Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Χαίρετε! :D

Πέθανε ο Θύμιος Καρακατσάνης

Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργαζόταν συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο.
Τη ζωή του την αφιέρωσε στο θέατρο σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας σε θεατρικές παραστάσεις κυρίως αρχαίας τραγωδίας.

Στον κινηματογράφο οι εμφανίσει του ήταν πιο σπάνιες. Ανάμεσα σε αυτές στις ταινίες «Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)», «Η χαρτορίχτρα (1967)», 
«Η γυναικοκρατία (1973)», 
«Μπουμ Ταρατατζούμ(1972)» 
«La faille (1975)», «Καραβάν Σαράι (1986).

Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό από το σάκχαρο.

Ο θάνατός του προήλθε από την ασθένεια του Πάρκινσον. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11.30 το πρωί από το νεκροταφείο Παιανίας.

Η Κατερίνα Καραβάτου, που έκανε - κατά το έθιμο - πολιτικό γάμο, μόνο… Τώρα θα πάει σε εκκλησία για να βαφτίσει – εθιμοτυπικά παλι - την κόρη της… Στο μυστήριο, θα ψαλεί πανηγυρικά το τροπάριο: «Έλα λοιπόν βρε μπέμπα, να σε βαφτίσουμε… Να φάμε και να πιούμε, και να γλεντήσουμε!»

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι στις 15 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά τα πρώτα γενέθλια της κόρης της έχει προγραμματιστεί η βάφτισή της που θα είναι ένα τρικούβερτο γλέντι, αφού θα γιορτάσουν και το όνομά της και τα γενέθλιά της.
http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=119377&artTitle=stis_15_septemvriou_tha_vaftisei_tin_kori_tis_i_k_karavatou

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Η Όλγα Λαφαζάνη βαφτίζει την κόρη της. Να πάμε Σεβασμιότατε!

Ο οικονομικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης: «Άγιος ο θεός, κλπ… Και τώρα, βγάζουμε διάφορα ασημικά μας σε πλειστηριασμό, στο σφυρί. Ξεκινάμε λοιπόν με μια πατερίτσα και ένα τσαγιερό… Ποιος μερακλής ενδιαφέρεται; Αλά ούνα, αλά ντούε, αλά τρε!»

- Άγιος ο θεός, κλπ… 
Και τώρα, βγάζουμε διάφορα ασημικά μας σε πλειστηριασμό, στο σφυρί. 
Ξεκινάμε λοιπόν με μια πατερίτσα και ένα τσαγιερό… 
Ποιος μερακλής ενδιαφέρεται; Αλά ούνα, αλά ντούε, αλά τρε!»


BLOGxairete: Έρχονται σε εμάς, για… TA-PAIDIA.

Καλημέρα παιδιά (Σταυρούλα, ΙΚ, Μιχάλη, κλπ) και καλό Σαββατοκύριακο! Τι κάνετε; Όλα καλά; Τα παιδιά, τα ζωάκια, κλπ; Όλα σας καλά;

- My head, my stomach, I drank too much milk!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Καλησπέρα! Χαίρετε! :D

Διαβάζω: Με την λαμπρή τέλεση του Εσπερινού, στον Ιερό Βράχο του Αρχαίου Αρείου Πάγου όπου κήρυξε το Ευαγγέλιο ο Απόστολος Παύλος, ολοκληρώθηκαν, πριν από λίγο, οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον Απόστολο των Εθνών.

Διαβάζω:
Με την λαμπρή τέλεση του Εσπερινού, στον Ιερό Βράχο του Αρχαίου Αρείου Πάγου όπου κήρυξε το Ευαγγέλιο ο Απόστολος Παύλος, ολοκληρώθηκαν, πριν από λίγο, οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον Απόστολο των Εθνών. 
Δεν έχουμε ακόμα το σχετικό φωτογραφικό υλικό… 
Γι αυτό, βάλαμε ό,τι αρχαίο βρήκαμε στο αρχείο μας… 
Προσωρινά… 
Έτσι, για να διακοσμήσουμε λίγο αυτήν την ανάρτηση του μπλογκ...

Η Ελένη Μενεγάκη (βγάζει μάτι) στο twitter: Δεν «περιγράφετε», το τι γράφεται εκεί, από αυτήν!..

Εδώ είμαστε! Στην υγειά σας! (Δεν καπνίζουμε!) Χρόνια πολλά! Χαίρετε! :D

Βέβαια, από την αρχή των εχθροπραξιών εκεί, οι δικοί μας (εδώ στην Ελλάδα), οι γνωστοί ως «χριστιανο» - φασίστες, κάνουν λόγο για διωγμό των ορθοδόξων στη Σύρια...

 
Τι γίνεται στη Συρία;

Μαθαίνω από την ιστοσελίδα newsbomb.gr (του κ. Χαρδαβέλα), σε ανάρτηση με τίτλο: 
"Συρία: Σφαγές Χριστιανών από «αντάρτες» ισλαμοφασίστες" …

1. Οτι στη Συρία, υπάρχουν 2,5 περίπου εκατομμύρια χριστιανοί (ελληνορθόδοξοι, κόπτες, παπικοί, κλπ). 
Ότι υπάρχουν και «φανατικοί» ισλαμιστές οι σουνίτες, οι «αντάρτες». Ότι υπάρχουν και οι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές, οι Σιίτες ή Αλεβίτες (μουσουλμανικό δόγμα).

2. Ότι πληθαίνουν οι μαρτυρίες για σφαγές Χριστιανών (!;!) ή μουσουλμάνων που αντιτίθενται 
(σ.σ. Πώς άραγε; Δογματικά ή με τα όπλα;) στους φανατικούς σουνίτες ισλαμιστές. ("Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Μάρτιν Γιάνσεν γράφει στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με λεπτομέρειες για τη σφαγή 90 Αλεβιτών ή Σιιτών στη Χούλα από τους αντάρτες")
3. Ότι οι σουνίτες αντάρτες επιτέθηκαν στα οδοφράγματα που είχε στήσει συριακός Στρατός για να προφυλάξει τα αλεβίτικα χωριά... Ότι η μάχη κράτησε μιάμιση ώρα και ήταν πολύνεκρη. Ότι και εκεί, όπως και στη Χούλα, έγιναν σφαγές από τους αντάρτες, κατά σουνιτικών οικογενειών πού είχαν μεταστραφεί στον σιιτισμό (το έτερο δόγμα που είπαμε), ή που ήταν σουνίτες (θρησκευτικά, «αδελφοί» με τους αντάρτες) αλλά θεωρούνταν συνεργάτες του καθεστώτος… 

Αυτά, από το newsbomb.gr.

Βέβαια, από την αρχή των εχθροπραξιών εκεί, οι δικοί μας (εδώ στην Ελλάδα), οι γνωστοί ως «χριστιανο» - φασίστες, κάνουν λόγο για διωγμό των ορθοδόξων στη Σύρια, με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό ενός δικού μας παπά εκεί… 
Και κάνουν λόγο για δολοφονία του παπά από «τρομοκράτες», σε ανταλλαγή πυρών… 
Χωρίς ποτέ να μας έχουν πει (οι δικοί μας «χριστιανο» - φασίστες) σε ποια μεριά ήταν ο παπάς μας αυτός. Αν ήταν δηλαδή άνθρωπος του καθεστώτος, αν πέθανε πολεμώντας υπέρ αυτού, κλπ…

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! :D

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ ασπάζεται την δεξιά του Πάπα Βενέδικτου!


ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ ασπάζεται την δεξιά του Πάπα Βενέδικτου! 
Στο Βατικανό βρίσκεται ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πλαίσιο της οικουμενιστικής συνήθειας των τελευταίων ετών να αποστέλλονται αντιπροσωπείες στις θρονικές εορτές. Ο Μητροπολίτης Γαλλίας ασπάστηκε τη δεξιά του Πάπα Βενέδικτου κατά τη συνάντησή τους (βλ. στην αρχή του βίντεο). 

Ο Πάπας αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση στη Β΄ Βατικανή Σύνοδο από την οποία γιορτάζουν την 50η επέτειο και σημείωσε ότι αυτή αποτέλεσε σημείο καμπής στις οικουμενικές σχέσεις. Υπενθύμισε επίσης την πρόοδο της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου και την καλή σχέση που οικοδομήθηκε από τις συναντήσεις μεταξύ του Πάπα Ιωάννη ΚΓ΄ και του τότε Πατριάρχη Αθηναγόρα. 

Τέλος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τον τρόπο με τον οποίο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχίζει να προωθεί τον οικουμενικό διάλογο.

thriskeftika.blogspot.gr

Οικονομικός πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ήρθε με το αεροπλάνο του;

Να ντύνεστε ευπρεπώς...

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012, 19:47
Από: dailynews24
info@dailynews.gr
Προς: blog «xairete»
michalopoulos_p@yahoo.gr
Θέμα: Να ντύνεστε ευπρεπώς...
Να προσέχουν πώς ντύνονται προκειμένου να μην δέχονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις από άνδρες προτρέπει τις γυναίκες στο μπλογκ του το μετρό της Σανγκάης, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από χρήστες του Διαδικτύου που κάνουν λόγο για διακρίσεις κατά των γυναικών.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το μετρό ανήρτησε τη φωτογραφία μίας γυναίκας με ένα διάφανο φόρεμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Weibo (αντίστοιχο του Twitter), λέγοντας: «Δεν προκαλεί έκπληξη που ορισμένα άτομα δέχονται παρενοχλήσεις αν ντύνονται με αυτό τον τρόπο».

Αν και η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από οργισμένες γυναίκες και όχι μόνο, σε σχετική ηλεκτρονική ψηφοφορία που διενεργήθηκε οι περισσότεροι χρήστες δήλωσαν ότι οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται πιο συντηρητικά.

«Το σεμνό ντύσιμο σε δημόσιους χώρους είναι ζήτημα καλών τρόπων» έγραψε ένας χρήστης.

«Σύμφωνα με αυτή τη λογική, όλοι οι άνδρες μπορούν να παρενοχλούν γυναίκες στις πισίνες;» ανταπάντησε άλλος, ενώ ένας τρίτος τόνισε: «Ακόμη και αν μία γυναίκα δεν φοράει αποκαλυπτικά ρούχα, δεν σημαίνει ότι δεν θα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση».

Την Κυριακή δύο γυναίκες περιφέρονταν στους συρμούς του μετρό, κρατώντας πανό που έγραφαν: «Μπορώ να είμαι προκλητική, αλλά δεν μπορείς να με παρενοχλείς».

Εκπρόσωπος της εταιρείας του μετρό αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι η εν λόγω ανάρτηση νομιμοποιούσε τη σεξουαλική παρενόχληση και έκανε λόγο για μία «ευγενική υπενθύμιση» προς τις γυναίκες, αφού τα κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του μετρό έχουν γνωρίσει αύξηση το τελευταίο διάστημα.

dailynews24

Δύο ιερείς έκλεψαν 700.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28/06/2012 18:43
Εισέπρατταν χρήματα με πλαστά έγγραφα
Δύο ιερείς έκλεψαν 700.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες!
Απίστευτες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο έκαναν την «ιερή» κομπίνα οι δυο ιερείς από τα Φάρσαλα, έφερε στο φως η έρευνα της Ασφάλειας Λάρισας. Μέσα στους έξι πρώτους μήνες του 2012, οι ηλικίας 36 και 38 χρόνων κληρικοί είχαν υπεξαιρέσει συνολικά 690.000 ευρώ από τις μισθοδοσίες!

Οι κομπίνες διαπιστώθηκαν από τον έλεγχο που έκανε η Οικονομική Επιθεώρηση Θεσσαλίας του υπουργείου Οικονομικών στις μισθοδοτικές καταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. της πόλης των Φαρσάλων.

Οι ελεγκτές εντόπισαν αλλοιώσεις και πλαστογραφίες στα αναγραφόμενα ποσά, που είχαν γίνει από τους δύο συλληφθέντες οι οποίοι εκτελούσαν καθήκοντα διαχείρισης μισθοδοσίας των ιερέων της Μητρόπολης.

Στις καταστάσεις μισθοδοσίας, οι κομπιναδόροι κληρικοί προσέθεταν ένα αριθμητικό ψηφίο στην προβλεπόμενη κρατική δαπάνη, χρεώνοντας έτσι το ελληνικό Δημόσιο με ποσά πολλαπλάσια από αυτά που έπρεπε να καταβάλλει! Έτσι, αντί για 8.864 ευρώ που έπρεπε να εισπράξουν από την τράπεζα για τη μισθοδοσία, πήραν τελικά 28.864 ευρώ! Με αυτά στα χέρια τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Τα ίδια έκαναν και τους προηγούμενους μήνες, με αποτέλεσμα να καρπώνονται τεράστια ποσά που κατέληγαν στην τσέπη τους! Η έρευνα θα επεκταθεί και στα προηγούμενα χρόνια και δεν αποκλείονται και νέες αποκαλύψεις. Στην κατοχή των ιερέων κατασχέθηκαν άλλα 20.000 ευρώ, μια προσωπική σφραγίδα του 38χρονου και μια σφραγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφαρσάλων οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την είσπραξη των 28.864 ευρώ, ενώ στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκε μεγάλος αριθμός πρωτότυπων μισθοδοτικών καταστάσεων.

Μανώλης Βάιας
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=207327

Ιερή... κομπίνα στα Φάρσαλα

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 17:00
Ιερή... κομπίνα στα Φάρσαλα

Δυο ιερείς στα Φάρσαλα Λάρισας, υπεύθυνοι μισθοδοσίας για τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων, κατηγορούνται ότι πλαστογραφούσαν τα σχετικά έγγραφα και εισέπρατταν για λογαριασμό τους, μεγάλα ποσά, που μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2012 υπολογίζεται ότι ξεπερνάνε τα 690 χιλιάδες ευρώ.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, δύο ιερείς, ηλικίας 36 και 38 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, καταγγέλθηκε από την Οικονομική Επιθεώρηση Θεσσαλίας του Υπουργείου Οικονομικών, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, ότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στις μισθοδοτικές καταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων που έχουν κοινοποιηθεί στη Δ.Ο.Υ. Φαρσάλων, βάσει των οποίων καταβάλλονται οι μισθοί του εφημεριακού κλήρου του Δήμου Φαρσάλων, διαπιστώθηκαν ύποπτες παρεμβάσεις και αλλοιώσεις στα αναγραφόμενα ποσά.

Μάλιστα σε πρόσφατη περίπτωση διαπιστώθηκε ότι την 25 Ιουνίου οι δύο συλληφθέντες ιερείς, αρμόδιοι σε θέματα διαχείρισης μισθοδοσίας των ιερέων της προαναφερόμενης Ιεράς Μητρόπολης κατέθεσαν στην Δ.Ο.Υ. Φαρσάλων πλαστογραφημένη την από 20-06-2012 εκδοθείσα κατάσταση μισθοδοσίας επιδόματος ιερέων της επαρχίας Φαρσάλων η οποία εμφάνιζε προβλεπόμενη κρατική δαπάνη αξίας 28.864 ευρώ αντί του ορθού 8.864 ευρώ.

Ως συνέπεια των ανωτέρω, χθες ημέρα κατά την οποία θα εισπράττονταν μέσω καταστήματος τραπέζης στα Φάρσαλα το επίδομα αδείας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας παρακολούθησαν τους δυο ιερείς και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που πήγαν να παραλάβουν συνολικό χρηματικό ποσό 28.864 ευρώ από το οποίο μόνο 8.864 ευρώ αφορούσε την μισθοδοσία Ιερέων της επαρχίας Φαρσάλων.

Στην κατοχή των δύο ιερέων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 20.000 ευρώ, μία προσωπική σφραγίδα του 38χρονου ιερέα και μία σφραγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την είσπραξη των 28.864 ευρώ.
Σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 36χρονου ιερέα βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός πρωτότυπων μισθοδοτικών καταστάσεων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο υπεξαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό 690.000 ευρώ κατά τις μισθοδοσίες του πρώτου εξαμήνου του 2012 (από Ιανουάριο έως και Ιούνιο). Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 

http://www.zougla.gr/greece/article/ieri-kompina-sta-farsala

Προσέξτε: Ο Βαρθολομαίος στην Κοζάνη… Η έκφραση της απόλυτης αυτοϊκανοποίησης…

Χαίρετε! :D

Έχουν δίκιο τα Σκόπια! Μας αποκάλεσαν γερμανικό φέουδο, μας αποκάλεσαν και πρώην επαρχεία της οθωμανικής αυτοκρατορίας! Και λίγα μας λένε! Είμαστε και νυν επαρχεία του τούρκου αγά Βαρθολομαίου στον oποίον προσφέρουμε γη και ύδωρ!

 
- Μπακάληδες δημοσιογράφοι! 
Στην ώρα της κρίσης, θα βρείτε τον θεό μπροστά σας, για το δηλητήριο που βγάζετε κατά του οικονομικού μας πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου!

Διαβάζω σήμερα:

Στα υπέρογκα ποσά και τα δείπνα τα οποία θα δοθούν προς τιμήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου το διάστημα το οποίο θα παραμείνει στην μητροπολιτική περιφέρεια Κοζάνης και Σερβίων για τα εγκαίνια του Επισκοπείου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα και τις αποκαλύψεις δημοσιογράφων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Ευχαριστώ όλους όσους στέκονται με μια αρνητική διάσταση και διάθεση. Η εκκλησία πάντα εύχεται υπέρ των μισούντων και αγαπούντων. Στην ώρα της κρίσης, θα βρούμε τον θεό μπροστά μας» τόνισε αρχικά ο Μητροπολίτης.

Όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα – δαπάνες φιλοξενίας, του Οικουμενικού Πατριάρχη, με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή, που αξίζουν τις 110.000 ευρώ, o μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, επεσήμανε ότι τα χρήματα αυτά αφορούν και την επίσκεψη του κ.κ. Βαρθολομαίου και στην Π.Ε. της Καστοριάς, όχι μόνο της Κοζάνης.

«Κάποια τραπέζια θα γίνουν, δεν θα γίνουν υπερβολές. Ο Πατριάρχης θα καταλήσει στο Επισκοπείο. Η εκκλησία, και όλοι εκείνοι που βγάζουν το δηλητήριό τους αυτές τις ημέρες με τις πένες τους, είναι πάντα για τους φτωχούς».
[…]
Όταν ρωτήθηκε από το kozanimedia, για το εάν και κατά πόσο τα συγκεκριμένα γεύματα είναι προκλητικά, ο ίδιος απάντησε πως: «Εγώ δεν ξέρω τι τραπέζι θα κάνει ο Δήμαρχος, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, ο αντιπεριφερειάρχης. Εγώ ξέρω τι δείπνο θα κάνω εγώ. Μη θέλουμε και προσπαθούμε να υποτιμήσουμε αυτό που είναι ο έλληνας διαχρονικά, η φιλοξενία του και η ευγένειά του.

Η φιλοξενία είναι αρετή. Μη γινόμαστε μπακάληδες. Μια φορά θα έρθει ο πατριάρχης. Εκείνος δεν τα θέλει αυτά, αλλά εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε…» απάντησε…

kozanimedia.gr

Ιερείς πλαστογράφησαν την μισθοδοσία τους και... πήραν αύξηση

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ιερείς πλαστογράφησαν την μισθοδοσία τους και... πήραν αύξηση

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...
Και όπως φαίνεται οι δύο ιερείς από τα Φάρσαλα δεν ήταν ικανοποιημένοι από την αμοιβή τους και έστησαν μια κομπίνα για να πάρουν... αύξηση.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr οι δύο ιερείς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παραποίησης εγγράφων μισθοδοσίας προκειμένου να εισπράττουν μεγαλύτερα ποσά.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/214221/iereis-plastografisan-tin-misthodosia-toys-kai-piran-ayxisi

Ο Μουσαντένιος, είναι εδώ! Δοξάστε τον!!!..

Γιατί ο Βενιζέλος κυκλοφορεί ακόμη με υπουργική BMW;

 
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γιατί ο Βενιζέλος κυκλοφορεί ακόμη με υπουργική BMW;

O πρόεδρος του 12% γιατί κυκλοφορεί με την λιμουζίνα του Υπουργείου Οικονομικών αξίας 750.000 ευρω; Μπορεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις να έκοψαν με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να έβαλαν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους ανέργους και στους άστεγους!!!, αλλά όταν πρόκειται για τη χλιδή τους και την προστασία τους από την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες τότε το χρήμα δεν το υπολογίζουν.

Απόδειξη; Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολέμησης της κρατικής σπατάλης,οι σωτήρες της πατρίδας και του λαού όπως έλεγε ο "κύριος"Βενιζέλος στη βουλή και στις συνεντεύξεις του,ότι θα μας "σώσει"...κυκλοφορεί με θωρακισμένη κρατική λιμουζίνα αξίας 750.000 ευρώ που την απέκτησε με...τον ιδρώτα ΜΑΣ!!!

Ωσάν ...σεΐχης του Κατάρ,χρέωσε αδρά τον ελληνικό λαό για να αποκτήσει την χλιδάτη και...γερμανική λιμουζίνα που φέρει την τελευταίου τύπου θωράκιση ειδική παραγγελία στο Ισραήλ!

Χθές βράδυ όλα τα...μεγάλα κανάλια της προπαγάνδρας σε απευθείας σύνδεσης με το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά έδειχναν τα πλάνα της άφιξης του Βενιζέλου αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να πει ότι ο πρόεδρος που με το ζόρι και τους διορισμούς της τελευταίας στιγμής πήρε 12% και με ποιό δικαίωμα κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως υπουργός οικονομίας και οικονομικών;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόκληση: Το χλιδάτο αυτοκίνητο του Βενιζέλου κοστίζει 750.000 ευρώ!

Συνελήφθησαν δύο ιερείς στα Φάρσαλα για οικονομική υπόθεση!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Συνελήφθησαν δύο ιερείς στα Φάρσαλα για οικονομική υπόθεση!

Νέο «ιερό» σκάνδαλο συγκλονίζει την περιοχή των Φαρσάλων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr σήμερα Τετάρτη συνελήφθησαν δύο Ιερείς από την περιοχή των Φαρσάλων για οικονομική υπόθεση με ενδείξεις υπεξαίρεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ιερείς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παραποίησης εγγράφων μισθοδοσίας προκειμένου να εισπράττουν μεγαλύτερα ποσά.

Οι δύο ρασοφόροι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από άνδρες της ασφάλειας Λάρισας έχοντας στην κατοχή τους δύο δεσμίδες των 10.000 ευρώ τα οποία θεωρούνται προϊόντα προερχόμενα από υπεξαίρεση.

Ερωτηματικά βέβαια εγείρονται για το πώς μπορούσαν να «στήσουν» έναν τέτοιο μηχανισμό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις οικονομικές υπηρεσίες ή τη Μητρόπολη.

Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Απόστολος Ράιδος
http://www.onlarissa.gr/sinelifthisan-dio-ieris-sta-farsala-gia-ikonomiki-ipothesi

Ξημέρωσε… Καλημέρα σας! :D

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χαίρετε! :D

Η Μπέλλα Κυδωνάκη (η ευτραφής αστρολόγα, και με βαρύνουσα άποψη ως μέλος της Εκκλησίας σας), …θεολογεί, Σεβασμιότατε!


Διαβάζω σήμερα:
(Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 10:30)
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ
Ο Άγγελος Εγιαήλ και τα μυστικά του 

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Είναι σημαντικό να ξαναγίνουμε και πάλι παιδιά και να εμπιστευτούμε…
Ο γέροντας Πορφύριος έλεγε ότι όσο μεγαλώνουμε χρειάζεται να γινόμαστε παιδιά στην καρδιά και σοφοί στο μυαλό. Εδώ σε εμάς τίποτε δεν συμβαίνει από όλα αυτά…
Καλό είναι να ξαναγίνετε και πάλι παιδιά για να κερδίσετε την βασιλεία των Ουρανών.
Ό Άγγελος Εγιαήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 20 έως 24 Φεβρουαρίου.
Το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει την ευχαρίστηση στα παιδιά και στους ενήλικες»

Καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελο Εγιαήλ, όταν θέλετε να ενδυναμώσετε την θετική πλευρά των πραγμάτων στην ζωή σας, καθώς επίσης όταν θέλετε να μάθετε μέσα από τα παθήματά σας…
Προσευχή:
«Άγγελέ μου Εγιαήλ, συχνά οι άνθρωποι αναρωτιούνται, αν υπάρχει δικαιοσύνη από την πλευρά του Θεού και αρκετές φορές βρίσκονται σε πλήρη άρνηση και αμφισβήτηση…
Βοήθησέ με να αποκτήσω φώτιση…
Στήριξέ με στον αγώνα μου που κάνω συνεχώς να μετατρέψω τα ελαττώματά μου σε προτερήματα…
Απάλλαξε με από την αμφισβήτηση ότι εσύ δεν πράττεις σωστά, επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω την δικαιοσύνη σου.»
Μπέλλα Κυδωνάκη
 
(Από την ιστοσελίδα του Νάσου Γουμενίδη)

Έφυγε την Παρασκευή το βράδυ ξαφνικά και απρόσμενα (δεν της το είπαν τα άστρα) ο 25χρονος γιος της αστρολόγου Μπέλλας Κυδωνάκη… Η οποία αστρολόγος, προσεύχεται να πάει το παιδί της στο φως (των άστρων;). Καταλάβατε σεβασμιότατε, τι γίνεται με τα μέλη της Εκκλησίας σας;

Χαίρετε! :D

«Ξεσκίζονται» στο σόου, για να αποθεωθούν (και να τα οικονομήσουν): Τώρα, η Ελευθερία Ελευθερίου στο Αγρίνιο… Μεθαύριο, ΚΑΙ ο οικονομικός πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Κοζάνη…

Διαβάζω σήμερα:
«Η Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκε στο Αγρίνιο, για μία (σ.σ. καμπαρετζίδικη;) εμφάνιση της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, και αποθεώθηκε!..»


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Όλοι (και, ο Mickey Mouse, αντιχαιρετώντας τον;) στην υποδοχή του Οικονομικού Πατριάρχη!

Α Baby, στο «baby bloom» του: Ουάου! Αυτό είναι μυστήριο ρε φούστη μου (μωρό είμαι, ψευδίζω και το «π» το λέω «φ»): Με πλύνανε, με στύβουν, και μετά θα με απλώσουν!!!..

- Ουάου! Αυτό είναι μυστήριο ρε φούστη μου (μωρό είμαι, ψευδίζω και το «π» το λέω «φ»): Με πλύνανε, με στύβουν, και μετά θα με απλώσουν!!!..
 - Ουάου!
ΔΙΑΒΑΖΩ:

Βασιλική βάφτιση για το δεύτερο αγοράκι τους έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Το γνωστό κοσμικό ζευγάρι που δεν λογαριάζει τα χρήματα θέλησε το baby bloom του μικρού Αλέξανδρου να αφήσει εποχή και τα κατάφερε.

Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε την αιώνια πόλη και την εκκλησία San Teodoro για το μυστήριο, ενώ έκανε ένα μεγάλο welcome party σε σουίτα και δεξίωση στη βίλα της οικογένειας Fendi.

Νονός του μικρού έγινε ο Απόστολος Μητσάκος, ενώ καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν πολλοί επώνυμοι από τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. 
Ανάμεσά τους ήταν η Βάνα Μπάρμπα, Δέσποινα Μοιραράκη, η Ιωάννα Σουλιώτη, o Νίκος Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι.

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-33632.html

 
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Πώς το gay parade παραλίγο να της χαλάσει την πανάκριβη βάφτιση;

Καλημέρα σας! Θα δροσίσει σήμερα! Χαίρετε! :D (Διπλά θα χαρώ τον ολάνθιστο, τον ευωδιαστό κήπο μου… Διότι αν έχω τέτοιο κήπο - όπως διαπιστώνετε, γείτονα κ. Καρδάση - τότε τι να την κάνω την…)

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! :D

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Καλησπέρα σας! Χαίρετε! :D

Ο Γιάννης και η Όλγα: «Τήρησαν το έθιμο και πέρασαν το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο χωριστά...» (...ενώ «κοιμόντουσαν» μαζί επί 20 χρόνια;)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γάμος στην κορυφή του βουνού των θεών
Παντρεύτηκαν στα 2.803 μέτρα!

Τον Όλυμπο επέλεξαν για να δεθούν με τα δεσμά του γάμου ο υπερμαραθωνοδρόμος Γ. Κόντος με τη συναθλήτριά του γιατρό Όλγα Βαρτζιώτη.

Ο γνωστός φωτορεπόρτερ και υπερμαραθωνοδρόμος βουνού Γιάννης Κόντος έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία για να παντρευτεί την επί 20 χρόνια αγαπημένη του, γιατρό - πνευμονολόγο, Oλγα Βαρτζιώτη.

Και τη βρήκε στην 9η διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθώνιου Ολύμπου, Olympus Marathon, που έγινε την Κυριακή στο βουνό των θεών.

Στις 10.30 έφτασε και ένας ιερέας από το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, καβάλα στο μουλάρι, ενώ στο βάθος του μονοπατιού φάνηκε ο γαμπρός με την ορειβατική στολή του.

Ο Γιάννης και η Όλγα τήρησαν το έθιμο και πέρασαν το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο χωριστά.

Η νύφη φορούσε άσπρα ρούχα ορειβασίας, ο γαμπρός μαύρα και φυσικά αθλητικά παπούτσια, όπως και οι καλεσμένοι.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/374462/gamos-stin-korufi-tou-vounou-ton-theon/

Η Λ. Κανέλλη για τη μήνυση των αστυνομικών


ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Λ. Κανέλλη για τη μήνυση των αστυνομικών

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη είναι από τα άτομα που ξέρει πολύ καλά να προκαλεί αλλά και να αντιδρά δυναμικά όταν προκαλείται.

Μετά τη φράση που εκστόμισε στη μεσημεριανή εκπομπή του Star, μιλώντας για «δέκα φασιστοτσόγλανα», δέχτηκε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης.

Από το βίντεο της εκπομπής είναι πασιφανές ότι δεν αναφέρεται σε αστυνομικούς αλλά σε οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Θεωρεί πως η ενέργεια είναι κατευθυνόμενη τόσο κατά της ίδιας αλλά και του κόμματος της. Σε σημερινή συνέντευξη της στο kozani.tv δήλωσε πως θα κάνει και αυτή μήνυση διευκρινίζοντας «Δεν θα απολογηθώ επί κατηγοριών ανοησίας».
http://www.inews.gr/197/i-l-kanelli-gia-ti-minysi-ton-astynomikon.htm

Χαίρετε! :D