Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Παλιές, καλές μέρες (τότε που ζούσα): «Αχ Γιάννα, θα τρελαθώ Γιάννα!!!..»


Φωτο από την εφημερίδα Ναυτεμπορική («εικονοσκόπιο». 29/1/2008)

APXEIO: Ο μεγάλος έρωτας του κ.κ. Χριστόδουλου

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ, Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Άλλη μια φορά η φρασεολογία του Αρχιεπισκόπου δυστυχώς, μας προκαλεί μεγαλύτερη απογοήτευση από ότι η κακοήθης νόσος από την οποία πάσχει. «Νιώθω ότι είμαι δυνατός»... «ελπίζω γρήγορα να επαναλάβω την άσκηση των καθηκόντων μου και να συνεχίσω το έργο μου». Εξακολουθεί άραγε να βλέπει την Εκκλησία με κέντρο τον εαυτό του; Να εκφράζεται με την παντοδυναμία ενός μονάρχη;! Αυτή την εντύπωση δίνουν τα λόγια και οι συνεντεύξεις του.
Την ίδια στιγμή οι γιατροί λένε ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και ακόμη κι αν γινόταν η μεταμόσχευση, το προσδόκιμο επιβίωσης είναι μικρό, είναι πολύ μικρό... Η ποιότητα της ζωής δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τα μέχρι τώρα... Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος άλλη μια φορά φαίνεται ότι πετάει στα σύννεφα! Να συγχέει την πραγματικότητα με την επιθυμία του; Μπορεί να είναι ο γνωστός συναισθηματισμός του, που μπορεί να ενθουσιάζει κάποιους αλλά δεν μπορεί πλέον να αλλάξει τα γεγονότα!
Μα θα μου πείτε υπάρχει και το θαύμα! Όταν πρόκειται για τον εαυτό μας όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα! Κι όμως ο γέρων Πορφύριος τονίζει ότι ο Χριστιανός δεν πρέπει να ζητάει το θαύμα, δεν πρέπει να περιμένει ότι είναι άξιος να ζητήσει από το Θεό ένα θαύμα. Εκείνο που πρέπει να ζητάει είναι ο Παράδεισος, η Αιώνια Ζωή. Αυτά αξίζει και πρέπει να τα ζητάει. Έπειτα το θαύμα, για να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, περιμένει τη μετάνοια για τα σοβαρά ημαρτημένα. Και μάλιστα για όσα έγιναν ερήμην της Εκκλησίας και του πιστού λαού. Και μετάνοια δεν φαίνεται στον ορίζοντα... ο Θεός να δώσει και σε μένα... Αφού ακούστηκε να λέει ο Μακ. ότι «ο Θεός με δοκιμάζει». Δεν φαίνεται όμως να ευσταθεί κάτι τέτοιο! Διότι υπάρχουν δοκιμασίες που είναι από το Θεό και υπάρχουν δοκιμασίες που τις προκαλούμε μόνοι μας. Και στην περίπτωση του Αρχιεπισκόπου, πήγε γυρεύοντας, όταν θεώρησε την Εκκλησία ιδιοκτησία του και παρά τη γνώμη της πλειοψηφίας έφερε το Πάπα στην Ελλάδα και πριν ένα χρόνο, πήγε ο ίδιος να τον συναντήσει για να περηφανευτεί και να φωτογραφηθεί σαν ο πρώτος Αρχιεπίσκοπος που συνάντησε τον Πάπα στο Βατικανό! Οποία τιμή, άτιμος! Και η "ευλογία" (=αλογία) του Πάπα δεν άργησε να έρθει!
Θα προτιμούσαμε την κρίσιμη αυτή στιγμή, ο Αρχιεπίσκοπος να δώσει στο λαό του οράματα αιώνιας ζωής και όχι της πεζής διαβεβαίωσης για «επιστροφή στα καθήκοντά του». Του έδωσε άραγε ο χειρουργός κ.Τζάκης τέτοια διαβεβαίωση; Άλλωστε ο λαός μπορεί να ζήσει και χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο, χωρίς το Χριστό όμως όχι! Ουδείς αναντικατάστατος Μακαριώτατε! Πιστέψατε ότι η Ιερά Σύνοδος δεν μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και χωρίς την παρουσία σας και χωρίς τις συμβουλές σας από το Μαϊάμι; Δεν την κατευθύνει άραγε ο Χριστός; Έπειτα οι ιεράρχες είναι ώριμοι άνθρωποι που ο καθένας ποιμένει κανονικά το ποίμνιό του και μπορούν να συσκευτούν εν Αγίω Πεύματι και να προωθήσουν όλα τα ζητήματα της Εκκλησίας. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν αρκετοί άξιοι υποψήφιοι για την Προεδρία της Ι. Συνόδου.
Σεβόμαστε την κρίσιμη στιγμή που περνάτε Μακαριώτατε, σας αγαπούμε και σας πονούμε, αλλά περισσότερο αγαπούμε και πονούμε την Εκκλησία του Χριστού. Σεβαστείτε λοιπόν κι εσείς τον πιστό λαό, σεβαστείτε την προσωπικότητα και την επάρκεια όλων των υπολοίπων ιεραρχών και της Ιεραρχίας. Φερθείτε με γενναιότητα όπως μέχρι τώρα ξέρουμε ότι κινείστε. Μην ταλαιπωρείτε άλλο τον εαυτό σας και την Εκκλησία. Υποβάλλετε την παραίτησή σας για σοβαρότατο λόγο υγείας και μην ασχοληθείτε με τη διαδοχή σας, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες τώρα για σας. Διαφορετικά κινδυνεύετε να χαλάσετε και την εικόνα που έχει μέσα του ο μέσος Έλληνας για τον Αρχιεπίσκοπο. Τον Χριστόδουλο, που ξέρει να μάχεται αλλά ξέρει και να υποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, όταν το θέλει η περίσταση. Εμείς έτσι κι αλλιώς προσευχόμαστε για σας, μαζί και ολόκληρη η Εκκλησία μας, για υγεία πρώτα της ψυχής και έπειτα του σώματος και «χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών... και καλήν απολογίαν την επί του φοβερού βήματος του Κυρίου» όποτε έρθει εκείνη η στιγμή για τον καθένα μας.

Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος
Εφημ. "Ορθόδοξος Τύπος"




Σχετικά:
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ;
Δημοσίευση : 11 Οκτωβρίου 2007

Βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων της βιοψίας, ο όγκος στο ήπαρ ευθύνεται για τις μεταστάσεις στην κοιλιακή χώρα.
Ο Ανδ. Τζάκης ανέφερε ότι πρόκειται για μια «πρωτοφανή» περίπτωση και ότι προτεραιότητα δίνεται στο επιβαρημένο ήπαρ.
Ως πιθανότερη θεραπεία προτείνεται αυτή του χημειοεμβολισμού, με το διεθνούς φήμης χειρουργό να εισηγείται στους ογκολόγους να αρχίσουν αμέσως μόλις αναρρώσει ο κ. Χριστόδουλος -σε διάστημα 1-2 εβδομάδων- οι χημειοθεραπείες στη Ν. Υόρκη και κατόπιν να συνεχιστούν στην Ελλάδα.
(City Press. Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007)


Τι αμαρτίες πληρώνεις Χριστόδουλε;


Ο καρκίνος του Κρυονερίου, του Κοσόβου, και του... Μακαριοτάτου!!!

Τι θυμήθηκα τώρα!

1. Τα καλώδια υπερυψηλής τάσης που θα πέρναγαν πάνω από το Κρυονέρι Αττικής και που οι κάτοικοι ξεσηκωθήκαν αντιδρώντας με επικεφαλής τον ιερέα τους, αλλά ο μητροπολίτης (ο κολλητός του Χριστοδούλου και προσωπικός απεσταλμένος του στον πάπα), Παντελεήμονας Μπεζενίτης (ο γνωστός για τα σεξουαλικά και οικονομικά σκάνδαλα του) επιβλήθηκε στον ιερέα, πέτυχε να περάσει ο καρκίνος πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων και έλαβε γι αυτό τις ευχαριστίες, και όχι μόνο προφανώς (και την ασυλία για τις ροζ κασέτες του;) από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Τι θυμήθηκα τώρα!

2. Το πρακτορικό «κήρυγμα» του Χριστοδούλου στον Άγιο Αρτέμιο Γούβας (μετά τις ταυτότητες, για να πουλήσει εκδούλευση στον Σημίτη που του είχε κλείσει την πόρτα) το «κήρυγμα» που έκανε, μετά από την βόλτα που τον πήγε η κυβέρνηση στο Κόσοβο (1999;), σύμφωνα με το οποίο «κήρυγμα» δεν υπήρχε λέει, κανένας κίνδυνος ραδιενέργειας από τους βομβαρδισμούς εκεί, και ότι (είπε ο Χριστόδουλος) θα μπορούσαν άνετα να πάνε και Έλληνες στρατιώτες στην περιοχή...


Διαβάζω στα σημερινά ΝΕΑ:
ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ 255 ΙΤΑΛΟΙ- ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
37 στρατιωτικοί νεκροί από το ουράνιο του Κοσόβου

«Σύνδρομο των Βαλκανίων και του Κόλπου». Ιταλοί στρατιώτες ανιχνεύουν ουράνιο στην Κλίνα του Κοσόβου
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ στρατιωτικοί που πήραν μέρος σε αποστολές στο εξωτερικό και στη συνέχεια εμφάνισαν καρκίνο, ανέρχονται την περίοδο 1996-2006 σε 255, ενώ 37 έχουν ήδη πεθάνει εξαιτίας του «συνδρόμου των Βαλκανίων και του Κόλπου»- με άλλα λόγια, εξαιτίας της έκθεσής τους στη σκόνη του απεμπλουτισμένου ουρανίου των αντιαρματικών βλημάτων. Αυτά τα στοιχεία κατέθεσε την Τρίτη ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Γερουσίας στη Ρώμη ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Αρτούρο Παρίζι. Τα στοιχεία αυτά «διορθώνουν» επί τα χείρω τα στοιχεία που είχε ανακοινώσει πέρυσι τον Απρίλιο το ίδιο υπουργείο, το οποίο αναφερόταν τότε σε 28 νεκρούς και 158 ασθενείς, στο διάστημα ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2005, μεταξύ των στρατιωτικών που είχαν υπηρετήσει στη Βοσνία και το Κόσοβο. Προχθές φάνηκε συνεπώς ότι, μέσα σ΄ έναν χρόνο, ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2006, καταγράφηκαν άλλοι 9 θάνατοι και 97 νέα κρούσματα καρκίνου. Είναι σαφές ότι όσο περνάει ο καιρός τα θύματα αυξάνονται.
Η αμφισβήτηση
Τους αριθμούς αυτούς αμφισβητεί έντονα, ως υπερβολικά χαμηλούς, το ανεξάρτητο Στρατιωτικό Παρατηρητήριο, το οποίο ανακοίνωσε πως έχει στην κατοχή του έγγραφο του Γενικού Επιτελείου που αναφέρει πως «2.536 στρατιωτικοί έχουν εμφανίσει καρκινικές παθολογίες, από τους οποίους 164 έχουν πεθάνει». «Φοβάμαι ότι ο υπουργός αναφέρθηκε μόνο στους στρατιωτικούς που εξακολουθούν να υπηρετούν και όχι στους βετεράνους που έχουν ασθενήσει», δήλωσε ο Ντομένικο Λετζέρο του Στρατιωτικού Παρατηρητηρίου. Ο υπουργός Άμυνας παραδέχθηκε πως στο θέμα του «συνδρόμου των Βαλκανίων και του Κόλπου» εξακολουθεί να επικρατεί αβεβαιότητα και για τον λόγο αυτό το υπουργείο Οικονομικών αποδέσμευσε 10 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία ενός Κέντρου για την επιστημονική ανάλυση του φαινομένου.

Σχετικά:
Ο μεγάλος έρωτας του κ.κ. Χριστόδουλου

APXEIO: Για νέο ταξιδάκι ετοιμάζεται ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

23/10/2006

Για νέο ταξιδάκι ετοιμάζεται ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Πάει στον Πάπα, τον οποίον ως γνωστόν δεν κρατιέται να μη τον «δει»!..

Και τι θα έχουν τα μπαγκάζια του στην επιστροφή; Νέο «εμπόρευμα», λέει, από... κοκάλα - λείψανα «αγίων» τάχα. Το οποίο «εμπόρευμα» συνήθως προέρχεται, όπως λένε, από μια μεγάλη συλλογή των υπογείων του Βατικανού!!!..

Συλλογή, αμφισβητούμενης βέβαια γνησιότητας, λόγω της γνωστής παπικής πονηριάς και απατεωνιάς όπως είναι π.χ. και η Ουνία στην πατρίδα μας και αλλού.

Και μιλάμε για την συλλογή με τα.. πολλά χέρια, κεφάλια, πόδια κλπ, κλπ, του... ενός και του ιδίου ας πούμε προσώπου (στο οποίο αναφέρονται ότι ανήκουν), του όποιου όποιου προσώπου, παπικής βούλας «αγίου» ας πούμε!..

Συλλογή... («πάρε κόσμε» κόκαλα!), που η παπική εκκλησία την εκμεταλλεύεται για την προπαγάνδα της, για να «πουλάει εκδούλευση». Συλλογή, που ελαφρύνει και ξεφορτώνεται λίγο λίγο (μέχρι την επόμενη ευκαιρία ανανέωσής της), μοιράζοντας κοκάλα εδώ και εκεί..

Όλα αυτά τα... παλιά «περισσεύματα», π.χ. από πολλές κνήμες ή «κάρες» του ίδιου προσώπου! Τους φαντάζομαι δε, να γελάνε χαιρέκακα εις βάρος μας (ημών των Ορθοδόξων) για την αφέλειά μας να προσκυνάμε ό,τι σαβούρα μας πλασάρουνε..

Φοβερά πράγματα, που τα ξέρουν οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί, αλλά «τα κάνουν γάργαρα», συμμετέχοντες και αυτοί (για ίδιο όφελος προφανώς, για προσωπική τους επίδειξη δηλαδή και όχι μόνο) συμμετέχοντες στην ασέβεια και στη συμπαιγνία αυτή!!!..

Και εμείς, εδώ στην Ελλάδα (η τοπική μας δηλαδή Εκκλησία), τι άραγε να «δίνουμε» σαν αντάλλαγμα για το... παπικό «βαρέλι δίχως πάτο», που κάθε φορά με πανηγυρισμούς φέρνουμε από τους φραγκοπαπάδες; Ξεπουλάμε μήπως («για τα πανηγύρια» όπως «είμαστε») «όσο όσο» το ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, δηλαδή αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία μας; Το «φλουρί» μας το «κωσταντινάτο» για... ένα «βαρέλι δίχως πάτο»;

...Και όλα αυτά με τον κ. Χριστόδουλο σε ρόλο «ντήλερ», να αναγνωρίζει τον «αγιότατο αδελφό του» τον λατρευτό του, τον αιρεσιάρχη Πάπα, να αναγνωρίζει και το κράτος του Βατικανού και τον αντίχριστο (κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό) παπισμό ως... Εκκλησία;

Ω Θεέ μου!!

...Και εμείς που μέχρι τώρα νομίζαμε ότι μόνο το... ως δόγμα αναγόμενο (από την ειδική νομική υπηρεσία της «ιεράς» Συνόδου) «ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο» της ομοφυλίας μιας μερίδας των Δεσποτάδων μας (!) ήταν το μοναδικό «κουσούρι» μέσα στη Διοικούσα «ποιμένουσα» Εκκλησία.

...Αλλά φαίνεται ότι «το ένα φέρνει το άλλο», και επόμενο θα είναι να φτάνουμε τελικά και στην Προδοσία της Πίστεως!!!

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Υ.Γ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ας μην κουραστούν να τον εμποδίζουν τη φορά αυτή οι συνετοί ιεράρχες μας τον «ακράτητο» Αρχιεπίσκοπο να επισκεφτεί το Βατικανό.

Ας κάνουν κάτι καλύτερο: Ας τον ξαποστείλουν με την «ευχή» τους εκεί, στη Ρώμη, σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Για να μείνει εκεί και να αναλάβει «υπηρεσία», την... ηγεσία δηλαδή των ουνιτών, το «οφίκιο» ας πούμε, με το οποίο οι παπικοί σκέπτονται να τον ανταμείψουν (όπως εμμέσως πλην σαφώς λένε οι εκκλησιαστικές ειδήσεις) αυτόν τον δικό τους άνθρωπο, τον κ. Χριστόδουλό τους!!!..

APXEIO: «Όλα εδώ πληρώνονται», Χριστόδουλε, ή «έχεις λαμβάνειν»;

Δημοσίευση : 29 Δεκεμβρίου 2007

Πέρυσι ακριβώς τέτοια εποχή, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, επικεφαλής ομάδας ιεραρχών, περνούσε το κατώφλι του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη και προχωρούσε στα ενδότερα του Βατικανού. Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, ο Χριστόδουλος συναντήθηκε με τον πάπα.

Δώδεκα μήνες μετά, ο αρχιεπίσκοπος περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του. Κι εδώ φαίνεται να ισχύει με τον πιο τρανό τρόπο αυτό που λένε οι ίδιοι οι κληρικοί, αλλά μάλλον δεν συνειδητοποιούν: «Όταν ο Θεός ακούει τα σχέδια των ανθρώπων, γελά».

Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 5 στο Ψυχικό, η αρχιεπισκοπική κατοικία είναι βυθισμένη σε μια πένθιμη σιωπή. Απ' έξω τηλεοπτικά συνεργεία επί 24ώρου βάσεως.

Δημοσιογράφοι που τουρτουρίζουν στο πεζοδρόμιο, κληρικοί που μπαινοβγαίνουν μέσα στο σπίτι με βαριά βήματα, το σκυλάκι του αρχιεπισκόπου που βγαίνει αραιά και πού για βόλτα, ο φρουρός στο κουβούκλιό του που χτυπάει τα πόδια του στο έδαφος για να μην παγώσει και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αρχιεπισκόπου που περιφέρονται με άδειο βλέμμα, γύρω γύρω από την κατοικία του.

Κανένας δεν φαίνεται να θυμάται τις μέρες δόξας του παρελθόντος.

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20071116/low/assets_LARGE_t_420_142107.JPG
Τις τελευταίες ημέρες, η υγεία του αρχιεπισκόπου επιδεινώθηκε. Δεν μπορεί πλέον ούτε στο παρεκκλήσι της κατοικίας του να πάει για να εκκλησιασθεί. Οι μεταπτώσεις είναι συχνές: από τον βαθύ ύπνο στην εγρήγορση, που γίνεται ολοένα και πιο σύντομη.

Οι θεράποντες ιατροί πλέον δεν κρύβουν τα λόγια τους. Η ελπίδα, αν και πεθαίνει τελευταία, δεν μπορεί να κρατηθεί πλέον στα πόδια της. Η επίσκεψη του Ανδρέα Τζάκη ήταν, απλώς, μια παρηγοριά για τον Χριστόδουλο.


(πηγή: Ελευθεροτυπία)

APXEIO: Φοβού τους Παπικούς, καν δώρα φέροντες!!!..

Pope: Other Christian Denominations Not True Churches

Δημοσίευση : 16 Μαρτίου 2008

Pope: Other Christian Denominations Not True Churches

http://www.foxnews.com/printer_friendly_story/0,3566,288841,00.html



Από τη συνέντευξη του μητροπολίτη Θηβών Ιερώνυμου,
στην Μαρία Παπουτσάκη στην Κυριακάτικη. (Ελευθεροτυπία. 24/12/2006):

Ο μητροπολίτης αναφέρθηκε και στο ταξίδι Χριστόδουλου στο Βατικανό, μιλώντας για τον θυρεό, το αεροπλάνο, τη συνοδεία, τους ερασιτεχνισμούς κ.ά ( δηλαδή για την πολυτελή αποστολή στο Βατικανό και την τοποθέτηση του μονογράμματος του αρχιεπισκόπου δίπλα στον παπικό θυρεό), πρόσθεσε δε:
Να σημειώσω ότι οι καθολικοί (σ.σ. τους παπικούς εννοεί) σε μια άλλη εκκλησιαστική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε τελευταία, μάς χαρακτήρισαν τους επισκέπτες τους ως «άξεστους και αγράμματους χωριάτες που με την κολακεία τους νομίζουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο».

Με λίγα λόγια, και «κερατάδες και δαρμένοι»,
Χριστόδουλος και Βαρθολομαίος, στα «ανοίγματά» τους προς τον πάπα.
Διότι την προδοσία (των ορθοδόξων) πολλοί (παπικοί) την αγάπησαν,
τον προδότη όμως (το δίδυμο, εδώ) ουδείς!!!..

Η... αθλητική δραστηριότητα του Κακαριστού Χριστόδουλου.

Ενα φωτογραφικό λεύκωμα, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, που είναι αφιερωμένο στην... αθλητική δραστηριότητα του Κακαριστού Χριστόδουλου!!!..

Το λεύκωμα περιλαμβάνει φωτογραφίες από συναντήσεις που είχε με αθλητές και αθλητικούς παράγοντες τη χρονική περίοδο από το 1999 μέχρι και τα τέλη του 2007.

πηγή:
www.espressonews.gr


Ο «περίεργος;» διάκος του Χριστόδουλου: ...Με τον σταυρό στο χέρι;


Παιδική πορνογραφία στο Ιντερνετ: Προφυλακίστηκε και ο γιατρός. (Κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων)

Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε χθες (29/1) και ο αντιπρόεδρος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της εξάρθρωσης κυκλώματος παιδοφίλων. Κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής είναι 24 άτομα.

Ο γιατρός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης, που έχει την ιδιότητα του φυσιάτρου και εργαζόταν σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο με παιδιά που έχουν ειδικά προβλήματα, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατά συνήθεια και κατ εξακολούθηση, καθώς φέρεται ότι διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Ιντερνετ τόσο σκληρό που προκαλεί σοκ. Δικαστικές πηγές διαβεβαίωναν χθες ότι η ιδιότητά του ως αντιπροέδρου του ΠΙΚΠΑ δεν ήταν εξαρχής γνωστή στους αστυνομικούς, όταν εκδόθηκε η σχετική διάταξη δημοσιοποίησης των ονομάτων των συλληφθέντων μελών του κυκλώματος πορνογραφίας και παιδοφιλίας.

Και αυτό, επειδή ο κατηγορούμενος φυσίατρος, παράλληλα με την ιδιότητα του αντιπροέδρου στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, είχε και άλλες αρμοδιότητες και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόσφερε τις υπηρεσίες του αμισθί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ασχολούνταν πάνω από τρεις μήνες και ανέλυαν τα ηλεκτρονικά ίχνη, για να πετύχουν την εξάρθρωση του κυκλώματος παιδοφίλων, κυρίως όμως για να συλλάβουν τους εμπλεκόμενους. Ο γιατρός του ΠΙΚΠΑ ήταν στους 12 κατηγορούμενους που συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις των αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα. Είχε προηγηθεί άρση απορρήτου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να «δέσουν» τα στοιχεία της υπόθεσης.

Από την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του γιατρού προέκυψε ότι διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στην υπόθεση κατηγορούνται ακόμη 12 άτομα, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, μεταξύ των οποίων ακόμη ένας γιατρός. Οσοι δεν συνελήφθησαν θα παραπεμφθούν στο δικαστήριο με άλλη διαδικασία.

Μ. ΜΠΕΝΕΑ

Υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Ιντερνετ φέρεται ότι διακινούσε ο αντιπρόεδρος του ΠΙΚΠΑ

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Βου: Θέλει «ένωση»… Χριστού με Διάβολο!!!..



Είστε υπέρ του διαλόγου με το Βατικανό;

Η Εκκλησία εύχεται την ένωση των πάντων και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται. Θέλω να πιστεύω ότι ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας συναντίληψης και προσέγγισης.

(Συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ. 30/1/2009)



Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2008

Κυπριακές παπαδο-αλλαξοκωλιές…



Αφού τα έδωσε (ή τα κατέβασε) όλα στο παπικό πανηγύρι που οργάνωσε στην Κύπρο ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, θα πάει λέει τώρα στη Ρώμη (σύμφωνα με επιστολή που έστειλε προς τον Βενέδικτο) για να… πληρωθεί!


Θα πάει λέει για να ζητήσει (τι άλλο όμως έχει να δώσει, ε;) την πολιτική συμπαράσταση του πάπα των παπικών για το Κυπριακό…

ΣΧΕΤΙΚΑ

Λάβρος ο Μητροπολίτης Κηρυνείας κ. Παύλος


Ξεσάλωσαν τελείως οι οιμενενιστικοί πλασιέ!


ΣΧΟΛΙΑ στο "κήρυγμα" του Πατριάρχη Αλεξανδρείας ΨΕΥΤΟ-Θεόδωρου:


Λουκάς Α. Παναγιώτου (Κύπρος):


Καημένη Κύπρος!


Πού μας πάνε οι τραγο-… ε, (ήθελα να πω) οι φραγκο-παπάδες!!!..



Πεθαμένοι και θαμμένοι (σκωληκόβρωτοι), … «ζουν» και καθοδηγούν την εφημερίδα «στόχος»;


Μετάφραση από τα κυπριακά (Αρχιεπισκόπου Κύπρου) για να τα καταλάβει ο Πατριάρχης Μόσχας;

Μακαριώτατε Μητροπολίτα Μοσχας και Πατριάρχα πασών των Ρωσιών, λίαν ημίν αγαπητέ και περισπούδαστε αδελφέ και συλλειτουργέ, κύριε Κύριλλε,


Tην Υμετέραν γερασμίαν Μακαριότητα αδελφικώς εν Κυρίω κατασπαζόμενοι, υπερήδιστα προσαγορεύομεν.

Μετά την προς τον Ύψιστον χρεωστικήν δοξολογίαν απευθύνομεν τη Υμετέρα πεπνυμένη Κορυφή τα θερμά ημών συγχαρητήρια και τας ολοψύχους ημών ευχάς όπως Ούτος δαψιλεύη...

Και αύθις δ’ Αυτή τον εν Χριστώ αδελφικόν ασπασμόν απονέμοντες, διατελούμεν

Εν τη Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
τη 1η Φεβρουαρίου 2009,

Της Υμετέρας περιποθήτου Μακαριότητος
αγαπητός εν Κυρίω αδελφός

† Ο ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ


Σπασίμπα!


Μετά τον Αρχιμανδρίτη, έρχεται η σειρά των μητροπολιτών;



Δεν τελείωσε η έρευνα που πραγματοποιεί ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, για το κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας, με τη σύλληψη του 44χρονου αρχιμανδρίτη Φώτη Μακρυστάθη και των 25 ευυπόληπτων πολιτών.

Ήδη αρκετοί από τους συλληφθέντες βρίσκονται στον Κορυδαλλό και άλλοι περιμένουν να κληθούν σε απολογία μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ερευνώνται τώρα και οι σεξουαλικές προτιμήσεις μητροπολιτών.

Και δυστυχώς είναι πολλοί οι φάκελοι που βρίσκονται στην Ιερά Σύνοδο με τα «έργα και τις ημέρες» τους. Κατά καιρούς, ο μακ. αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος προσπάθησε να ανοίξει αυτούς τους φακέλους, αλλά υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.

Δυστυχώς, ο αριθμός των μητροπολιτών που έχουν ιδιαιτερότητες είναι μεγάλος. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ονόματα, αλλά το υλικό είναι πολύ, βαρύ και γαργαλιστικό.


(ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ)

Παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης


Παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης

ΑΡΧΕΙΟ: Η μασονία, δείχνει τα «φιλάνθρωπα» δόντια της!

Δημοσίευση : 22 Νοεμβρίου 2007 
 
Άνω κάτω, έχει κάνει τους πάντες στις Σέρρες, ο ηγέτης των Ελλήνων μασόνων (τέκτονας 33ου βαθμού) και «σεβάσμιος» της Μασονικής Στοάς της Ελλάδας, ο μεγαλοδικηγόρος Χρήστος Μανέας. 

Τι συνέβη και όλοι (κάτοικοι, τοπικοί παράγοντες, εκκλησία, και πολιτικοί) στην περιοχή, είναι αναστατωμένοι με τα καμώματα του; 

Ακούστε:
Όπως ξέρετε, οι μασόνοι δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους, ώστε να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι (σκοτεινοί τύποι, μέσα στο σκοτάδι) διεισδύοντας παντού.

Ο κ. Μανέας, βέβαια, είναι γνωστός λόγω της αρχηγικής του αυτής θέσης. Πρόσφατα λοιπόν, εμφανίστηκε με το προσωπείο του φιλάνθρωπου (όπως κάνουν οι «ρόταρυ» και οι «Λάιονς» τα αδέλφια του), σαν «φιλάνθρωπος» που ενδιαφέρεται να κάνει κάτι καλό για τα "παιδιά με ειδικές ανάγκες". Δεν είχε όμως την χριστιανική αρετή να το κάνει κρυφά (όλα τα άλλα, τα κάνουν κρυφά οι μασόνοι), αλλά αυτό ήθελε να το διατυμπανίσει σαν έργο δικό του και της γυναίκας του, και ήθελε μάλιστα να φαίνεται ότι γίνεται σε συνεργασία (άλλη αβάντα αυτή, την οποία επεδίωκε), σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Τι έκανε λοιπόν τελείως θεατρικά; Πήγε που λέτε, στο Δήμο Σερρών, και τους είπε: βάζω εγώ (η μασονία δηλαδή) 600.000 ευρω, αν μου δώστε μια έκταση του δήμου για να κάνω το κτήριο.

Έτσι άρχισε η ιστορία.

Όμως, η πρόταση του αυτή, δεν εξασφάλιζε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, και έτσι τα σχέδια του δεν υλοποίηθηκαν.
Φαίνεται όμως ότι η «αγάπη» του για τα παιδιά, δεν είχε άλλον τρόπο (από την επίδειξη) για να εκδηλωθεί, και έτσι άρχισε (προβοκατόρικα) να διαμαρτύρεται και να καταφέρεται εναντίον των πάντων, ακόμα και κατά της τοπικής Εκκλησίας την οποία, χωρίς να έχει κανένα στοιχείο, την κατηγορούσε δημόσια ότι τον σαμποτάρισε επειδή είναι μασόνος.

Μετά από αυτά, έντονη ήταν οι αντίδραση του μητροπολίτη, ο οποίος αντίκρουσε με σχετικές του δηλώσεις τις «απαράδεκτες και ανέντιμες» όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του αρχιμασόνου.

Αλλά και άλλοι (τοπικοί παράγοντες, πολιτικοί, κ.λπ.) έχουν τους ίδιους λόγους, όπως και η εκκλησία, να χαρακτηρίζουν παρόμοια τη στάση του μασόνου και οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για προσωπικούς τους λόγους, να δώσουν συνέχεια στις συκοφαντίες του κ. Μανέα, στα δικαστήρια.

Άντε να δούμε!..

APXEIO: Δημοσιεύουν οι μυστικές υπηρεσίες, ονόματα πρακτόρων τους;

ο/η jimmykaras έγραψε
Κυριακή, 20 Απριλίου 2008 11:25 πμ:

Θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί ΔΕΝ δημοσιεύονται σήμερα τα ονόματα των Μασόνων? Αυτών που Υπηρετούν την Μασονία ΣΗΜΕΡΑ, το 2008 ? Ποιοί Φοβούνται και γιατί?


ο FORUMEPISKEPTHS έγραψε
Κυριακή, 20 Απριλίου 2008 11:34 πμ:

Δημοσιεύουν οι μυστικές υπηρεσίες τα ονόματα των (εν ενεργεία) πρακτόρων τους;

Παναγιώτης

Υ.Γ.

Τι σχέση έχει το Βατικανό με την μασονία;

Τι σχέση έχει το Φανάρι με τη μασονία;

Τι σχέση έχει το πατριαρχείο Αλεξανδρείας με την μασονία;


Σχόλια στο θέμα:

ΠΡΟΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ», ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Σχετικό:

Εκτός από «τοιούτος», ήταν και μασόνος ο Καζαντζάκης;



Το έλα να δεις («το τσίρκο της Μόσχας») θα γίνει αύριο στην τελετή ενθρόνισης του νέου πατριάρχη Ρωσίας!



Το έλα να δεις (κάτι σαν «το τσίρκο της Μόσχας») θα γίνει αύριο στην τελετή ενθρόνισης του νέου πατριάρχη Ρωσίας!


Δεν είναι που θα συμπορευθούν ο Πρεβέζης Μελέτιος με τον διαβόητο Ζακύνθου Χρυσόστομο που θα πάνε εκεί σαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά θα παίξουν και το ρόλο του κομπάρσου - ως Ορθόδοξοι - αφού την παράσταση θα κλέψουν (όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις με τις πρωτοκαθεδρίες τους) οι διάφοροι αιρετικοί…


Πρωτοκλασάτος αιρετικός εκεί, θα είναι φυσικά ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Καρδινάλιος Γουώλτερ Κάσπερ.

Παρών και ξυρισμένος, και, ο Επικεφαλής της Λουθηρανικής «Εκκλησίας» της Φινλανδίας Jukka Paarma, αλλά και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευαγγελικής «Εκκλησίας» στην Γερμανία
"επίσκοπος" Wolfgang Huber,

...και πάρα πολλοί άλλοι, ολόκληρο τσούρμο!


Μη ξεχνάτε ότι ο Κύριλλος ήταν αντιπρόσωπος του Κακαριστού Αλεξίου στο «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών».

Δεν θα λείψει λοιπόν από το γάμο του, συγγνώμη, από την ενθρόνιση του, ούτε και ο Γενικός Γραμματέας του «Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών», ο Samuel Kobia.


Τι λέγαμε; Α, ναι! Ότι:



...Το έλα να δεις (κάτι σαν «το τσίρκο της Μόσχας») θα γίνει αύριο στην τελετή ενθρόνισης του νέου πατριάρχη Ρωσίας!



Δεν του φτάνει ο θρόνος του κυρ-Κύριλλου, του νέου πατριάρχη Μόσχας...

Εορτή των Τριών Ιεραρχών: Ο «εγγράμματος» Βαρθολομαίος, και οι άλλοι…



Πώς αναφέρθηκε στην εορτή των Τριών Ιεραρχών ο Βαρθολομαίος χτες στο Φανάρι;


Αναφέρθηκε με θαυμασμό για την ελληνική παιδεία λέει, που είχαν οι Πατέρες της Εκκλησίας, αλλά και κάποιοι άλλοι από τους Αποστολικούς χρόνους, ακόμη.

Γι αυτό… «είναι σφάλμα» λέει, «να εκλαμβάνονται όλοι συλλήβδην οι Απόστολοι του Χριστού ως αγράμματοι»!

Δεν ήταν λοιπόν όλοι οι Απόστολοι αγράμματοι σαν τον… Χριστό!

Ευτυχώς!!!..



Πηγή: http://news.ert.gr/el/kosmos/eidiseis/

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Στην ιστοσελίδα του μητροπολίτη Σπάρτης: Με δόξα και τιμή (κατηγορία «Α») παραμένει ο παιδεραστής αρχιμανδρίτης!

[PAPAS.jpg]

A' ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ

Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Χρήστος Τσαγκαρούλης

ΕΝΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑΟΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΟΙ

ΤΑΞΗ

Ευαγγ. Θεοτόκου

Σπάρτη

Μπλάθρας Γεωργ.

Α



Μαντζαβράκος Θεοφ.

Α



Μαχαίρας Γεωρ. Διακ.

Α

Αγ. Νικόλαος

Σπάρτη

Ορφανάκος Κων.

Α



Βουρβουριώτης Ηλ. Διακ.

Α

Αγ. Νίκων

Σπάρτη

Μιχαλόπουλος Ιωάν.

Α



Τσαγκαρούλης Χρ.

Α



Σπηλιώτης Αθαν.

Α

Αγ. Σπυρίδων

Σπάρτη

Ρούτσης Παναγ.

Α

Αγ. Τριάς

Αγ. Ιωάννης

Σταυρόπουλος Δημ.

Α

Αγ. Ειρήνη

Αγ. Ειρήνη

Αμανατίδης Κυρ.

Β

Αγ. Ειρήνη

Αγ. Ειρήνη

Κενή


Αγ. Παρασκευή

Αμύκλαι

Προφύρης Ιωαν.

Β

Κοιμ. Θεοτόκου

Αμύκλαι

Τσάκος Νικ.

Β

Αγ. Νικόλαος

Αναβρυτή

Βαρβιτσιώτης Ιεροθ

Β

Αγ. Κυριακή

Αμφυσσού

Χάρακας Θεόδ.

Β

Αγ. Γεώργιος

Γούναρι

Παπαδημητρίου Γεώργ.

Β

Αγ. Γεώργιος

Δαφνί

Βλαχοδημητράκος Παν.

Β

Αγ. Νικόλαος

Καλογωνιά

Σκοπαράντζος Γεώρ.

Α

Αγ. Δημήτριος

Καλύβια

Σκιαδάς Παναγ.

Δ

Προφ. Ηλίας

Λευκόχωμα

Πέππας Δημ.

Γ

Αγ. Ταξιάρχες

Λογκάστρα

Λυμπερόπουλος Δημ.

Δ

Κοιμ. Θεοτόκου

Μαγούλα

Σταυρόπουλος Σπυρ.

Β

Αγ. Γεώργιος

Μυστράς

Σκάγκος Λάζαρ.

Α

Αγ. Νικόλαος

Παρόριον

Ντελής Ευθ

Γ

Αγ. Θεόδωροι

Πικουλιάνικα

Γρίβας Κων

Β

Υπαπ. Κυρίου

Πλατάνα

Βλάχος Νικ.

Δ

Ζωοδ. Πηγή

Ριβιώτισσα

Βλάχος Κων..

Α

Αγ. Νικόλαος

Σκούρα

Παπουλάκος Παναγ.

Α

Αγ. Νικόλαος

Σουστιάνοι

Τσούκλερης Παναγ.

Δ

Αγ. Νικόλαος

Συκαράκιο

Γρίβας Ευάγγ.

Α

Αγ. Τριάς

Τραπεζοντή

Τσώκρης Παναγ.

Γ

Αγ. Θεόδωροι

Τρύπη

Κοκκορός Παναγ.

Β

Αγ. Δημήτριος

Τσεραμιό

Μακρυστάθης Φώτ.

Α

Κοιμ. Θεοτόκου

Χρύσαφα

Κωνσταντάκης Νικ.

Β


http://www.immspartis.gr/index2.html

(κατηγορία "γνωριμία", παράγραφος "ενορίες")



Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2009

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης, πάει να βγάλει τρελό τον παιδόφιλο αρχιμανδρίτη του! Ο ίδιος ο μητροπολίτης, …«πάει καλά»;



Και, ο αντιπρόεδρος του ΠΙΚΠΑ Βούλας (μαζί με τον Αρχιμανδρίτη), στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου!


Προφυλακίστηκαν για το κύκλωμα-σοκ

Ακόμη δυο κατηγορούμενοι στη μεγάλη υπόθεση της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις απολογίες τους.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι Χαράλαμπος Κ. Χαραλαμπίδης αντιπρόεδρος στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και ο επιχειρηματίας Φαίδων Χρ. Χασιώτης, οι οποίοι απολογήθηκαν στον ανακριτή για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της πορνογραφίας ανηλίκων με χρήση διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
Παρασκευή, 30.01.09

Η κ. Ευγενία, άφησε ένα νέο σχόλιο...

Ο Μιχαλόπουλος, έγραψε:

Το πρόγραμμα με πληροφορεί ότι μόλις τώρα (3:21 μμ) μας επισκέφτηκε η κ. Νίτσα (από Τορόντο), πρωινή – πρωινή σύμφωνα με το δικό τους ρολόι.

Διαβάζει δε, το ακόλουθο θέμα:


[ΠΘΟ.jpg]

Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2008


Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια…

Η κ. Ευγενία, άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας


"Καλημέρα σας κ. Νίτσα (από Τορόντο), καλωσορίσατε!...":

Είναι το πρωινό μου ξύπνημα: Μετά τον καφέ μου, να κοιτάω τα «Νέα» του κ. Μιχαλόπουλου.
Κάπως, ξεκουράζομαι… Από την άλλη πλευρά όμως, θλίβομαι με όλα αυτά τα αίσχη, με όλα αυτά που πράττουν κάποιοι γιατροί, κάποιοι πατριάρχες, κάποιοι παιδαγωγοί…
Αχ Ελλάδα μου γλυκιά… Τρισδοξασμένη εσύ (μια φόρα κι έναν καιρό)!
Ευγενία
ΥΓ
Όσο για το «καλόπαιδο», την μητέρα του και την αδελφή του, έχω να πω ότι κάποια μέρα θα χτυπούν το κεφάλι τους, και θα αισθάνονται ένοχοι σε όλη τη ζωή τους! Το «τίμα τον πατέρα σου», λέει πολλά!
Ο Θεός μαζί σας, μαζί τους, και μαζί με όλον τον κόσμο!
Ευγενία
Ανάρτηση από την κ. Ευγενία στο XAIRETE τη 30 Ιανουάριος 2009 3:52μμ

ΣΧΕΤΙΚΟ:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι, ναι! Το καπηλεύτηκαν! Το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»…

Πρώτα οι χούντα (μασονικίνητη και αμερικανοκίνητη) που μας επιβλήθηκε το 1967, μετά από στημένα γεγονότα σαν τα σημερινά!

Έβαζε πρώτα την πατρίδα και μετά την θρησκεία, και αντικατέστησε το Σταυρό στο κοντάρι της σημαίας με μια μπαλίτσα!..

Μετά, ήρθε και η δεύτερη (μετά τον Παπαδόπουλο) φάση της χούντας, φάση απείρως πιο σκληρή, με τον Ιωαννίδη μπροστά τη φορά αυτή. Μιλώ για την φάση που έφερε η νέα προβοκάτσια, αυτή με το Πολυτεχνείο, που είχε για σκοπό όχι την επαναφορά της Δημοκρατίας (θυμάσαι τον ξύλινο Γκιτζίκη που έφερε και τον πανάθλιο Σεραφείμ Τίκα στην Αρχιεπισκοπή), φάση που είχε σκοπό το πραξικόπημα στην Κύπρο για την ανατροπή του Μακάριου και την κατοχή της μισής Κύπρου από τους Τούρκους!

Για ρώτησε τον Πρόεδρο σας, τον Ομπάμα, τι μαύρα σχέδια ετοιμάζουν πάλι σε βάρος μας οι μυστικές του υπηρεσίες…

Αλλά για να επανέλθουμε στο «τρίπτυχο»:

Παρόμοιο σύνθημα δεν είχε στον ύμνο της η κυβέρνηση της... "Δεξιάς του Υψίστου" (κατά κακαριστό Χριστόδουλο), η σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση του Βατοπεδίου;

Έλεγε ο ύμνος τους: «Ζήτω η πατρίδα (πρώτη αυτή πάλι, όπως και οι χουντικοί), ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία»!

Θα απορείς stavroula, τι έγινε η οικογένεια, ε;

Θα θυμάσαι, πρόσφατα (πριν δυο χρόνια) που ένα «καλόπαιδο» οργανωμένο στην φοιτητική παράταξη του κόμματος αυτού (ΔΑΠ/ΝΔΦΚ) απειλούσε τον χριστιανό πατέρα του ότι έχει «τα μέσα» να τον κλείνει όποτε θέλει σε ίδρυμα… αν δεν υπάκουε στις απαιτήσεις τους (μαζί και η μαμά, μαζί και η αδελφή) να φύγει από το σπίτι του για να αλωνίζουν αυτοί!

«Είμαστε κυβέρνηση εμείς» έλεγε στο καημένο το γεροντάκι, το «καλόπαιδο»! «Εσύ, τι βύσμα έχεις, γερό; Το μόνο σου βύσμα είναι να πας στην αγία Βαρβάρα Αργυρούπολης στην ενορία, και να ανάψεις ένα κεράκι, κακομοίρη»!..

10 Δεκεμβρίου 2008 10:06 μ.μ. 
http://xairete.blogspot.com/2008/12/blog-post_4039.html


ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ...

Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008

Πού πορευθώ;


Πού πορευθώ;


Πού πορευθώ
από του Πνεύματός σου
και από του προσώπου σου πού φύγω;

Εάν αναβώ εις τον ουρανόν,
συ υπάρχεις εκεί.
Εάν καταβώ εις τον Άδην, πάρει.

Εάν αναλάβω τας πτέρυγάς μου
κατ' όρθρον
και κατασκηνώσω εις τα έσχατα της θαλάσσης
και γαρ εκεί η χείρ σου καθοδηγήσει με.

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

(Ψαλμ. ρλ η` 6)

Δεν του φτάνει ο θρόνος του κυρ-Κύριλλου, του νέου πατριάρχη Μόσχας...

Δεν του φτάνει ο θρόνος του κυρ-Κύριλλου, του νέου πατριάρχη Μόσχας, δεν του φτάνουν οι μίτρες και οι ογκώδεις φανταχτερές στολές, αλλά θέλει και κάτι ακόμα - που του λείπει λέει - κάτι για να είναι η τελετή της ενθρόνισής του (την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου), …πλήρης σε μεγαλείο!..

Του λείπει λέει, μια… ξεχωριστή ράβδος!

...Και δεν εννοώ ότι θέλει (βιτσιόζικα) να τον τιμωρήσει κανείς με κάτι σαν βρεγμένη σανίδα, αλλά εννοώ ότι θέλει μια πραγματική δεσποτική ράβδο. Μια ράβδο όμως, που δεν θα έχει κανένας άλλος να κρατάει…


Τι ράβδος είναι αυτή; Είναι λέει, η ιστορική ποιμαντορική ράβδος (κειμήλιο 15ου αιώνα) του Αγίου Πέτρου Μητροπολίτη Μόσχας, και η οποία βρίσκεται στο Μουσείο του Κρεμλίνου στην Μόσχα… Το οποίο Μουσείο, αποδέχτηκε λέει, το αίτημα του Κύριλλου, και θα του την παραχωρήσει για την τελετή!!!

Άντε, ρε Κύριλλε! «Σε καλή μεριά» (του θρόνου και της ενθρόνισής σου) η ράβδος, ρε! Άντε, και… «βοήθειά σου», που λένε…

Άγνωστες οι βουλές του Κυρίου, φίλε «Ανώνυμε»!..

[PAPAS.jpg]

Ο
P. MICHALOPOULOS άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας


Αγαπητέ "Ανώνυμε", εσύ που άφησες ένα σχόλιο νωρίτερα (Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2009, 2:15), καταλαβαίνω την οργή σου, αλλά αυτά που γράφεις δεν μπορούν να δημοσιευτούν.

Δεν γράφεις σαν χριστιανός, δεν γράφεις σαν άνθρωπος αγάπης αλλά με μίσος και μόνο μίσος! Λυπάμαι!

Να ξέρεις δε, ότι ο κάθε αμαρτωλός, ακόμα και ο συγκεκριμένος αρχιμανδρίτης, μπορεί με την μετάνοιά του να ελκύσει το έλεος του Θεού και να σωθεί. Θυμάσαι τον ληστή που σταυρώθηκε μαζί με τον Χριστό;

Ο άνθρωπος λοιπόν αυτός, που έχει προφυλακιστεί, είναι - λένε τα ρεπορτάζ - μαζί με τον Παντελεήμονα, και είναι συντετριμμένος για την κατάπτωσή του!

Δεν αποκλείεται λοιπόν, να είναι πραγματική η μετάνοιά του, δεν αποκλείεται ακόμα να αισθητοποιήσει με τα δάκρυα του, και, τον συγκρατούμενό του, τον πρώην μητροπολίτη...

Άγνωστες οι βουλές του Κυρίου, φίλε «Ανώνυμε»!..

Ανάρτηση από τον P. MICHALOPOULOS στο XAIRETE τη 30 Ιανουάριος 2009 3:49 πμ

Των Τριών Ιεραρχών



Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Των Τριών Ιεραρχών (Σχολική Εορτή)

Ανατολή: 07:31
Δύση: 17:46
Σελήνη 5 ημερών



Απολυτίκιον, ήχος α'

Τους τρεις μεγίστους φωστήρας της Τρισηλίου θεότητος, τους την οικουμένην ακτίσι δογμάτων θείων πυρσεύσαντας, τους μελιρρύτους ποταμούς της σοφίας, τους την κτίσιν πάσαν θεογνωσίας νάμασι καταρδεύσαντας, Βασίλειον τον μέγαν, και τον Θεολόγον Γρηγόριον, συν τω κλεινώ Ιωάννη, τω την γλώτταν χρυσορρήμονι, πάντες οι των λόγων αυτών ερασταί, συνελθόντες ύμνοις τιμήσωμεν, αυτοί γαρ τη Τριάδι, υπέρ υμών αεί πρεσβεύουσιν.


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης, πάει να βγάλει τρελό τον παιδόφιλο αρχιμανδρίτη του! Ο ίδιος ο μητροπολίτης, …«πάει καλά»;

Μεγάλο σοκ προκάλεσε η περίπτωση του 44χρονου αρχιμανδρίτη και υποψήφιου μητροπολίτη Φώτη Μακρυστάθη, του ρασοφόρου που ήταν λάτρης της παιδικής πορνογραφίας που «φτιαχνόταν» να βλέπει με άυπνα μάτια βρέφη δύο μηνών δεμένα πισθάγκωνα να κακοποιούνται σεξουαλικά!

Ας δούμε όμως τίνος οικοδόμημα ήταν ο συγκεκριμένος «πάτερ», οικοδόμημα που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι ο άνθρωπος, αυτός, είχε πράγματι... «εκκλησιαστικές» ρίζες!!!..

Η μητέρα του, έχει καταγωγή από τη Μύκονο, και ήταν παλιά επίτροπος στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο πατέρας του, ήταν λέει ιερωμένος σε ενορία του φίλου του, μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευσταθίου.

Στην ίδια μητρόπολη (Μονεμβασίας και Σπάρτης) ιερουργούσε (μετά το θάνατο του πατέρα του) και ο παπα-Φώτης!

Ο ίδιος μάλιστα ο μητροπολίτης, τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, το παίζει Πόντιος Πιλάτος νίπτοντας τας χείρας του, λέγοντας ότι ο αρχιμανδρίτης αυτός «δεν είναι δημιούργημα δικό του»! Δηλαδή, δεν τον χειροτόνησε αυτός!

Έχουμε μάθει όμως ότι, διάκο, τον έχει χειροτονήσει ο Καλλίνικος (ήταν πνευματικό παιδί του). Ο Καλλίνικος, που ήταν μητροπολίτης Πειραιά και που αναγκάστηκε να παραιτηθεί – σχετικά πρόσφατα - μετά το σκάνδαλο και τη ρετσινιά του… «πούστη».

Αρχιμανδρίτη, τον έκανε ένας άλλος εσχατόγηρος σήμερα, ο πρώην Κυθήρων Ιάκωβος. Ήταν στην παρέα (αν θυμάμαι καλά) με τον Παντελεήμονα (Ζακύνθου τότε) ο οποίος Παντελεήμονας ακούστηκε στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας (το 1993) να αποκαλεί «πούστη» τον μητροπολίτη Περιστερίου.

Πρωτο-διορίστηκε, στη Νέα Ιωνία, για τον μητροπολίτη δε της περιοχής αυτής έχει κάνει σειρά εκπομπών ο Σπύρος Καρατζαφέρης (με καταγγελίες για ομοφυλοφιλία, κλπ) και ο μητροπολίτης έχει κάνει αγωγή εναντίον του…

Πληροφορούμαστε ακόμα από ρεπορτάζ του κ. Στεφάνου Χίου στην Εσπρέσο, σήμερα, ότι ο αρχιμανδρίτης, τελευταία «ξαποσταίνει» στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, στο χωριό Τσεραμιό, σε μια γραφική περιοχή πέντε χιλιόμετρα έξω από τη Σπάρτη.

Μαθαίνουμε ακόμη ότι, …τώρα, ξύπνησε (;) ο μητροπολίτης Σπάρτης και (προσπαθώντας να τον προστατέψει άραγε;) δηλώνει για τον αρχιμανδρίτη ότι:
«Στην υγεία του αυτός ο άνθρωπος δεν είναι καλά, υπάρχει στη μητρόπολη ο φάκελός του, το βιβλιάριο και τα φάρμακα. Είναι ψυχοπαθής ο άνθρωπος αυτός».

Ο ίδιος ο μητροπολίτης, είναι καλά;