Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τζούλια: Με στρινγκ και μπλούζα, στην Ασπροβάλτα... Αναγνωρίζετε στο κοινό, κάποια μέλη της εκκλησίας σας (ανήλικα 12, 13 ετών) παναγιότατε κ. Άνθιμε;



http://www.gossip-tv.gr/story/49743/anelikoi-thaumastes-tes-tzoulias-sten-asprobalta
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPu7QLN685hggW6S1MPpKhHO-yRSxAnVqruY26QCGb5FZKdyTsLdcJqgj3IC8Wzwqf933TgsFaFUrNUfnzqqyTQ_-tCC5XZiJPat8LR3IS3V-kKESDhmY-DoGycNavouQa92NobHJJ_F8/s1600/%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A3.jpg
Τζούλια: Με στρινγκ και μπλούζα, στην Ασπροβάλτα...
Αναγνωρίζετε στο κοινό, κάποια μέλη της εκκλησίας σας (ανήλικα 12, 13 ετών) παναγιότατε κ. Άνθιμε;

Αιμιλία Υψηλάντη: Τι να γίνεται άραγε αυτή ψυχή;

Αιμιλία Υψηλάντη: Τι να γίνεται άραγε αυτή ψυχή;

Σήμερα την θυμήθηκα πάλι την Αιμιλία Υψηλάντη. Την θυμάμαι τακτικά από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Αυτές που βλέπω συχνά στο σπίτι. Από τη μεγάλη συλλογή που έχω μαζεύοντας (επιλεκτικά) ένθετα δισκάκια εφημερίδων και περιοδικών. Την θυμάμαι βλέποντας την σε πολλές από αυτές τις ταινίες, από αυτές δηλαδή στις οποίες και πρωταγωνιστεί η καλή αυτή ηθοποιός.

Σήμερα δε, είδα μια ακόμα ταινία της, που την απόκτησα αγοράζοντας σήμερα ένα εβδομαδιαίο περιοδικό. Και όχι μόνο την θυμήθηκα πάλι, αλλά έκανα και μια ανακάλυψη, αφού η ταινία αυτή, το έργο «Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα» (Παραγωγής 1972) ήταν έγχρωμη.

Έτσι, έμαθα ότι είναι καστανόξανθη (ή ήταν, αν έχει πια ασπρίσει το κεφαλάκι της) καστανόξανθη λοιπόν, με καστανά μάτια… Το ίδιο δε γοητευτική και ασύγκριτη στο παίξιμο της, όπως και στις προηγούμενες ταινίες της, τις ασπρόμαυρες, που είχα δει μέχρι τώρα.

Εύχομαι να είναι καλά, όπου κι αν βρίσκεται!


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΠΛΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010


γέλιο..! χεχε


Αυτός ο Μιχαλόπουλος, κάνει όλον τον κόσμο να γελάει εις βάρος μας!



ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:


Λέγεται Ιερεμίας Γεωργαλής, είναι αρχιμανδρίτης...



Ανώνυμος είπε...

γέλιο..! χεχε

10 Ιανουαρίου 2010 3:10 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2009/01/blog-post_5139.html

Επιτρέπονται τα τόπλες (έξω τα βυζιά) στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής;


Επιτρέπονται τα τόπλες (έξω τα βυζιά) στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής;

Και
συγκεκριμένα ρωτάμε για την ιδιωτικών συμφερόντων (8 ευρώ είσοδος) πλαζ, «Α΄ Πλάζ Αλίμου», την οργανωμένη πλαζ του Αλίμου (παλαιά πλαζ ΕΟΤ), γνωστή και ως «ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ», που βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκι του Δήμου Αλίμου, στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος.

Φαίνεται ότι αυτοί οι υπάλληλοι που περιφέρονται συνεχώς για να εισπράξουν τα 3 ευρώ για τις ξαπλώστρες, δεν βλέπουν τίποτε. Το ίδιο και οι άλλοι, του μπαρ, που περιφέρονται κι αυτοί για να πάρουν παραγγελίες. Ούτε αυτοί φαίνεται να βλέπουν τις γυμνόστηθες, που αν δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν έτσι, θα έπρεπε να τις καταγγείλουν στους φύλακες.

Αλλά και αυτοί, οι φύλακες, φαίνεται ότι είναι εκεί για να εποπτεύουν τα ταμεία μόνο, αλλά και την είσοδο μήπως και περάσει κανένας χωρίς να πληρώσει!

Η καταγγελία που έχουμε, αφορά την κυρία της ομπρέλας G34, την πρώτη –πρώτη, στο μέσον της φωτογραφίας.

Και κάτι ακόμα: Οι σημαίες με το σήμα της πλαζ, είναι καινούργιες, ενώ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία μπροστά στο μπαρ (αριστερά της φωτογραφίας) είναι ξεπλυμένη και κουρελιασμένη!..

Τι είναι πάλι τούτο!

BLOGxairete

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Γιατί είναι υπερήφανος για την κόρη του (Ελένη Αλεξανδρή) ο «ιερωμένος» πατέρας της;


stavroula είπε...
Yep! "Criminal Minds" An kai exw kairo na to dw. Genika den koitw k polu TV. oi asxolies einai arketes. [...]
PS
Na sou pw, den pernw k polu prefa gia tis Ellhnoamerikanides mouses mas. Eilikrina ta perissotera nea tous ta ma8ainw ap to XAIRETE. Isws giati den me sughnei to eidos tous.
30 Ιουλίου 2010 10:02 μ.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Και εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν έχω άλλωστε! Η πληροφόρηση μου σχετικά με αυτά που αναφέρομαι στις αναρτήσεις μου, προέρχεται από τις πηγές μου στο Δίκτυο...

...Από τις εφημερίδες που μου έρχονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, από φίλους μπλόγκερς που με ενημερώνουν με τον ίδιο τρόπο για τις δικές τους αναρτήσεις, και από μερικές άλλες δημοσιογραφικές σελίδες που επισκέπτομαι.

Η δική μου δε «συγκίνηση», δεν είναι ίδια με αυτών που προβάλουν τα σχετικά με τις κοκόνες (και όχι μόνο) θέματα, αλλά το δικό μου ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη σχέση που έχουν τα θέματα αυτά με την θρησκεία.

30 Ιουλίου 2010 11:36 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/07/blog-post_6014.html

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Helena Paparizou: ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ


Δήμητρα Αιγινίτη, «ντυμένη» νύφη. Θα μπορούσε να λέει: «"Πουτάνα-Εκκλησία", σου έρχομαι!»


- «"Πουτάνα-Εκκλησία", σου έρχομαι!»
BLOG-Χairete: - «Γάμος» στην (μη χέσω) «ορθόδοξη εκκλησία»!


Έγινε του… Σρόιτερ ο γάμος
(«θρησκευτικός» - μη χέσω – αυτή τη φορά! Χα, χααα!)

Kορομηλά: «Θέλω άντρα που δίπλα μου, θα του κόβεται η ανάσα»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhp0igduTGgCw1IGGPV6e7KtNCNdr6ETMvCRG7Elwai85_ZM9Qb4VVH1BSe3sU8rpMlRM8pbKbElYCSt52Voy6wMB6SOBfFMVm3Je0ED-XV8j-hr_zmK1ElYF6mHErviWWiQNXaXyVXwFNV/s1600/%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9.jpg
Kορομηλά: «Θέλω άντρα που δίπλα μου, θα του κόβεται η ανάσα!»

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Ρούλα
εξομολογείται στο "Down Town", και παραδέχεται ότι στον έρωτα είναι «έφηβη»...

Και επειδή από τη στιγμή που όπως λέει η ίδια τα δίνει όλα, τα θέλει και όλα βάζοντας υψηλά ποιοτικά στάνταρ στο πως θέλει το άντρα, και δηλώνει:

«Θέλω όταν είναι δίπλα μου να του κόβεται η ανάσα. Να είναι ένα βήμα δίπλα και όχι πίσω μου και να είναι απόλυτα ερωτευμένος μαζί μου.»

Down Town


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙA:
ΕΣΕΝΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ! ΟΠΟΤΕ, ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ... ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ..... (30/7/2010, 13:56 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

Θέλει άντρα που να του κόβεται η ανάσα...; Παππούλη στον ανήφορο!!!
(31/7/2010, 03:40 από χρήστη Stefi)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13401


Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό DownTown: Κυκλοφορεί μαζί του, …μεταλλαγμένη (με επεξεργασία photoshop)? Τι λέτε κι εσείς παναγιότατε κ. Βαρθολομαίε?

Ταιριαστό ζευγάρι…



"Γάμος" Δήμητρας Αιγινίτη: Μια πλάκα στην επονομαζόμενη και «γαμημένη» Εκκλησία, από την εποχή του γάμου Καρβέλα και Πάνιας.

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Δήμητρα Αιγινίτη περιγράφει στο περιοδικό People τα συναισθήματά της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας: ''Ήμουν εκνευριστικά ατάραχη. Αφού την παραμονή του γάμου βγήκαμε με τους φίλους μας και κοιμήθηκα στις 6:00 το πρωί, δώδεκα ώρες πριν τη τελετή. Ε, και;''.

Η Δήμητρα θεωρεί πως η σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω του γάμου. Εξάλλου τον Δεκέμβριο είχαν ξαναπαντρευτεί με πολιτικό.

πηγή: newsit


ΣΧΟΛΙΟ:

Ποιο γάμο! Μια πλάκα έκανε η κοπέλα, σε μια εκκλησία της πλάκας, μιας γελοίας Εκκλησίας!

Έβαλε η «κυρία» ένα μπέμπη- ντολ με ζαρτιέρες από τις οποίες κρέμονταν και κάτι άσπρες κορδέλες (νυφικό τάχα), και τις οποίες κορδέλες πέταξε μετά, και κρέμονταν οι ζαρτιέρες μόνες τους.

Και με αυτό το υπόλοιπο του νυφικού, συνεχίστηκε η πλάκα, και, μετά την αποχώρηση τους από την εκκλησία (την επονομαζόμενη και «γαμημένη» Εκκλησία, από την εποχή του γάμου Καρβέλα και Πάνιας). Συνεχίστηκε η πλάκα όταν η νύφη έπεσε με τον γαμπρό στη θάλασσα.

Ζήλεψαν τον γάμο της Λάσπα, φαίνεται, και θέλησαν να αντιγράψουν κάτι από εκεί! Τέτοιος μαϊμουδισμός, τέτοια ανοησία, τέτοια ξετσιπωσιά, τέτοια πρόκληση! Πρόκληση σε μια «τέτοια» Εκκλησία!..

(Σήμερα 02:29 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13356

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Καλημέρα Σταυρούλα! :-) Καλημέρα σου εύχομαι, και ηλεκτρονικά, μέσα από το Ιντερνετ… Και δημόσια δηλαδή, εδώ στο μπλογκ!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα Σταυρούλα! :-) Καλημέρα σου εύχομαι, και ηλεκτρονικά, μέσα από το Ιντερνετ…

Και δημόσια δηλαδή, εδώ στο μπλογκ!

Διότι – αν θες να ξέρεις - σου έχει σταλεί από εμένα, και άλλη μια άλλη καλημέρα... Πριν διαβάσω το μήνυμα σου αυτό, πριν λίγη ώρα που είχα κλειστόν τον υπολογιστή μου…

Μια καλημέρα μυστική… δια της πνευματικής οδού, μέσω ουρανού, στην… προσευχή μου!

Μια καλημέρα για όλους σας! Καλημέρα σας λοιπόν, και χαίρετε πάντοτε! :-)


29 Ιουλίου 2010 4:16 μ.μ.
http://xairete.blogspot.com/2010/07/blog-post_254.html



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Σάββατο, 16 Αυγούστου 2008


Αυτή είναι η οικογένεια μου!


Αυτή είναι η οικογένεια μου!
Με θυμήθηκαν (μέχρι στιγμής) φέτος στη γιορτή μου:
1. Ο αγαπητός εν Χριστώ αδελφός Μιχάλης, τακτικός αναγνώστης και σχολιαστής μας, που έσπευσε πρώτος (από την παραμονή κιόλας της εορτής) να μου ευχηθεί με μέηλ στο οποίο απάντησα… (και τα δυο κείμενα δημοσιεύτηκαν εδώ, στο ποστ «Χρόνια πολλά Παναγιώτη»)
2. Ο «Ορθόδοξος Αγών», με μέηλ.
3. Με μέηλ και αυτή, η νέα μας φίλη, η κ. Μαρίνα (επώνυμη) από την Πάτρα, αναγνώστρια (από διμήνου) των ιστολογιών μου, η οποία αν και εκτιμά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εκτιμά (όπως αποδεικνύεται), και, εμένα που τον ελέγχω!..
4. Δεν θα μπορούσε βέβαια να μας ξεχάσει η αγαπητή εν Χριστώ αδελφή Σταυρούλα, η εκλεκτή συνεργάτης, η τακτική σχολιάστρια, από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής… Ευχήθηκε με σχόλιο της, κάτω από το θέμα «η Κοιμήση της Θεοτόκου». http://xairete.blogspot.com/2008/08/15.html
5. Τέλος, το πιο απροσδόκητο ευχητήριο μήνυμα (μέηλ) το είχα από την πιο παλιά γνωστή μου (μέσω Ίντερνετ και αυτή), από την εξίσου πολύ αγαπητή εν Χριστώ αδελφή μου, την κ. Ευγενία (Νίτσα, ή «Ελληνίδα») από τον Καναδά, «απροσδόκητο» μετά από αρκετά χρόνια σιωπής της!!..
Έτσι, μπορώ σίγουρα να πω ότι αυτοί (οι ανωτέρω) είναι οι φίλοι μου και οι αδελφοί μου, ότι ΑΥΤΗ είναι, ΚΑΙ, η οικογένεια μου! Τους ευχαριστώ θερμά για την αγάπη τους!..

http://p-michalopoulos.blogspot.com/2008/08/blog-post_16.html

Η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό DownTown: Κυκλοφορεί μαζί του, …μεταλλαγμένη (με επεξεργασία photoshop)? Τι λέτε κι εσείς παναγιότατε κ. Βαρθολομαίε?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhp0igduTGgCw1IGGPV6e7KtNCNdr6ETMvCRG7Elwai85_ZM9Qb4VVH1BSe3sU8rpMlRM8pbKbElYCSt52Voy6wMB6SOBfFMVm3Je0ED-XV8j-hr_zmK1ElYF6mHErviWWiQNXaXyVXwFNV/s1600/%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9.jpg
Τι λέτε κι εσείς παναγιότατε (μη χέσω) κ.κ. Βαρθολομαίε?
Η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ:

1. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΛΑ!!!!!!! ΜΕ ΤΟΣΟ PHOTOSHOP ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΑΠΑ ΤΗΣ. ΣΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ ΣΤΑ ΝΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ (Σήμερα 10:56 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13234


2. ΜΠΡΑΤΣΑ, ΣΤΗΘΟΣ, ΜΕΣΗ (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ), ΠΡΟΣΩΠΟ, ΛΑΙΜΟ. Άμα σε ένα περιοδικο δεν του αρεσουν τα προσωπα που φωτογραφίζει, να μην τα φωτογραφίζει! (Σήμερα 12:15 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

3. ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙ (Σήμερα 12:39 από χρήστη ΣΤΕΦΑΝΟ)

4. SETFANE, EILIRKINA ME EKANES KAI GELASA...NA'SAI KALA! (
Σήμερα 12:41 από χρήστη SANDRA)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13254

Η SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
(εξαιρετικά αφιερωμένη στον φίλο της τον Βαρθολομαίο;)

10 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Το πρόβλημα με την «κυρία» Ελένη, σύζυγο Παναγιώτη.



ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:


Απολύτως κατανοητή η αποχή των γυναικών από το σεξ.

Με 15 χρόνια επιπλέον εργασίας που έφαγαν στο κεφάλι από το Ασφαλιστικό και την εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών και γυναικών, πώς να έχουν όρεξη;

Εκτός κι αν μέχρι τώρα έκαναν σεξ μόνο για να γίνουν μάνες και να συνταξιοδοτηθούν λόγω ανήλικου παιδιού, πλεονέκτημα που καταργήθηκε.

Π.ΣΩΚ.
28 Ιουλ | Ελευθεροτυπία
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.politika_paraskinia

29 Ιουλίου 2010 5:02 π.μ.
http://xairete.blogspot.com/2010/07/blog-post_4282.html

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ρουμανία: Έξι εβδομάδων βρέφος πέθανε (από πνιγμό;) λίγο μετά τη βάφτιση του στην κολυμπήθρα!


Ρουμανία: Έξι εβδομάδων βρέφος πέθανε (από πνιγμό;) λίγο μετά τη βάφτιση του στην κολυμπήθρα!

Διαβάζω:

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία από την είδηση-σοκ που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο πατέρας Valentin ανακρίνεται από την Αστυνομία σχετικά με τη συμμετοχή του στο θάνατο από πνιγμό ενός βρέφους, την ώρα που το βάφτιζε στην κολυμπήθρα του ναού, στον οποίο λειτουργούσε.

Ο πατέρας του παιδιού, ο 36χρονος Dumitru Gaidau, καταγγέλλει: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι έβαλε τα χέρια του (ο ιερέας) στην κοιλιά και το κεφάλι (του βρέφους) και το έβαλε κάτω από το νερό τρεις απανωτές φορές».

Η νονά του μωρού είπε ότι αυτό έκλαιγε δυνατά, καθώς το έβαλε στο νερό και πως, αν και αρχικά ανησύχησαν, σκέφτηκαν ότι ο ιερέας είναι έμπειρος και άρα ήξερε τι έκανε, αλλά αποδείχτηκαν λάθος. «Όταν πήραμε το μωρό στα χέρια μας, ήταν πολύ αργά», πρόσθεσε.


Όμως, ο ιερέας δεν κάλυψε το στόμα του βρέφους με το χέρι του, καθώς το έβαζε στο νερό, με αποτέλεσμα αυτό να πιει πολύ νερό και να πνιγεί. Αν ο ιερέας κριθεί ένοχος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια.

ΠΗΓΗ: Zougla.gr

Κι εσύ τέκνο Στηβ Ντούζο; Κρίμα στον πατέρα σου!



Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας, κ. Ανδρέα Ντούζο!


Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

«Γλίτωσα από θαύμα! Παραλίγο να καώ ζωντανός!», λέει ο βρομόστομος «πατήρ» Νίκος Παπαναστασίου…

Βάφτιση στον Ιορδάνη: Μαζί με την «ευλογία», παίρνεις ΚΑΙ κολοβακτηρίδια απ’ τα σκατά που χύνονται εκεί. Αν πας και για άγιος, υπάρχουν ΚΑΙ... νάρκες!

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η πινακίδα στις όχθες του ποταμού είναι σαφής: "Μολυσμένα ύδατα. Απαγορεύεται η είσοδος".

Αφωνοι μένουν οι προσκυνητές που συρρέουν κατά χιλιάδες στον ιερό ποταμό.

Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε στους πιστούς την πρόσβαση σε αυτό το κοµµάτι του ποταµού για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Τα πρώτα αποτελέσματα από δείγµατα που ελήφθησαν πρόσφατα έδειξαν υψηλά επίπεδα µη επεξεργασµένων αποχετευτικών λυµάτων και γεωργικών απορροών.

Ωστόσο, το αίτηµα του υπουργείου Υγείας για οριστικό κλείσιµο ή περιορισµό της πρόσβασης στην περιοχή είναι αµφιλεγόµενο, δεδοµένου ότι παραµένει ηµιτελές ένα έργο εξωραϊσµού αξίας 1,5 εκατ. ευρώ.
Ας μην παραβλέπει κανείς οτι ο Ιορδάνης ποταμός είναι το τρίτο σπουδαιότερο για τη χριστιανοσύνη µέρος στους Αγίους Τόπους, µετά τον Πανάγιο Τάφο στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήµ και τη Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέµ.


Περίπου 100.000 άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή Κασρ αλ Γιαχούντ, κοντά στην Ιεριχώ της Δυτικής Οχθης, για να βαφτιστούν στα ύδατα που θεωρούν ιερά ή για να πάρουν µαζί τους κάποιο δείγµα.


Το µέρος όπου γίνονται οι βαφτίσεις είναι µοιρασµένο µεταξύ Ισραήλ και Ιορδανίας και η ισραηλινή πλευρά βρίσκεται εντός κλειστής στρατιωτικής ζώνης. Στην περιφραγµένη είσοδο υπάρχει ειδική σήµανση που προειδοποιεί τους πιστούς όχι μόνο για τη µόλυνση αλλά και για νάρκες.

Οι πιστοί συνοδεύονται από ενόπλους, ενώ κόκκινες και λευκές ταινίες έχουν τοποθετηθεί απα γορεύοντας την είσοδο στο νερό. Το παράδοξο είναι ότι επισκέπτες από την πλευρά της Ιορδανίας, λίγα µέτρα πιο πέρα, είναι ελεύθεροι να µπουν στο ποτάµι.

Στον ποταμό καταλήγουν ακατέργαστα λύµατα από το Ισραήλ, την Παλαιστίνη και την Ιορδανία, καθώς και λιπάσµατα και µικροβιοκτόνα.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=35955&catid=7&la=1

- Νάρκες στα μπατζάκια σας πάτερ!
- Δεν λες καλύτερα, χεστήκαμε με τα σώβρακα, ευλογημένη!

Δέκα χρόνια κάθειρξη στον Νήφωνα (ηγούμενο Νήφωνα Αναστασόπουλο) τον «παιδεραστή της Κερατέας»!

Σε δέκα χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο επονομαζόμενος «παιδεραστής της Κερατέας», ηγούμενος Νήφωνας Αναστασόπουλος, ο οποίος...

...με το πρόσχημα της εξομολογήσεως - όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη - ασελγούσε σε ανήλικα καλογεροπαίδια στο κελί του στη μονή Αγίας Σκέπης.


Τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως πήρε χθες το μεσημέρι ο παλαιοημερολογίτης ηγούμενος Νήφωνας -κατά κόσμον Ελευθέριος Αναστασόπουλος- ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης περί αναγνώρισης ελαφρυντικών, επιβάλλοντας στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης δέκα ετών, ενώ αποφάνθηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Τέλος, έπαυσε την ποινική δίωξη εναντίον του για όσες πράξεις ασέλγειας τελέστηκαν πριν από τις 21/2/2005, λόγω παραγραφής.

Ενταση
Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο, το οποίο αποτελούσαν ως επί το πλείστον άνθρωποι που δηλώνουν «τυφλή πίστη» στην αθωότητα του 69χρονου πρώην αρχιμανδρίτη, ξέσπασε σε αποδοκιμασίες. Ενταση επικράτησε και όταν η πρόεδρος της έδρας ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου να μην αναγνωρίσει τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης του καταδικασθέντος, Αλέξη Κούγια, περί πρότερου εντίμου βίου και καλής συμπεριφοράς. Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε λόγο για «ποινή εξοντώσεως» και «ποινή θανάτου», επικαλούμενος την ηλικία του 69χρονου πρώην ηγουμένου και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, πολλά από τα οποία ξεκίνησαν μέσα στη φυλακή.

«Η ποινή αυτή οδηγεί σε βέβαιο θάνατο τον κατηγορούμενο. Το καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει ηθική αποδοκιμασία, αλλά δεν μιλάμε για έναν 35άρη που θα βγει στην κοινωνία και υπάρχει φόβος να πράξει τα ίδια» τόνισε συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αμέσως μετά άσκησε αίτηση αναστολής εκτελέσεως της ποινής, η οποία απορρίφθηκε.

Στη διάρκεια της δίκης, που κράτησε περίπου ένα μήνα, κατέθεσαν πολλοί μάρτυρες, οι οποίοι περιέγραψαν στο δικαστήριο τις εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης και ψυχικού εξαναγκασμού που έζησαν στο κελί του αντρικού ησυχαστηρίου όσο ήταν δόκιμοι στη μονή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, οι οποίες είναι κοινές σε πολλά σημεία, ο πρώην αρχιμανδρίτης τούς καλούσε βραδινές ώρες στο κελί του στο μοναστήρι και με διάφορες δικαιολογίες περί «θείου έρωτος» εκτόνωνε πάνω τους τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Οι πράξεις αυτές συνεχίζονταν για μεγάλο διάστημα, σε πολλές περιπτώσεις και μετά την ενηλικίωση των πρώην μοναχών.


Τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσίασε στο δικαστήριο η υπεράσπιση του παλαιοημερολογίτη ηγουμένου. Οπως είπε στη διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων και επανέλαβε στην αγόρευσή του ο Αλέξης Κούγιας, τα πρώην πνευματικά παιδιά του πρώην αρχιμανδρίτη μαζί με άλλους μοναχούς της μονής έκαναν συναντήσεις στη διάρκεια των οποίων μεθόδευσαν την εξόντωσή του. Από την πλευρά τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Μιχάλης Μαύρος και Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν θέλησαν να σχολιάσουν την απόφαση, διατύπωσαν όμως την ευχή για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επούλωση των ψυχικών τραυμάτων των θυμάτων και την ομαλή ενσωμάτωσή τους στις οικογένειές τους και την κοινωνία.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ
www.espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: "Η ΣΕΧΤΑ ανέλαβε την ευθύνη - Απειλεί εκδότες ονομαστικά"

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
"Η ΣΕΧΤΑ ανέλαβε την ευθύνη - Απειλεί εκδότες ονομαστικά"



27/07 23:00 από χρήστη τσεκεβαρα7
μακαρι αυτες οι απειλες που εκτοξευαν να γινουν πραξεις και να η μεινουν στα λογια

27/07 23:28 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Ρε θα με τρελάνετε σήμερα!!!!! Τί είναι αυτά που γράφετε????? "Ας σκότωναν αυτούς και όχι τον απλό δημοσιογράφο???". Σιγά μη δώσουμε και παράσημα στους δολοφόνους. Μπράβο ρε παιδιά! Όσο χειροκροτείτε τέτοιες ενέργειες, τόσο αυτές έρχονται πιο κοντά στα δικά σας σπίτια. Να μη διαβάζω ανοησίες παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι άλλες ανοησίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27/07 23:57 από χρήστη τσεκεβαρα7

με στα σκατα ηταν μπλεγμενος ο συγχωρεμενος για αυτο τον εφαγα λες να ηταν αγιος νη μη ειχε σχεση με τιποτα και απλα να σηκωθηκαν ενα πρωι και λενε τη κανουμε τωρα`να φαμε το γκιολα;;

Σήμερα 00:13 από χρήστη Χωρίς Όνομα
tsekevara7 na ta peis k sto katixitiko ayta pou les edw k sti daskala toy dimotikou poy pas k ston psyxologo soy na katalavoyn oti eisai ilithio anisoropo agramato vlaxaki

Σήμερα 00:26 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Ότι και αν έχει κάνει κάποιος,όποιος και να είναι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρεί αυθαίρετα μια ζωή. Είναι το ίδιο πολύτιμη όπως και οποιουδήποτε άλλου.Με ποιό διακαίωμα το παίζουν κάποιοι θεοί,αποφασίζωντας για την μοίρα άλλων ανθρώπων. Και τι θα μπορούσαν να απαντήσουν στα παιδιά του; Ο πατέρας σας ήταν αυτός και αυτός,γι'αυτό "έπρεπε" να παιθάνει; Αν σκοτώναν αυτονών τον πατέρα, την μάνα, τον αδερφό ή τον φίλο, θα είχαν την ίδια άποψη;

Σήμερα 01:20 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Ο μόνος διεφθαρμένος δημοσιογράφος της χώρας που βρήκαν οι σέχτες μένει στην Ηλιούπολη, οδηγεί σμάρτ και φοράει τζίν;;;


(ως «αναρχικοί» αυτο-αποκαλούμενοι τη φορά αυτή, αλλά μάλλον «χριστιανο»-φασίστες κατά τη γνώμη μου)

Σήμερα 01:24 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τι μου λέτε;
Είναι του κατηχητικού ο φίλος μας «Τσεκεβάρας» και δικαιολογεί τον φόνο; Μέχρι ποια εντολή (από τις 10) πρόλαβε να διδαχτεί;
Εκτός κι αν είχε κατηχητή, τον μητροπολίτη Γιοχάνεσμπουργκ (του πατριαρχείου Αλεξάνδρειας) που έχει εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής μου (εδώ και δυο χρόνια) για όσα σατιρικά έγραφα σε ένα μπλογκ που είχα τότε!..
Από τότε (καλοκαίρι 2008) είχα νέα απειλή κατά της ζωής μου (πέρσι τον Αύγουστο) στο μπλογκ του Κούλογλου (ως «αναρχικοί» αυτο-αποκαλούμενοι τη φορά αυτή, αλλά μάλλον «χριστιανο»-φασίστες κατά τη γνώμη μου), όταν κατά λάθος νόμιζαν ότι υποστηρίζω το «τρωκτικό»! Μου είπαν, ότι αν την γλύτωσα από τον μητροπολίτη, από αυτούς δεν θα γλυτώσω!!!


Σήμερα 02:48 από χρήστη Χωρίς Όνομα

H τελευταια συνετευξη του γκιολια στη σεμινα διγενη:
http://www.mediasoup.gr/node/9949
δειτε τι λεει για τον κουλογλου


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13106


Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ: Μπαίνει στο πετσί ψυχοπαθούς «χριστιανο»-φασίστα που απειλεί τη ζωή του μπλόγκερ Παναγιώτη Μιχαλόπουλου; (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Είδες Σταυρούλα να αφήνω σχόλια, τώρα;


2 σχόλια:
stavroula είπε...

Ean dn eisai euprosdektos s auto to
istologio gt afhneis sxolia.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Είδες Σταυρούλα να αφήνω σχόλια, τώρα; Δεν αφήνω τίποτε πια, από τότε. Τους αγνοώ!

Και αφήνοντας τους (μετά τις 15 Αυγούστου) ζήτησα από τον Κούλογλου να μη μου στέλνει πια το καθημερινό ενημερωτικό του μέηλ για τα θέματα που αναρτά.

Και ο λόγος, δεν είναι βέβαια το αν ήμουν ευπρόσδεκτος ή όχι, εκεί! Τι θα πει «ευπρόσδεκτος»; Δημόσιο σάιτ είναι, και όχι κάποιο κλειστό κλαμπ… Και στους διαλόγους που έκανα, είχα από την αρχή, και, αρνητικές αλλά, και, θετικές τοποθετήσεις από άλλους σχολιαστές σε αυτά που έλεγα.

Αυτά τα δημοκρατικά συνέβαιναν.

Βέβαια, σε κάποια θέματα όπως στον Δαρβινισμό στην αρχή, και με τον Τζάκσον μετά, κάποιοι ζητούσαν να αποκλειστώ για να ακούγονται μόνον αυτοί…

Και φτάνουμε στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου όπου σε κάποιο θέμα (δεν συμμετείχα σε συζήτηση εκεί) ανακαλύπτω ότι κάποιο από τα μέλη – σχολιαστές, βλαστημούσε τα θεία (το Χριστό και την Παναγία).

Το πρώτο που έκανα, ήταν να στείλω ένα μέηλ στον Κούλογλου για να τον ενημερώσω. Δεν έλαβα όμως καμιά απάντηση…

Μετά, στο θέμα της διαμάχης του Κούλογλου με το Τρωκτικό, είδα κάποιον υποστηρικτή του Κούλογλου να τον διαφημίζει και να λέει ότι είναι πολύ δημοκρατική η ιστοσελίδα του. Με αφορμή το σχόλιο αυτό, απάντησα ότι είναι τόσο «δημοκρατική», που επιτρέπει ακόμα και αισχρές βλασφημίες κατά των θείων.

Μου απάντησε κάποιος ειρωνικά, και με ρωτούσε… ποιανού τη θεία βρίσανε!

Του απάντησα όμοια, λέγοντας του ότι δεν πρέπει να ανησυχεί διότι δεν έβρισε κανείς… τη θεία του Κούλογλου ούτε τη μάνα του ούτε όλο του το σόι (του Κούλογλου).

Μετά από αυτό, η ιστοσελίδα εξαπέλυσε τα λυσσασμένα της «σκυλιά» για να με κατασπαράξουν… Να λένε δηλαδή ότι είμαι ανεπιθύμητος εκεί, και να επαναλαμβάνουν τις βλασφημίες, που τις συνόδευαν με απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας (οι… «δημοκρατικοί»)!..

Έπρεπε να σιωπήσω; Να φανεί ότι φοβήθηκα;

Επανήλθα λοιπόν, με αναδημοσίευση εκείνου του σχολίου μου για τον Κούλογλου (για τη θεία, τη μάνα, το σόι του)! Το είχαν θάψει τα αλυσιδωτά σχόλια των λυσσασμένων "σκυλιών", και εγώ το έφερα ξανά στην επιφάνεια.

Τότε, άρχισαν και οι απειλές κατά τις ζωής μου, και συνεχίστηκαν τα απανωτά σχόλια από τα «σκυλιά», με σκοπό, ξανά, το θάψιμο του σχολίου μου…

...Του σχολίου μου (για τη θεία, τη μάνα, και όλο το σόι του Κούλογλου), που μετά από κάθε λυσσασμένη επέλαση εναντίον μου, εγώ επανερχόμουν για να το φέρνω ξανά και ξανά στην επιφάνεια, και να τους δίνω έτσι να καταλάβουν ότι δεν τους φοβάμαι.

Αυτά, μέχρι και την παραμονή της γιορτής της Παναγίας. Μετά, σταμάτησαν πρώτοι αυτοί, και τότε σταμάτησα κι εγώ…



ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Αντίχριστοι χωρίς Σύνορα




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

Το τζόβενο (ο Γιοχάνεσμπουργκ, Σεραφείμ) ξαναχτυπά:





ΣΧΕΤΙΚΟ:


Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

Με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου...




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ:


... Κι αν κάποιος σου πει ότι είσαι μεγάλος μαλάκας, πώς θα αισθάνεσαι; Με τα σχόλια σου δεν βοηθάς κανένα. Κι αν κάποιος τρελός θυμώσει και έρθει να σου τα σπάσει όλα, ή ακόμη να σου κάνει κάτι χειρότερο;

Μη προκαλείς λοιπόν, γιατί κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση.

Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μανόλης Μαυρομουστακάκης (Freegossip): Όλα έτοιμα για τον γάμο Νικόλαου – Τατιάνας


Μανόλης Μαυρομουστακάκης: Όλα έτοιμα για τον γάμο Νικόλαου – Τατιάνας

Διαβάζω ο κείμενο:

Τα πάντα έχουν ορισθεί όπως αρμόζει στο βασιλικό πρωτόκολλο, ενώ οι περισσότεροι από τους 350 γαλαζοαίματους καλεσμένους έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, την μητρόπολη των Σπετσών. Νωρίτερα, θα γίνει κοκτέιλ πάρτι υποδοχής στο ξενοδοχείο - μικρογραφία του Γκραν Οτέλ των Κανών «Ποσειδώνιο», όπου θα ετοιμαστεί η νύφη και στην σουίτα Grace θα περάσουν οι νεόνυμφοι την πρώτη νύχτα του γάμου.
Δημοσιεύθηκε: Σήμερα 14:30
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13070
Διαβάζω σχόλιο:
Αποκάλυψη! Τροποποίηση του Ευαγγελίου, αυτού, που θα διαβάζεται στο μέλλον στους γάμους, μετά πια από την «στέψη» αυτή.

Τα νέα λόγια:

«Μαλακίας το ανάγνωσμα, σοφία, όλοι ΟΡΘΟΙ, ρε! Τον καιρό εκείνο, λοιπόν, έγινε σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ο γάμος, όχι στον Καναδά της Γαλιλαίας, αλλά στις Σπεεεεέτσες. Με καλεσμένους, όλους τους γαλαζοαίματους, να πούμε, σκνίπα στο μεθύσι από τα σφηνάκια στο «Ποσειδώνιοοοοο»!

Αλληλούιαααα, αλληλούιααααα»!
Προσήλθε δε, τότε, η παρθένα-νύφη, ραμμένη, προετοιμασμένη στην σουίτα Grace όπου και θα περάσουν οι νεόνυμφοι την πρώτη νύχτα του γάμου ΑΥΤΟΥ, αφού δεν ήταν γνωστό πού στο διάολο πέρναγαν τις νύχτες τους τόσα χρόνια μαζιιιιί!

Αλληλούιαααα, αλληλούιααααα»!
Μαλακίας το ανάγνωσμα, συνέχειαααα: 45 παπάδες και 60 διάκοι (arxidiaoloi) λιβανίζαν την Νικόλενα, την πριγκίπισσαααα.

Τον καιρό εκείνο λοιπόν, πλήθος δεσποτάδων (arxidiaoloi) συνόδευαν στο ναό τον πρίγκιπα Νικολή, «Νικολή, καπετάνιο ντερτιλή», που κατέβηκε από το κότερο «Αφρόεσσααααα».

Μαλακίας το ανάγνωσμα, σοφία, ΚΑΘΙΣΤΕ, τέλειωσε ρε! Αμηηηήν!
(Σήμερα 15:22)
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13070

Τι είδε ο ιεροψάλτης στη βάφτιση με νουνά την Έλενα Παπαρίζου;


"Ιερός" ναός Αγίας Μαρίνας (Κάλαμος)


Κourdistoportocali.com: Ενας γάμος και μια κηδεία για το "ΘΕΜΑ"


Ενας γάμος και μια κηδεία για το "ΘΕΜΑ"

Tη περαμένη Τρίτη οι άνθρωποι του "ΘΕΜΑτος" αποχαιρέτησαν τον διευθυντή του ομώνυμου ραδιοφώνου Σωκράτη Γκιόλια στη τελευταία του κατοικία.

Λίγες ώρες αργότερα συνόδευαν τον αρχισυντάκτη τους Αντώνη Σρόιτερ και την συνάδελφό τους Δήμητρα Αιγινήτη στα σκαλιά της εκκλησίας στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Η εφημερίδα περιέγραψε ως εξής το χαρμόσυνο γεγονός.

Ένα όμορφο απόγευμα, ένας ήλιος που βυθιζόταν στη θάλασσα και το άγριο τοπίο της Σαντορίνης ήταν το σκηνικό ενός "δικού μας" γάμου που έγινε χτες το απόγευμα.

Στο εκκλησάκι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι με πολλούς φίλους και γνωστούς ο αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος, Αντώνης Σρόιτερ και η δημοσιογράφος της εφημερίδας Δήμητρα Αιγινίτη αντάλλαξαν όρκους και ένωσαν τις ζωές τις ζωές τους κάτω από τις ευχές όλων.

Η Δήμητρα απίστευτα όμορφη και με νυφικό Kathy Hendels έκανε το όνειρό της -να παντρευτεί στο αγαπημένο της νησί-πραγματικότητα.

Μετά το γάμο ακολούθησε πάρτι όπου φίλοι και συγγενείς έδωσαν ραντεβού στο bar restaurant "Wet Stories" στον Περίβολο για μια διαφορετική καλοκαιρινή νύχτα.

Οι καλεσμένοι έβγαλαν τα παπούτσια και χόρεψαν μέχρι το πρωί κάτω από τους ήχους των ωραιότερων τραγουδιών. Highlight της βραδιάς η εμφάνιση του συγκροτήματος Μέλισσα.

Στο πάρτι μεταξύ άλλων είδαμε τους Θέμης Γεωργαντά με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τη Μαρία Ηλιάκη, τον Δήμο Βερύκιο, τις καλές φίλες της νύφης Κάλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή και Νόνη Δούνια. 


Επίσης ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σύντροφό της, 
ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και πολλοί άλλοι.

ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com


"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ": Η Δήμητρα απίστευτα όμορφη και με νυφικό Kathy Hendels


Μια φορά και έναν καιρό... (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2008

Μια φορά και έναν καιρό...

Σαν παραμύθι ?

«ΑΚΟΥΣΑ» ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΦΟΒΕΡΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ):

Δρομοκαΐτειο, δυο χρόνια πριν...

«Μια φορά και έναν καιρό», ήταν (και είναι) ένας άνθρωπος.


Σχετικά με τα οικονομικά του, ήταν από έφηβος πολύ συντηρητικός, από όταν ξεκίνησε να εργάζεται με βιβλιάριο ανηλίκων του ΙΚΑ σε εργοστάσιο. Όπως παραλάμβανε το φακελάκι με το βδομαδιάτικο, έτσι σφραγισμένο το παρέδιδε στη χήρα και ηλικιωμένη μητέρα του που εξαρτιόταν αποκλειστικά από αυτόν.

Εργαζόμενος και σπουδαστής έβγαλε δυο τεχνικές σχολές από τέσσερα χρόνια η κάθε μια, και ήταν ο πρώτος μαθητής (του βαθμού 20) και στα οκτώ αυτά χρόνια. Οι δρόμοι που ήξερε ήταν η εργασία, το σχολείο, η εκκλησία, και το σπίτι.

Σαν χριστιανός λοιπόν αναζητούσε μια χριστιανή σύζυγο και ως τέτοια του παρουσιάστηκε η Ε.... Β....... Έτσι, τα χρήματα του πλέον (πολλαπλάσια του δικού της μισθού) τα κατέθετε πλέον σε εκείνη. Χρηματοδότησε αρχικά την οικοδομή της σε κτήμα της στο χωριό της, έδωσε μετά και ό,τι είχε και δεν είχε για να αγοραστεί («γονική παροχή») στην κόρη τους εξοχικό στο οποίο ξόδεψε επτά περίπου χρόνια σε σκληρή προσωπική εργασία για την πλήρη αναμόρφωση του, και το έκανε πραγματικά αγνώριστο (σωστή βιλίτσα) με τα χρήματα που έπαιρνε (κοντά 600.000 δραχμές) εργαζόμενος σε ξένη κατασκευαστική εταιρία στην κατασκευή αεροδρομίου.

Όταν δε ολοκληρώθηκε το έργο και τους απέλυσαν λάβανε μεγάλα ποσά σαν αποζημίωση τα οποία κατέθεσε μέχρι δεκάρας για οικοδομή (ο σκελετός δυο ακόμη ορόφων) πάνω από την ισόγειο κατοικία του, και τόπο διαμονής τους, διότι αυτή ήταν η επιθυμία και η πίεση προς αυτόν από την σύζυγο σαν «το καλύτερο δώρο για τα παιδιά» τους.

Ακολούθησε περίοδος ανεργίας κατά την οποία η σύζυγός του τον απαξίωνε συστηματικά στα παιδιά (στο γιο τους και στην κόρη τους) που ήταν πλέον στην εφηβεία, τον χλεύαζε για την χριστιανική του ιδιότητα και προσεταιρίστηκε προς τούτο και τα παιδιά. Τον αποκαλούσαν αγράμματο και η σύζυγος καμάρωνε λέγοντας ότι ο γιος τους (τελειόφοιτος του γυμνασίου τότε) όταν μεγαλώσει δεν θα είναι του δικού του «χαμηλού» επιπέδου αλλά θα γίνει ηλεκτρονικός και θα κερδίζει 6.000.000 δραχμές!

Δεν τολμούσε να κάνει παρατήρηση σαν πατέρας στα παιδιά, και η σύζυγος έσπευδε να δημαγωγήσει υποστηρίζοντας τα τάχα, όπως (για παράδειγμα) στην περίπτωση που συνιστούσε στον γιο του Π... να μη ξενυχτάει κλεισμένος στο δωμάτιο του στο κομπιούτερ (ήταν πρώτη λυκείου πια), οπότε σαν αντίδραση έφαγε την πρώτη κλωτσιά από το γιο του ενώ η σύζυγος χαιρόταν και δήλωνε ότι έφτασε επιτέλους (τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά) η στιγμή να πάρουν τα όπλα εναντίον του! (Γιος: «σε όλα τα σπίτια νοικιάζουν τσόντες και βλέπουν. Γιατί όχι και εμείς;»

Η απαξίωση συνεχίστηκε ακόμα και όταν έπιασε πάλι δουλειά στην μελέτη και σχεδίαση μηχανημάτων σε εργοστάσιο ξένης εταιρίας. Η μανία δε της συζύγου να μη του αφήνει δεκάρα, έφτασε στο σημείο να τον φέρει σε απόγνωση (από την σκηνή που του δημιούργησε) επειδή έδωσε μια φορά 5 ευρώ για να αγοράσει ένα γλαστράκι με βασιλικό για να τον φυτέψει στο εξοχικό της κόρης τους...

Παράλληλα, εκείνη, ξόδευε αλόγιστα χρήματα σε δικηγόρους που φανερά την ενέπαιζαν σε διαμάχη που είχε με τα αδέλφια της... Σε παρατήρηση του ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (χρησιμοποίηση των παιδιών, ψυχολογικός πόλεμος, απαξίωση, και κατασπατάληση χρημάτων), θα τον αναγκάσει να παραιτηθεί από την εργασία του (στην οποία με αυτά και με αυτά δεν μπορούσε πλέον να ανταποκριθεί πλήρως), η σύζυγος του απάντησε ότι δεν την ενδιαφέρει διότι εκείνη έχει χρήματα από τη σύνταξη της (πρόωρη λόγω μητρότητας, με 15 χρόνια υπηρεσίας), από ένα διαμέρισμα που νοικιάζει, και κληρονομιά από τα κτήματα της μακαρίτισσας της μητέρας της στο χωριό.

Στο ίδιο παρατράγουδο και τα παιδιά που τον απειλούσαν ότι δεν πρέπει να μιλάει διότι λέει γέρασε, ότι τους έχει ανάγκη, και ότι θα θέλει να του πάρουν φάρμακα όταν αρρωστήσει αλλά αυτοί τότε από εκδίκηση θα τον αγνοούν, και ότι του αξίζει να καταντήσει ζητιάνος κάτι που θα χαίρονταν να το δούνε! Ο γιος τους μάλιστα δήλωσε ότι κάτι τέτοιο (το «να καταντήσει ζητιάνος») το ποθεί περισσότερο και από το πτυχίο του!..

Η παραίτηση του από την εργασία του ήταν πλέον αναπόφευκτη. Την χαρακτήρισε επαγγελματική αυτοκτονία αφού ήθελε ένα χρόνο ακόμα να εργαστεί για να συμπληρώσει τα ένσημα για συνταξιοδότηση. Ήταν τότε (φθινόπωρο του 2003) που η υπάλληλος της πολεοδομίας (η μακαρίτισσα) Ρουμπίνη Μπαβέα είχε πηδήσει στον γκρεμό για άλλους λόγους δηλαδή από επαγγελματική ψυχολογική πίεση που αυτή δεχόταν.

Έμεινε τότε, χωρίς να έχει ούτε ένα ευρώ. Η «οικογένεια» του έγινε τότε ακόμα πιο σκληρή προς αυτόν, τότε που ήθελε μια συμπαράσταση ώστε ανανεωμένος να αναζητήσει νέα εργασία: Η σύζυγος έπαψε οριστικά να κοιμάται και να τρώει μαζί του (ενώ τελευταία του έκανε πότε πότε και αυτήν την χάρη). Μετακόμισε στο δωμάτιο της κόρης τους, και έκανε τσιμπούσια με μεζεδάκια και με μπίρες με τα παιδιά τους στο δωμάτιο του (τελειόφοιτου λυκείου πλέον γιου τους) αγνοώντας αν ζει ή αν πεθαίνει ο σύζυγος της, στο τρίτο δωμάτιο του σπιτιού όπου τον είχαν απομονωμένο.

Ήρθε και το καλοκαίρι (2004), και αναχώρησε (η γυναίκα με την κόρη και το γιο) για το εξοχικό «τους», και τον παράτησαν σύξυλο στο σπίτι, με το αιτιολογικό ότι είναι γέρος, και ότι γι αυτό δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τους δικούς τους ρυθμούς ζωής εκεί στις διακοπές.

Προβληματική ήταν και η επικοινωνία του μαζί τους στην προσπάθεια του να μαθαίνει νέα τους διότι γύριζαν σπίτι πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα (17 χρονών ο γιος και 14 η κόρη) οπότε και δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα του.

Την ιδία πολιτική συνέχισε και η σύζυγος του όταν επέστρεψαν: έρχονταν φίλες της στο σπίτι (από οικογένειες κοινών γνωστών τους) και τον έδιωχνε από το δωμάτιο ή από την βεράντα λέγοντας του ότι δεν τον αφορά η κουβέντα τους. Τα βράδια δε (ήταν καλοκαίρι ακόμα) γύριζαν πολλές φορές σπίτι (του μαγκούφη), μετά τις δυο τη νύχτα.

Μετά, έκανε αίτηση για να συνταξιοδοτηθεί, διότι η κατάσταση αυτή δεν του εξασφάλιζε την κατάλληλη ηρεμία για να εργαστεί.

Δεν είχε όμως η σύζυγος την υπομονή να βγει η σχετική απόφαση, και άρχισε τους εκβιασμούς σύμφωνα με τους οποίους για να δικαιούται ένα πιάτο φαγητό από την κατσαρόλα της έπρεπε να γράψει το σπίτι (το ισόγειο που μένανε και την ημιτελή διώροφη οικοδομή) στα παιδιά, στα οποία συνέχιζε να τον διαβάλλει ότι δεν ενδιαφέρεται για την αποκατάσταση τους (μαθήτρια γυμνασίου πλέον η κόρης, και πρωτοετής φοιτητής ο γιος). Και η πίεση ήταν συνεχής, καθημερινή, με σκοπό να τον φέρουν σε πλήρη απόγνωση. Δημιουργούσαν σκηνές για να τον αναγκάσουν να βγει από τα όρια του και να τον εκθέσουν. Έτρωγε κυριολεκτικά (εκτός από πικρό ψωμί) ΚΑΙ ξύλο (και σωματικό εκτός από το ψυχικό «ξύλο»).

Μια αφορμή σκηνής μπορεί να ήταν ακόμα και το ψωμί που έφαγε μια μέρα χωρίς να τους ρωτήσει. Μια από τις λίγες φορές που τα κατάφερε ήταν όταν μια μέρα πήρε από το κοφίνι με τις πατάτες τους, δυο τρεις πατάτες για να κάνει μια τηγανιά και «του ρίχτηκαν» ότι τους ξοδεύει! Απελπισμένος τότε έριξε το τηγάνι κάτω (εκείνοι ήταν έξω από την κουζίνα) τιμωρώντας έτσι τον εαυτό του να μείνει νηστικός. Η σύζυγος τότε πήγε στην αστυνομία (όπως έμαθε πολύ αργότερα) και τον κατηγόρησε ότι της πέταξε το τηγάνι με το λάδι για να την κάψει...

Πέρασε καιρός από τότε, φτάσαμε στην άνοιξη του 2005, όταν η σύζυγος επέστρεψε σπίτι από μια δουλειά της σε ένα σπίτι όπου τσακώθηκε (έκανε την μπέιμπυ σίτερ, και τη διώξανε).

Γύρισε στο σπίτι (νωρίς το πρωί, αφού πήγε και την απολύσανε) γύρισε λοιπόν νευριασμένη, νευρίασε ακόμα περισσότερο που είδε τον σύζυγο της χαρούμενο και γαλήνιο διότι άκουγε κάτι χριστιανικά τραγούδια, και μετά από λίγη ώρα βλέπει ο μέχρι τότε ειρηνευμένος άνθρωπος, βλέπει να ανοίγει με ορμή η πόρτα του δωματίου του και να μπαίνει μέσα ένας αγριεμένος αστυνομικός τον οποίον είχε φέρει η σύζυγος του (για να εκδικηθεί αυτόν για το περιστατικό που είχε στο σπίτι εκείνο), ένας φουριόζος αστυνομικός λοιπόν, με εισαγγελική εντολή, για να τον πάει στο ψυχιατρείο, διότι η σύζυγος με διάφορα ψέματα είχε καταφέρει να πείσει ότι είναι επικίνδυνος στο σπίτι. Στο σπίτι στο οποίο έτρωγε και από το γιο του ξύλο (το γιο που φοβόταν μήπως τον αποκληρώσει), στο σπίτι που παρά τις πιέσεις και τις απειλές τους δεν υπέκυπτε για να τους το γράψει!..

Ακολούθησε η επί ένα και μισό περίπου μήνα παραμονή του στο ίδρυμα που τον πήγαν (ήταν εκεί και τη Μεγάλη Εβδομάδα, αν λέει κάτι αυτό σαν συμβολισμός), από το οποίο δεν μπορούσαν να του δώσουν εξιτήριο νωρίτερα (τα τεστ ήταν εντάξει) διότι, όπως του έλεγαν οι ψυχολόγοι εκεί, τους έδενε τα χέρια, η εισαγωγή του με εισαγγελική εντολή... Του έδιναν όμως πολύ τακτικά άδειες.

Ειδοποιήθηκε λοιπόν η σύζυγος για το εξιτήριο του η οποία στενοχωρήθηκε πολύ (αλώνιζαν στο μεταξύ στο σπίτι, και είχαν κέρδος από το φαγητό του), στενοχωρήθηκε που θα ήταν και πάλι πλήρως ελεύθερος, και παρά το ότι ο γιατρός που τον είχε «χρεωθεί» την διαβεβαίωνε ότι είναι μια χαρά, εκείνη (ξαφνιασμένη από την σύντομη σχετικά απελευθέρωση του) τον παρακαλούσε να δώσει ένα εξιτήριο που να λέει ότι δεν είναι καλά ώστε να διεκδικήσει με αυτό μια πρόωρη (αναπηρική του) σύνταξη!!!.. Αλλά ο γιατρός δεν της έκανε τη χάρη να παίξει το τρελό αυτό παιχνίδι της.

Σε ένα χρόνο από τότε, η αίτηση του για συνταξιοδότηση (κανονική με 10.000 ένσημα) έγινε δεκτή από το ΙΚΑ το οποίο επίσπευσε τις διαδικασίες μετά από σχετική έκκληση του στην οποία διεκτραγωδούσε το μαρτύριο του: Ξύλο (ψυχικό κυρίως, καθημερινό), και πείνα (την μπουκιά από το στόμα, του έπαιρναν), αλλά και διωγμός αφού του έλεγαν να φύγει από το σπίτι διότι το δωμάτιο του θέλει να το κάνει γραφείο της η κόρη...

Στην αρχή λοιπόν του καλοκαιριού αυτού (2007) άρχισε η συνταξιοδότηση του και τότε η σύζυγος προθυμοποιήθηκε να τον πάρει μαζί της στις διακοπές, της οικογένειας «της», μια που τώρα θα μπορούσε να πληρώνει όλα τα έξοδα.

Είχε ήδη γλυκαθεί από την απλοχεριά του («τι κουβαρντάς που είσαι, άντρα μου», του έλεγε) όταν μέσα σε δυο μήνες ξόδεψε στο σπίτι όλα τα αναδρομικά (πέντε μηνών) που είχε πάρει από το ΙΚΑ. Τα δε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που τους έδινε, τα έπαιρναν σαν στραγάλια. Τους έδωσε χρήματα να πάρουν το καλύτερο ψυγείο, αλλά χρήματα και για κλιματιστικό στα δωμάτια τους για τον επερχόμενο καύσωνα.

Μια μέρα ο γιος, ο Π..., του είπε και μια «καλημέρα», και ο πατέρας, από τη χαρά του, του αγόραζε ό,τι του ζητούσε, όπως μια επίπεδη μεγάλη οθόνη για να βλέπει καλύτερα τις ταινίες που συνέχεια (!!!) κατέβαζε από το Ίντερνετ, αλλά και άλλα πολλά δώρα του έκανε. Τους έβγαζε δε και έξω για τραπέζωμα.

Στην σύζυγο δε, έδωσε χρήματα να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς που χρωστούσε, αλλά όπως έμαθε μετά δεν τους εξόφλησε όλους (έκανε «μπάζα»), και σε κάποια φάση, του ζητούσε ξανά και ξανά χρήματα για το λόγο αυτό.

Στο μεταξύ, αυτός ξόδεψε κάποια χρήματα για να ζήσει πιο άνετα, να φάει ένα φαγητό της προκοπής, αλλά και σε γιατρούς (οδοντιάτρους, ορθοπεδικούς, και ρευματολόγους) διότι είχε παραμελήσει πολύ την υγεία του τον τελευταίο καιρό ως «σταυρωμένος» από την ιδία του την οικογένεια.

Αυτό (να έχει και αυτός χρήματα για προσωπικά του έξοδα) δεν άρεσε στη σύζυγο (θυμήθηκε τον παλιό «καλό» εαυτό της, από τότε με το γλαστράκι του βασιλικού) και άρχισε πάλι τις σκηνές, διαμαρτυρόμενη ότι θέλει περισσότερα χρήματα από αυτόν για την οικογένεια «της» με την οποία εξακολουθούσε να... «συζεί» στα άλλα δωμάτια του σπιτιού, μακριά του - χωρισμένη - στην ουσία (αν και δίπλα του, τοπικά).

Της πρότεινε τότε, να πληρώνει τα μισά από τους λογαριασμούς του σπιτιού, (ήδη από την αρχή του καλοκαιριού δεν έτρωγε από το φαγητό της μια και δεν το επιθυμούσε η σύζυγος, και επιβαρυνόταν ο ίδιος να ψωνίζει και να μαγειρεύει), αλλά η σύζυγος μαινόμενη του απάντησε ότι τα θέλει όλα, και ότι θα τον πάει στον εισαγγελέα για να διεκδικήσει όλη τη σύνταξη του, διότι έχει λέει πολλά έξοδα και δεν τις φτάνουν τα δικά της περιουσιακά στοιχεία (το ενοίκιο που εισπράττει, η σύνταξη της, οι μεγάλες εκτάσεις στο νησί της, αυτές που κληρονόμησε, κ.λπ.), διότι στο μεταξύ αγόρασε και αυτοκίνητο στον κανακάρη της ο οποίος είχε δηλώσει ότι χωρίς Ι.Χ. δεν αξίζει να πηγαίνει στη σχολή του, τόσο μακριά που είναι στον... ίδιο νομό!!!..

ΠΡΩΤΗ Δημοσίευση : 5 Νοεμβρίου 2007 (ΣΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ")

http://oikogeneiakos.blogspot.com/2008/08/blog-post.html



Το πρόβλημα με την «κυρία» Ελένη, σύζυγο Παναγιώτη.

Το πρόβλημα με την «κυρία» Ελένη, σύζυγο Παναγιώτη.
Αριστερό κλικ στη φωτογραφία, σας πάει στο θέμα...