγησα όλα αυτά, σηκώθηκε και με αγκάλιασε συγκινημένος για την απόφαση μου να γίνω ιεραπόστολος, και μου ευχήθηκε να με δει και στο ιερό θυσιαστήριο (ιερωμένο δηλαδή)!
Μου έδωσε δε ευχαρίστως την άδεια για αλλαγή πνευματικού…

Η γνωριμία μου με τον γέροντα, μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και η ωφέλεια μου ήταν μεγάλη!

Πώς λοιπόν θα μπορούσα ποτέ να ευνουχιστώ πνευματικά, και να μην έχω κρίση;
Πώς θα μπορούσα να διαφθαρώ όπως όλοι εσείς τα πνευματικά παιδιά της αισχρής υποταγής στο κακό εκκλησιαστικό κατεστημένο… Όπως εσείς, οι χριστιανοί και οι χριστιανές του κώλου… Όπως εσείς, του τύπου «σκύψε ευλογημένε, σκύψε ευλογημένη»;

29 Αυγούστου 2012 11:35 π.μ. 

 
Ανώνυμοι σχολιαστές... 
...Παίρνουν ευλογία από την εκκλησία του κώλου, ...
για να μπουν στο μπλογκ «χαίρετε», ...
και να βρίσουν τον διαχειριστή, Παναγιώτη Μιχαλόπουλο! 
Ε, ρε, Τζάμπο (παπα- παλούκι) που τους χρειάζεται!

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: "εκεί ψηλά – εκεί ψηλά"

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008


εκεί ψηλά – εκεί ψηλά


ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, είπε...
Hello. And Bye.
29 Αυγούστου 2012 5:21 π.μ.

2 σχόλια στο θέμα: Μητροπολίτης Γόρτυνος «Ιερεμίας» - Παναγιώτης - Φούντας (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)



ΣΧΕΤΙΚΟ:
P. MICHALOPOULOS είπε...

Όταν ήμουν δόκιμο μέλος της ορθόδοξης ιεραποστολικής αδελφότητος «ο Σταυρός»
...

http://xairete.blogspot.gr/2009/11/blog-post_8680.html

Έχω δικούς μου εδώ και όχι μόνο! (ΑΡΧΕΙΟ)

 Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008


Έχω δικούς μου εδώ (και όχι μόνο)!


Έχω μια (εν Χριστώ) αδελφή, τη Σταυρούλα στην Αμερική…
[...]
Δεν έχω πιει ακόμα καφέ (πρωινό) και δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω και άλλους, τώρα!

Να ζήσετε, αδέλφια μου! :-)

Τι καλά! Έχω λοιπόν κάποιους (λίγους και καλούς) δικούς μου εδώ (και όχι μόνο)!


Έχω και στον ουρανό:

Έχω τον πνευματικό μου πατέρα τον π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο, που τόσο πολύ με αγαπούσε!

Έχω τον Θεόδωρο τον Κοντοπίδη, το κατηχητόπουλο μου (1966) στο Αιγάλεω, και συνεργάτη κατηχητή στην Αργυρούπολη (1978), αρχιτέκτονα με μάστερ στην Αμερική, το καλό μας το παιδί που μας έφυγε τόσο νέος (πολύτεκνος, ήδη) για τον ουρανό!

Έχω την αδελφή μου την Κασσιανή (δεν θυμάμαι επώνυμο) κατηχήτρια εδώ στην Αργυρούπολη…

Έχω τον Αποστόλη, γνωστό μου από τη θητεία μας στο πολεμικό Ναυτικό, συνεργάτη μετά στην εσωτερική ιεραποστολή. Αιώνια η μνήμη σου «Αποστόλη αδελφέ μου»!

Έχω τον φίλο των νεανικών μου χρόνων, τον Γιάννη τον Ασλανίδη, τον «Άγιο της Αφρικής» γνωστό σαν πατέρα Κοσμά Γρηγοριάτη που έδωσε και τη ζωή του εκεί στην μαύρη ήπειρο, θυσία σε Εκείνον!...

Έχω τον άλλο μου τον αδελφό, τον Φώτη τον Στελάτο, τον συμμαθητή μου από τη Σιβιτανίδειο, αχώριστο φίλο μια ολόκληρη ζωή... Πολίτης, και, αυτός της άνω Ιερουσαλήμ (όπως ελπίζω), πια!

Έχω την μητέρα μου Διονυσία, και πολλούς άλλους συγγενείς μου…


Παναγιώτης


Υ.Γ.

«Στρατευόμενη» εκκλησία στη γη, και «θριαμβεύουσα» εκκλησία στον «ουρανό», είμαστε ένα μαζί με τον Κύριο, και είμαστε πολλοί, αναρίθμητοι! :-)

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε! :D

Γράφει (στο Queen.gr) η κ. Αλεξάνδρα Τσόλκα, για την Έλενα Παπαρίζου (σε άρθρο της με τίτλο «Τα βρακιά της Παπαρίζου), μεταξύ άλλων και τα εξής:

Γράφει (στο Queen.gr) η κ. Αλεξάνδρα Τσόλκα, για την Έλενα Παπαρίζου (σε άρθρο της με τίτλο «Τα βρακιά της Παπαρίζου), μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Έβλεπα μια συναυλία της στην Μυτιλήνη, στο Σταρ -που αλλού; Φορούσε σχεδόν μαγιό για σκηνική εμφάνιση. Σπαταλιόταν σε ατακούλες σεξιστικές, όπως στο ότι δε φοράει εσώρουχα αν και όποιον μάντευε το χρώμα τους, θα τον φιλούσε. Ο κόσμος αποθέωνε από κάτω την χωρίς εσώρουχα (μτφρ: ξεβράκωτη) καλλιτέχνη, ακολουθώντας και οδηγώντας όμως ο ένας τον άλλο, κοινό και ερμηνεύτρια στην φτήνια και στην χαζομαρούλα.» 

http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/57973-ta-vrakia-tis-paparizoy

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Η Έλενα Παπαρίζου, ήταν ξεβράκωτη (χωρίς την κιλότα της) στη συναυλία της, την Παρασκευή στην Μυτιλήνη.
Εκεί, που δήλωνε δημόσια ότι ο Αρχάγγελος, ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο, είναι προστάτης και βοηθός της…
Ποια είναι η εξήγηση; Είχε μήπως πρωτύτερα βγάλει, και καταθέσει (αφιερώσει, σαν τάμα), τη διάσημη κιλότα της, στην θαυματουργή εικόνα;

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας (από μπράβους!) στο γάμο της ηθοποιού Παπουτσάκη… Έλεγχαν τα πάντα, για να αποτρέψουν τη λήψη φωτογραφιών από τρίτους!!!.. (Γιατί άραγε; Τι φόβο είχαν; Ήθελαν μήπως να έχουν αυτοί – το ζευγάρι -την αποκλειστική εκμετάλλευση του σόου, ή κάτι άλλο συμβαίνει;)

Ο γάμος, έγινε στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα.
Μιλάμε για γάμο πριβέ, λες και δεν γινόταν σε εκκλησιαστικό χώρο - ελεύθερο για όλους, αλλά σε… μασονική στοά!

Γάμος πριβέ, για συγγενείς και τους φίλους, μόνο… 
Και υπήρχαν λέει και γεροδεμένοι άντρες που έλεγχαν τα πάντα! 
Κοιτούσαν τον κόσμο (ούτε αυτούς τους καλεσμένους, δεν εμπιστεύονταν;), πήγαιναν δίπλα τους, και τσέκαραν αν έχουν φωτογραφική μηχανή!

Μάλιστα (όπως μας λέει ακόμα το σάιτ του Νάσου), …απαγόρευσαν από τους καλεσμένους να βγάλουν τα κινητά από τη τσέπη! 

Καλό σας βράδυ! Χαίρετε! :D

BLOGxairete: Είμαστε καλά, και συνεχίζουμε! (καλησπέρα σας) Χαίρετε! :D

Κατάρα, κατάντησε το νυφικό! Αν υπήρχε Εκκλησία που δεν θα ήταν κι αυτή της επιδειξιμανίας, θα το είχε καταργήσει! (Α, και μη ξεχνάτε την νέα ετικέτα στο μπλογκ: «Ξεσκισμένη Εκκλησία»)

 
Διαβάζω...
στην Εσπρέσο, σε ρεπoρτάζ με τίτλο «Την έπνιξε το νυφικό της!»:

Τραγωδία με νεαρή Ελληνίδα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στον βυθό ποταμού… 
Η νύφη είχε πάει για φωτογράφηση, ενώ μάταια προσπάθησε να τη σώσει ο φωτογράφος, που ανασύρθηκε σοκαρισμένος από τα νερά του ποταμού.

Όμορφη, έξυπνη, δυναμική προσωπικότητα. Είχε πρόσφατα αγοράσει ένα σπίτι όπως το ονειρευόταν, είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως μεσίτρια, όπως επεδίωκε, είχε μεγαλώσει σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά πάνω απ’ όλα είχε παντρευτεί τον «Mr Perfect» κι είχαν περάσει αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική.

Η Μαρία Πανταζόπουλος τα είχε όλα στον Καναδά, όπου ζούσε με τους δικούς της ανθρώπους. Κι όμως, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον γάμο της το ίδιο το νυφικό της έμελλε να γίνει αιτία να χάσει τη ζωή της.

Η Μαρία Πανταζόπουλος επέλεξε το ποτάμι της περιοχής του Κεμπέκ όπου έμενε. Συνεννοήθηκε με τον επίσης ελληνικής καταγωγής φωτογράφο Λούη Παγάκη και η φωτογράφηση ξεκίνησε, μόνο που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ.

Η 30χρονη κοπέλα μπήκε με το νυφικό στο νερό, θέλοντας ακόμα και να κολυμπήσει λίγο, όπως έλεγε, και ο φωτογράφος απαθανάτιζε τη βόλτα της.
[…]
Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία είχε καταφθάσει επιτόπου και δύο αστυνομικοί βούτηξαν στα νερά για να εντοπίσουν την 30χρονη. Τελικά, τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε αυτοδύτης της περιοχής που άκουσε για το συμβάν κι έσπευσε να βοηθήσει. Όσο για τον φωτογράφο και τον βοηθό του, μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ σε τοπικό νοσοκομείο.

Και είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι, σύμφωνα με μαρτυρία ενός άλλου φωτογράφου, το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί σε άλλη νύφη πριν από λίγο καιρό, εκείνη όμως κατάφερε να σωθεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012


Η ξεσκισμένη (Trash The Dress) ως προς τα μυστήρια γάμου κλπ, Εκκλησία, απέκτησε την πρώτη μαρτύρα της: Νύφη, πνίγηκε στο νερό, μπερδεμένη στο νυφικό της που το ξέσκιζε εθιμοτυπικά μπροστά σε ποτάμι του Καναδά!..

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012


Διαβάζω πάλι σήμερα: Το νυφικό τράβηξε στον βυθό και έπνιξε 30χρονη ομογενή


ΣΧΕΤΙΚΟ:
 Trash The Dress

Απόψε, στο γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη: Θα τα βγάλουν όλα έξω! (Περιμένουμε φωτο στο «χαίρετε»! Χα!)

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σε λίγες ώρες, ο γάμος της Κατερίνα Παπουτσάκη, με τον Παναγιώτη Πιλάφα.
Η τελετή, θα γίνει στο εξωκκλήσι της Παναγίας που είναι πολύ μικρό και έτσι ο γάμος θα γίνει έξω…
Όμως το γεγονός πως ο γάμος θα γίνει έξω από το εξωκκλήσι, κάνει τους μελλόνυμφους να ανησυχούν για τυχόν φωτογραφίες από κατοίκους του νησιού. 

Πηγή: gossip-tv